User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
94 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Pistlere dökülen VHT denilen sıvı hakkında bilgi ?

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    8 oz 250 ml ye tekabul edıyor yaklasık olara.
    6 dolar fıyatı var amerıka ıcı sanırım 11 dolar gıbıde kargos var.satıcıyla gorus gondersın urunu ıncele .bı ıs yapmak ıstıyorsan pesınde bırazcık kosmak gerek.ar-ge lıkte bı kısmı yok urunun ıcerıgını bulman yeterlı .gelıstırme tarzında bısey yapıcagını sanmıyorum kı gelelım bu ısın dıer kısmına .eger ulkemızde hammadde uretılıyorsa ucuza yapabılırsın urunu.ama dısarıdan alıcagın her malzemeye vergı shıppıng odenecek dolayısıyla sonradan hammadde pahalı urunde pahalı dıyebılırsın.ama ınsallah ısler dedıgın gıbı olur.
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

0M42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biz bu işe dün başlamadıkki ? Hammadde konusunda yurt içi yada dışı tahmin edemiyeceğin kadar bağlantım var o kısım en kolayı ayrıca söylediklerinin hepsinden bir haberim.Ancak ben bu işi kendi kazancımdan çok ilgili kişiler için bu camia için yapmak istiyorum o yüzdende bilgi sahibi kişilerden yardım istedim sadece.İstediğim şeyde sadece numune idi ama çağrı sağolsun numunemizide bulduk zaten.

"urunun ıcerıgını bulman yeterlı" araştırdınmı ? Ben bu bilgiyi bulamadım hiç bir yerde belki bana yardımcı olmak istersin ?
    Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayrıca ürünü geliştirme bazında çalışma yapmayacağım evet zaten gerekmi var ? Kullanan kişiler üründen memnun sanıyorum.Zaten formülasyonu çözdükten sonra geliştirmek çok daha basit hal alır.Kimya dalı mantığı yoran bir daldır.

TAM35GNY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hammadesi Resin diye yazmis zaten adamlar orda daha baska ne bilmek istiyorsunuz siz ?

Onun disinda track bite in icerigi asagidaki gibi sanirim;

sopropanol = 60-100%, Kendi gizlu karisimlari , Solvent Naphtha (petroleum), light Aliph 0-1%.

Olurda benzeri birseyler uretirseniz kalkipta herhangi bir pistte denemeyin ve pisti mahvetmeyin. Kendi yapacaginiz urunun ARGEsi icin once kendinize bir pist yaptirirsaniz cok daha iyi olur bence

Eren G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence kesinlikle bazi kimseleri goz ardi edip elinizden geleni yapin. Olmasa bile ( ki olmamasi icin bir neden yok ) en sonunda bu camia icin bu spor icin bir emek vermenin mutlulugunu yasarsiniz.

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu durum su sekılde.bn lıse talebelerıyle konusurken cocuklar vay be neler bılıyor dıyor ama onlardan fazla bısey bıldıgım yok sadece kelimelerimi duzgun secıyorum.

hayatta en basarısız oldugum sınıflardan bırıdır kımya anlamadım anlamıcamda .
    bnm sana muhalefet olmak deılde aslında anlatmak ıstedıgım ucarken bı yandanda ayagının bır ucunun yere basması yonundeydı.
    arge ne demek bnm ıcın uc nokta snn ıcın belkıde masanın ustundekı dokumanlar ama hıc sanmıoyorum emın ol.henuz daha arastırma yonundenmı eksıklıgın var bılemedım google a vth yazdıgında tamam bısey cıkmıyor ama pist asfalt tutuculuk gıbı kelımelerden bısey elde edebılıyorsun.
    arge yapabılıcek bırının bunlarıda arastırabılıcegını umuyorum ılk basta.

ayrıca aklıma ılk gelen yapıskan ozellıgı baska bı arkadasında dedıgı gıbı kola ornegı verdı bnmde aklıma şeker geliyor.

usttekı posttada goruldugu uzere ıcerıgınde reçine varmıs hammaddenın bı kısmını kolay yoldan elde edebılıcegını gosterır buda malıyet dustu dusecek.
    ıstersen bızım otoparkta bolca agac var hergun lanet edıyorum damlattıkları recınelerden dolayı ama yrndan sonra o agacların altında kakiş yapıcam hangı agacın daha ıyı asfalta tutuculuk verdıgını olcemeye calısıcam tabı once bı kronometrelı saat almam lazım .
    bak bu arge ıste

ama bı kez daha soluyorum umarım basarırsın .
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

TAM35GNY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sopropanol denen madde zaten %60i diye adamlar kendileri iceriklerinde vermisler geriye kalan %30'u bulmak..

Ayrica ingilizceniz varsa ruudvan'in dedigi gibi cok fazla bilgi bulabilirsiniz aslinda pimp juice diye baska birsey varmis mesela cok daha ekonomik ve iyi oldugunu soyluyorlar.

PJ1 Trackbite olarak asil bilinen ismi zaten 1972'den beri kullaniliyormus

PJ1 SP162 PJ1 Track Bite

farkli bir markasi da ;

Formula V FORMULA V Formula V Traction Treatment

Okudugum diger forumlara gore de, lastigin tutuculugunu arttiran baska bir lastik mi yani kaucukmus, isindikcada daha cok tutmasinin sebebi ve hatta bazi zamanlarda purmuzle isitilmasinin sebebi de buymus, bir kac kalkis sonunda daha iyi olmasinin sebebi de buymus..

Yani illa ev yapimi birseyler yapmak hala istiyorsaniz kaucuk ve resin olaylarina iyice yogunlasin yeter gibi gorunuyor.. Ama 1972'den beri kullanilan bir urune alternatif sadece 2 marka ciktiysa koskoca Amerika'da ben bu isi tekrar bir dusunun derim

multispace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı !KO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    masanın ustune kola dok kurusun o yapıs yapıs olucak ya parmagını surukle sonra

parmak lastik kolada vht masada asfalt
    bilgi için teşekkürler güzel açıklama

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Msds bilgileri formul degildir o %30 dediginiz olayin %70 i aslinda bi ara arastirmistim musait zamanda kullanilan urun isimlerinide dokerim. Formulasyon gelistirmek ciddi manada zor bir istir. Aliphatic solvent dediginiz shell de mevcut mesela ama gelistirmesi vs urun uretim ve maliyetinin taninda satilacak rakkam cok ufak miktarlarda o yuzden mantikli bir malzeme degil.

Yiğit Ş. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit Ş. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar net olarak hangi ürünü almak/kullanmak istiyorsanız buraya yazarmısınız model marka olarak. net olarak ürünü görürsem iyi olur.
    güncel....
    *
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
    *simdi yok homsitora gidelim yok midpoyint yok starbaks
    *a..... o zmnlar yoktu oyle
    *bi cay iciriodun
    *bisinema
    *finishim

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhaba malzemenin içindeki kimyasalları bilmiyorum ama vht ye alternatif uretilmiş seyler biliyorum yoğun ziftle karıştırlmış malzemelerde var ama belli başlı bir iki firma var herkez onu kullanıyor.1970 yılında pj harvey diye bir amca ilk olarak bu ürünü üretti ve hala her kez bunu kullanmakta bir elin parmağını geçmiyecek kadarda rakibi var diye biliriz ama genelde bu kullanılıyor malzeme yapısı aslında bir reçine ama ne olduğunu hiç araştırmadım. Uygulama yani test aşamasında 100de 100 slick lastik kullanın.
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Test'n Tune 2009 MECA Raceway - YouTube
    mesela bu pistte PJ1 VHT TrackBite kullanılıyo ve ilk uygulanırken slick lastik eritiliyo pist yüzeyine.
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JapanTuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Test'n Tune 2009 MECA Raceway - YouTube
    mesela bu pistte PJ1 VHT TrackBite kullanılıyo ve ilk uygulanırken slick lastik eritiliyo pist yüzeyine.
    Memlekette arabaya kullanacak slick lastiği zor buluyoz bi de eritip asfalta sürücez len. Bırak 10 saniye altına inmesin derler sürmezler
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu iş Fizıbıl değil, yani astarı yüzünü geçer. Üretirsin ama kâr edemezsin. Ayda yılda bir yapılan 3-4 drag yarışına malzeme üretmek çok masraflı olur. Onun yerine metal tozu (magnezyum, alüminyum), türkiye'de üretilmeyen sanayide kullanılan kimyasal malzemeleri üret çok daha kârlıdır.

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu ürün pahalı bir ürün değilki. Bence yaklaşık sonuç verecek bir ürün üretebilmek bile yeterli olacaktır. Türkiyede 2 tane drag pisti var alayı VHT den oluşsa ne olur?
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ruudvan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arge yapabılıcek bırının bunlarıda arastırabılıcegını umuyorum ılk basta.
    Anlamadığını söylüyorsun ama yazdığın şeylere bak ? Bence anlamıyorsan susmak karışmamak en iyisi.Kendini beğenmişlik gibi olacak belki ancak bilmiyorsan işi bilene bırakacaksın.Ayrıca bilmediğin bir dalda ummak,fikir yürütmekte pek etik bir davranış değil.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu iş Fizıbıl değil, yani astarı yüzünü geçer. Üretirsin ama kâr edemezsin. Ayda yılda bir yapılan 3-4 drag yarışına malzeme üretmek çok masraflı olur. Onun yerine metal tozu (magnezyum, alüminyum), türkiye'de üretilmeyen sanayide kullanılan kimyasal malzemeleri üret çok daha kârlıdır.
    Mesaj yazmış olmak için mesaj yazmayın bir çok kez dile getirdim kâr ımdan önce düşündüğüm başka şeyler var.Mesajlarımı okuyun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TAM35GNY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hammadesi Resin diye yazmis zaten adamlar orda daha baska ne bilmek istiyorsunuz siz ?

Onun disinda track bite in icerigi asagidaki gibi sanirim;

sopropanol = 60-100%, Kendi gizlu karisimlari , Solvent Naphtha (petroleum), light Aliph 0-1%.

Olurda benzeri birseyler uretirseniz kalkipta herhangi bir pistte denemeyin ve pisti mahvetmeyin. Kendi yapacaginiz urunun ARGEsi icin once kendinize bir pist yaptirirsaniz cok daha iyi olur bence
    Sizin ve bazı arkadaşların yorumlarına bakıyorumda bizim en büyük sorunlarımızdan bir tanesi,yerli mala,üretime köstek olmak en iyi bunu beceriyoruz aslında.

Konunun polemiğe dönmesine izin vermicem ve bu tür mesajlara artık cevap yazmicam.Üründen yapar numunesini ücretsiz ilgili yerlere gönderirim denenir bakılır karar verilir herkes kazanır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 0M42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mesaj yazmış olmak için mesaj yazmayın bir çok kez dile getirdim kâr ımdan önce düşündüğüm başka şeyler var.Mesajlarımı okuyun.
    peki. 2 ay sonra, vazgeçtim yapmaktan mesajını okumayı bekliyorum..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)