yakıt için manuel derim, lpg'Li otomatik'te olabilir..
fakat bordo renk tutulmuyor, içi sarı olanlarıda sevemedim gitti...
yakıt için manuel derim, lpg'Li otomatik'te olabilir..
fakat bordo renk tutulmuyor, içi sarı olanlarıda sevemedim gitti...
otomatik yakıyor 13-14 litre , basıyorsun gitmiyor , hantal vs...neden otomatik tercih edeyim ki? ayrıca düz viteside apayrı bir keyifli civicin...
abine selam söyle, otomatik almasın hem çok yakar hem gitmez![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
manuel candır. Ama debriyajı azıcık sert olsun
2. el alacaksam ve temizi bulunması zor bir modelse (misal e36) otom. alıp manuele çevirmek mantıklı olur.
Ben sehir ici binicegim arabayi cok buyuk konusmiyim ama bir daha hayatta duz almam cok severek kullandigim megane i sirf duz vites diye sattim.istanbulda olmuyor eve bildiginiz yorgun geliyorsunuz,iste hic yorulmus olmasaniz bile...
Bu tamamen gun icinde yapilicak km ye gidilen guzergah ve saatlere bagli trafigin durumuna gore tercih edilir..
Gecen gun koprude 5 saat kaldiktan sonra yandaki lada daki yasli amcanin halini hala merak ediyorum.
Ankaradan, İstanbula taşınıp kısa bir süre sonra gerçek anlamda trafik yoğunluğu ile karşılaşınca otomatik diyorum.
yaş ortalamasına göre değişiyor bu olay
gençler kendini genç hissedenler manuel
daha yüksek yaştakiler ve de bayanlar genelde otomatik
.
biz manuelciyiz gardas![]()
Ozi Otomatik isteyen adam rahatı sever genelde manuelde senin gibi içi kıpraşanlara iyidirgenel olarak manuel ama bende rastladım senın gıbı bı olaya aynı sekıl otomatiğinide seven cok ınsan var :S
Çok mu hastalandın EY ''AŞK'' sürekli yataktasın
Tercih meselesi tamamen.2 sinin de piyasası vardır.
DR. ECUADA HONDA SERVICE
ATA MOTORSPORTS ANTALYA
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)