User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
27 sonuçtan 20 ile 27 arası

Konu: Tuzla Gizli Garaj

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    em acarin garaji

M.Can Çimir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araçlar benim de bünyesinde bulunduğum Pegasus Racing'in araçları idi. Araçların sahibi Cem ACAR.

Gördüğün Otomobiler:

-Dünyada 10'dan az bulunan Renault Megane Maxi'ler (biri asfalt (286 hp 7 ileri sıralı şanzıman. Aynı zamanda Avrupa F2 Şampiyonu araç), biri toprak (280 hp 6 ileri sıralı şanzıman) spec,

-Fiat Grande Punto S2000 (2 litre atmosferik, yaklaşık 280 hp, 4 çeker, 6 ileri SADEV marka sıralı şanzıman),

-3 Adet Fiat Punto S1600 ( 1.6 litre atmosferik, speclerine göre 195-210 hp arası, önden çekişli, 6 ileri sıralı),

-1 adet tamamen Türk mühendislerinin (başta Saffet Üçüncü) tasarladığı Fiat Palio S1600 ( 1.6 litre atmosferik, 215 hp, önden çekişli, 6 ileri sıralı)

-1 adet Evo 6 Gr.A (Cadde otomobili temizliğinde bir Evo, özellikleri anlatmama gerek yoktur sanırım...)

-1 adet Opel Manta 400 Gr.B (Türkiye Ralli tarihinin en önemli otomobili diyebiliriz... Ve tek Grup B ralli otomobili.. Yaklaşık 400 hp ve arkadan itişli.)

Ve Cem Acar'ın yaklaşık 20 adet yarış otomobili kolleksiyonunun geri kalan parçaları: Renault 12 Gordini'den, Renault 5 Turbo'ya...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SLH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dün her gün geçtiğim yoldan geçiyordum villanın altındaki garajlar hep kapalıydı dün önümden EVO 6 geçti ama daha önce sokaklarda hiç öylesini görmedim yarıştan çıkığ gelmiş gibiydi daha sonra garaja girerken bi baktım ralli araçlarını dizmiş abimiz megane coupelar falan hepsi ralli aracı ama çoğunu tam göremedim ve hiçbiri sokak aracı değil acaba forumdanmıdır tanışmak isterim
    6-7-8 Temmuz'da Avrupa Ralli Şampiyonası yarışı olan Bosphorus Rally'ye gelirsen hem tanışırsın, hem de otomobilleri inceleme fırsatı bulabilirsin

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tam mevki neresiydi ? bide forumda paylaşılmıştı bi garaj vardı konuyu bulamadım , hani piyanolar orglar ve musclelar biraradaydı sitesi fln vardı ismini hatırlayan varmı ?
    O garajlarla bağlantılı kişiler var aramızda.Sanıyorum ki konu onların ricası ile silinmiştir.Çünkü izinsiz paylaşım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ST-max Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O garajlarla bağlantılı kişiler var aramızda.Sanıyorum ki konu onların ricası ile silinmiştir.Çünkü izinsiz paylaşım.
    peki burdan çağrıda bulunayım site ismini pm den atarlarsa sevinirim

SLH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tuzla mercan tarafında araclar vıllanın altında garajlar Tuzlada tekrar gorursem durdurucam tanısmıs olurum belkı daha gormedıgım araclar mevcuttur
    Alıntı ridwan_1903 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cocuklugumuz neydi be panpa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SLH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tuzla mercan tarafında araclar vıllanın altında garajlar Tuzlada tekrar gorursem durdurucam tanısmıs olurum belkı daha gormedıgım araclar mevcuttur
    Araçların büyük bölümü Çanakkale Caddesi (Kartal) üzerinde bulunan Pegasus Racing garajındadır... Orada araçların bir kısmı muhafaza edilir. Ayrıca orası garaj değil ev ve orada tanışacak kimseyi de bulamazsınız gün içinde. Söylediğim gibi sizin şu an yapacağınız en makul şey yarışa gelerek araçları incelemek, pilotlarla ve Cem Acar'la tanışmaktır. Pegasus Racing çadırına geldiğinizde Atilla Bey ya da benimle görüşürseniz yardımcı oluruz.

SLH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M.Can Çimir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araçların büyük bölümü Çanakkale Caddesi (Kartal) üzerinde bulunan Pegasus Racing garajındadır... Orada araçların bir kısmı muhafaza edilir. Ayrıca orası garaj değil ev ve orada tanışacak kimseyi de bulamazsınız gün içinde. Söylediğim gibi sizin şu an yapacağınız en makul şey yarışa gelerek araçları incelemek, pilotlarla ve Cem Acar'la tanışmaktır. Pegasus Racing çadırına geldiğinizde Atilla Bey ya da benimle görüşürseniz yardımcı oluruz.
    Teşekkür ediyorum Tuzlaya gelirseniz haberleşirsek misafir etmek isterim
    Alıntı ridwan_1903 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cocuklugumuz neydi be panpa

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)