User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
44 sonuçtan 39 ile 44 arası

Konu: Bodrum'da kullanmalik otomobil?

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Darkmoon ile ilk defa ayni seyleri dusunuyoruz

Vectra A sahibiydim zamaninda. Sanayilerle hasir nesir olmami saglayan aractir. Ben omrum boyunca bu kadar sorunlu baska bir arac kullanmadim . Hergun mutlaka birsey cikardi .. Smart cok guzel bir tercih olabilir aslinda. Kucucuk, park vs derdi yok, yakit, vergi ve gosteris... Kesinlikle dusunulebilir .
    vectra A vardı bizde de ilk ehliyet aldığım zamanlarda hayatımda ilk defa piston gördüm sayesinde her gün mutlaka bi sıkıntısı çıkardı.. 93 senesinde 92 modelini de kullandık o zamanlar iyiydi sorunsuzdu tabi.. zaman yaramadı vectralara..

ben olsam vectra B 2.0CD alırım ya da omega..

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Sebring Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tesekkur ederim.Zaten basini agritacagiz ne alirsak alalim

Sayin arkadaslarim,aile ile gorustuk.Buyukler dedi ki "siz kendinize arac bakin"...
    Bu da demek ki; atis serbest.Kriterler de azaldi tabi ki.
    -Artik performans ariyoruz.
    -Bodrum'da servisi olsun istiyoruz.
    -Ama en onemlisi,Bodrum'a yakissin.
    Butceyi de yukselttim,25.000 yaptim.
    Tavsiye ve goruslerinize acigim.
    25 bin tl ye zebil gibi ikinci elde araba var sana belli bir marka model demiycem sadece madem sadece bodrumda kullanmalık local bir araç alıyorsun önceliği cabrio olmasına ata bence yaz kış üstü açık gezersin büyük kolaylık ferahlık olur ikincisi bodrum diyorsunda biz farklı bodrumlaramı gidiyoruz bilmiyorum bodrumda park yeri sıkıntı yazları istanbuldan aşağı kalmıyan deli trafik oluyor buda sıkıntı
    bu orantıda olabildiğince bence ufak bir şey al performans falan oralarda nerde yapıcanki yada kim görücek bence keyiflik bir araç al deniz kumsal güneş memleketinde denizin kumsalın güneşin tadını çıkarabiliceğin bir cabrio al bence şahsi düşüncelerim..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

williamss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gonul 205 desede polo iyi gelir ya suan bende bodrumdayim fena sicak klimali olmak sartiyla polo mantikli

Fatih_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Subaru legacy
    34 TE 3516

Para için değil , mutluluk için çalış

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    25 bin tl ye zebil gibi ikinci elde araba var sana belli bir marka model demiycem sadece madem sadece bodrumda kullanmalık local bir araç alıyorsun önceliği cabrio olmasına ata bence yaz kış üstü açık gezersin büyük kolaylık ferahlık olur ikincisi bodrum diyorsunda biz farklı bodrumlaramı gidiyoruz bilmiyorum bodrumda park yeri sıkıntı yazları istanbuldan aşağı kalmıyan deli trafik oluyor buda sıkıntı
    bu orantıda olabildiğince bence ufak bir şey al performans falan oralarda nerde yapıcanki yada kim görücek bence keyiflik bir araç al deniz kumsal güneş memleketinde denizin kumsalın güneşin tadını çıkarabiliceğin bir cabrio al bence şahsi düşüncelerim..
    Aynen katılıyorum bende Bodrum'un neresinde yapılacak o kadar hız ancak çevre yolunda olur o da hemen bitiyor zaten Cabriolet ve ya 4WD Compact Suv tarzı bir araç daha eğlenceli olur Bodrum'da.
    Volkswagen Golf 1.8 Cabriolet 2001 Model 27.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 86139850
    Ford Ka 1.6i Street 2004 Model 22.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 70228150
    Opel Astra 1.6 Cabrio 2003 Model 25.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 87791944
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    aynen bodrumun zaten kışı yok kış denen bir şey yok iki yağmur atıyor gidiyor.. kışında bolcana üstü açık gezer sadece yaz değil yani cabrionun hakkını fazla fazla verir..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)