ya biri bana sunun ne işe yardıgını allah rızası için sölesin
ya biri bana sunun ne işe yardıgını allah rızası için sölesin
resımlerı cok daha kalıtelı bır arayuzde sıtelerle muhattab olmada ıncelemenı asglıo (google images icin konustum)
ote yandan kucuk resımlerı boyutlandırmada cok daha kalıtelı
KA Style
tsk ederim b ide kurcalaya lım nasıl kullanılıyo onuda örenelim
Googlede mesela Ali yaz ve Gorsellerde Arat sonra bisürü resim cıkıcak normal olarak o resimlerden birinin uzerine mousenı getirdiğinde Sol altta Play tusu gibi bişi gorunucak ona bas ve takılmaya basla ....
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Gercekten cok güzelmis, tesekkürler.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
kurdum eklentiyi firefoxa, ne aman çalıştırmaya kalksam hata veriyor FF, kapatıyorum.. tekrar açtığımda yine hata.. kaldırdım eklentiyi.. :/
Sistem gereksinimleri sanırmı Core 2 Quad yada OctoGeForce 9800GT
Video ya baktımda güzel bişi ama iyi kasar.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Bende AMD 2.6 var 256mb AGP ekran kartı var kurdum kurcaladım gram kasmadı ve çok keyifli birşey, ben de teşekkür ederim![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
Hatta direkt bulduğum ilk fotolardan birini koyayım harbi süper birşeymiş bu yahu
![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)