User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
31 sonuçtan 20 ile 31 arası

Konu: CIZIRTI başımı ağrıttı yardım paşaoğlundan geldi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mnd nin ilk sahibi menderes diye biri sonra ozan abi aldı hatta kiti zamanında tolga abiyle beraber getirtmişlerdi ama ondan sonra tahmin ediyorum 8 9 el degistirdi. Bence normal sonuç telefisi olamayan seyler diil tabi insan mal alırken bilmek ister dogrusunu bu arada evo 9 enjektörü kullanmayin rc 550cc isini görür evo9 baya bi ugrastirdi beni zamaninda ufak bi tavsiye basınc açıcaksan gm 3port selenoidi unutma simdiden kolay gelsin zor günler seni bekliyo

asot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hocam helal olsun, açık açık yazmışsın, doğru dürüst adam sayılı kaldı... İşallah istediğin hale getirirsin. Bu arada aracın eski sahibi forumdan mıydı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim anlamadığım size arabayı kol eğri yatak dökük olarak mı verdiler. Daha önce bunlar olduysa ve tamir edilip satıldıysa o zaman neden bir daha yatak değiştiriyorsunuz. Ben hiç bişey anlamadım. Modifiye arabada bunlar olabilecek şeyler. Deseler ki motoru 10 numara problemi yok iki gün sonra gümlerse ok de problemi olmayan bir motor için neden bu kadar yazdınız anlamadım.
    IN BOOST WE TRUST

nemonomani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim anlamadığım size arabayı kol eğri yatak dökük olarak mı verdiler. Daha önce bunlar olduysa ve tamir edilip satıldıysa o zaman neden bir daha yatak değiştiriyorsunuz. Ben hiç bişey anlamadım. Modifiye arabada bunlar olabilecek şeyler. Deseler ki motoru 10 numara problemi yok iki gün sonra gümlerse ok de problemi olmayan bir motor için neden bu kadar yazdınız anlamadım.
    Abi arabanda sıkıntı olmuşsa satarken bu oldu diye söylemezmisin arabanın şu an krank keçesi patlak elektrik arzası var komple tesisat değşmesi gerekebilir 3 kuruş için yalan konuşulması canımı sıktı bu saatten sonra gerekirse stroker kit getirtirim gne yuruturum
    AS GARAGE

Herkes, insanlığı değiştirmeye çalışıyor, kimse, kendini değiştirmeyi aklından geçirmiyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yns_Emr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mnd nin ilk sahibi menderes diye biri sonra ozan abi aldý hatta kiti zamanýnda tolga abiyle beraber getirtmiþlerdi ama ondan sonra tahmin ediyorum 8 9 el degistirdi. Bence normal sonuç telefisi olamayan seyler diil tabi insan mal alýrken bilmek ister dogrusunu bu arada evo 9 enjektörü kullanmayin rc 550cc isini görür evo9 baya bi ugrastirdi beni zamaninda ufak bi tavsiye basýnc açýcaksan gm 3port selenoidi unutma simdiden kolay gelsin zor günler seni bekliyo
    Yunus abi ben ahmet cihanýn arkadaþý ***** arabayý alan kiþi bu selenoid ne olyo

Edit abi şu an tek hedefim seni rollde yakalamak :-)
    AS GARAGE

Herkes, insanlığı değiştirmeye çalışıyor, kimse, kendini değiştirmeyi aklından geçirmiyor.

dorukky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 defa okudum konunun acılma sebebını halen anlamadım bızde her gun arabamızı ustaya goturuyoruz eksıklerı var yaptırıyoruz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nemonomani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yunus abi ben ahmet cihanýn arkadaþý ***** arabayý alan kiþi bu selenoid ne olyo

Edit abi şu an tek hedefim seni rollde yakalamak :-)
    Selenoid turbonun basincini acmaya yariyo o olmadan basinc acamassin tabiki deneriz allah gonlune gore versin ama tekrar soyluyeyim zor gunler seni bekliyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dorukky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 defa okudum konunun acılma sebebını halen anlamadım bızde her gun arabamızı ustaya goturuyoruz eksıklerı var yaptırıyoruz
    Anlaşılmayan ne başımdan gcnlri sohbet bolumunde paylaştım başınızdan gcnlr bolumu varsa konuyu taşıyın oraya
    AS GARAGE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi arabanda sıkıntı olmuşsa satarken bu oldu diye söylemezmisin arabanın şu an krank keçesi patlak elektrik arzası var komple tesisat değşmesi gerekebilir 3 kuruş için yalan konuşulması canımı sıktı bu saatten sonra gerekirse stroker kit getirtirim gne yuruturum
    Yaw tamamda sen arabandaki her arızayı satarken söylüyor musun. Şu km de yağ karteri contadan kaçırdı fren lambası bozuldu hararet müşürü bozuldu değişti diye. Bu da bir arıza sonuçta. Giderilmiş. Benim demek istediğim sen arabaya ne yapmayı düşünüyorsan güç olarak yap zaten kırılırsa kırılacak. Kaçarın yok. Şimdi belki boşu boşuna masraf yapıyor olabilirsin. Haa adam diyorsaki eğriti topladık ok. Ama sadece yatak değiştirmekle olacakların önüne geçemezsin. İki kere masraf yapma diye söylüyorum. Kırılana kadar devam kırıldıktan sonra kafandakileri yaparsın.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaw tamamda sen arabandaki her arızayı satarken söylüyor musun. Şu km de yağ karteri contadan kaçırdı fren lambası bozuldu hararet müşürü bozuldu değişti diye. Bu da bir arıza sonuçta. Giderilmiş. Benim demek istediğim sen arabaya ne yapmayı düşünüyorsan güç olarak yap zaten kırılırsa kırılacak. Kaçarın yok. Şimdi belki boşu boşuna masraf yapıyor olabilirsin. Haa adam diyorsaki eğriti topladık ok. Ama sadece yatak değiştirmekle olacakların önüne geçemezsin. İki kere masraf yapma diye söylüyorum. Kırılana kadar devam kırıldıktan sonra kafandakileri yaparsın.
    Abi haklısın da bom hdflgm guc 250+ sıkıntılıysa tekrar kır tekrar yap şimdi paran mı cok dcksn inan borç harç
    AS GARAGE

pegeout 106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mnd hamitteyken ßiliyorum sadece Güzel ßir araçtı Şok Oldum ßu yazıları görünce olan olmuş artık olmuşla ölmüşe çare yok allah yardımcın olsun Moralini ßozma ßence Paşaoğlu Gerekeni Yapar...
    Ecu_Fast Jr.EVO_CzT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi haklısın da bom hdflgm guc 250+ sıkıntılıysa tekrar kır tekrar yap şimdi paran mı cok dcksn inan borç harç
    ya bak anlatamiyorum yataklari degistirmen bi seyi degistirmez. motorun bastan toplanmasi gerek. guce gore yatak boslugunu rektifiyeci verir. bekir vermez. sen sadece alt yataklari degistireceksin karterden. hic bir anlami yok onu anlatmaya calisiyorum. yatak doktuyse komole yag pompasi cart curt degismesi lazim.
    IN BOOST WE TRUST

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)