Bu sahibindende sistemi değiştirmişler ne ayak bunlar ya iyice havalara girmişler.Kredi kartı bilgileri vs istiyorlar ilan verirken..Nedir bu ne değildir?
Bu sahibindende sistemi değiştirmişler ne ayak bunlar ya iyice havalara girmişler.Kredi kartı bilgileri vs istiyorlar ilan verirken..Nedir bu ne değildir?
nası yani parasız ilanda niye istesin ki
Ücretsiz ilan olduguna emin misiniz ?
evet istiyor arkadaşlar artık kredi kartı bilgilerini girerek ilan verebilirsiniz korkulcak birşey yok
1 hafta önce arsa koydum ilana değeride birazcık var ama hiç öyle birşey istemedi acaba koyulacak ürüne göremi değişiyor
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
site sahipleri kendileri, istedikleri gibi tasarruf edebilirler.
isterse kullanıcının anne kızlık soyadına kadar isteyebilirler, işimize geliyosa.
doğruya doğra bugün ne alınacaksa önce sahibinden'e bakıyo yurdum insanı.
sıfır, ikinci el ne olursa olsun yok yok sitede.
ücretsiz ilan giriyorsunuz ama eskiden olduğu gibi ilan süresini siz belirlemiyorsunuz
ayrıca ilan süre bitiminde ücretli olarak yenileniyor , ücereti vermezseniz de ilan siliniyor
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
Bende sureklı ılan verıyorum. Degısen bısey yok valla.
enough ?
Ben geçen ilan verdım istemedı..
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Eski şifremle giremedim hesabınız bloke edilmiştir diyor bişey anlamadım.Yenıden uye oldum bu seferde kart numarası zırvalıyor.
sahibinden in yaptığı bu hareketleri olumsuz bulmuyorum ben.. neredeyse tüm arabalarımı bu site üzerinden sattım bu site üzerinden satın aldım 2. bir ilan açıcak olsam gönül rahatlığıyla parasını verir açarım.. sizinde pc güvenliyse verin numarayı bir sıkıntı olucağını sanmıyorum..
.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)