arkadaşlar , imac te bootcamp li windows ile mutlu mestu takılıyordum bi süredir...normalde ilk açılışı win7 ile yapıyor açılışta alt a basmazsanız...onun için mac os ne yapar ne yer ne içer hiç bakmıyordum... geçenlerde bilgisayarıma girdiimde harddiskin tek parça olduğunu farkettim.(normalde bootcamp c ve d olarak iki bölüm olması lazım)onu farkedince yeniden başlatıp mac os de açmayı denedim açılmadı...nası olmuşsa pc tek parça harddiskle sadece windowsu görüyor...
neyse dedim zati kullanmıyoruz... ama bu sefer windows ta gitti.ve güvenli kip , network bağlantılı güvenli kip vss ne denesem son aşamada saniyelik bi mavi ekran yapıp başa dönüyor...win7 cdsi takıp kurulum denediğimde kurulum için 110küsür mb lik saçma bi alandan başka biyer göstermiyor...büyük ihtimal harddiske format gerekiyor.Anlamadığım için teşhis doğrumu bilemedim ama doğru ise nedir bu durumdan çıkış yolumuz?içindeki verileri sökme takma yapmadan ; network üzerinden kurtarabilirsem süper olur...zati herşey masaüstünde.Ama uğraştırıcı bişeyse tertemiz format atiym işime gücüme bakiym...işler sıkıştı , pc lazım çünkü...bi el atında vurduralım şu aleti beyler , yardımlarınızı bekliyorum.