|
|
#1 | |||
|
TechTurkey
Otomobil: www.Sancom.com.tr
|
Kadının biri Papağan almak üzere bir Pet-Shop'a gider. Gözleri birden tüyleri mükemmel parlaklıktaki bir papağana takılır ve papağana yaklaşır... Fakat Kadın papağana her yaklaştığında papağan kadına "Geniş Kadın" der. Kadın hayretler içinde pet-shop sahibi Necdet'e dönerek "Bu papağanı alacağım ama eğitmen lazım" der.
Necdet eline bir kova su ve papağanı alır. "Hanımefendi geldiğinde ne diyeceksin?" Papağan: "Geniş Kadın diyeceğim". Necdet papağanı suya sokup çıkartır ve sorar: "Hanımefendi geldiğinde ne diyeceksin?" Papağan: " Geniş Kadın diyeceğim". Necdet papağanı tekrar suya sokar ve bu kez bir müddet bekletir ve tekrar sorar: "Hanımefendi geldiğinde ne diyeceksin?" Papağan: "Hoşgeldiniz hanımefendi diyeceğim", der. Ertesi gün kadın Pet-shopa tekrar gider. Papağana yaklaşır: "Ben eve geldiğimde ne diyeceksin?" Papağan: "Hoşgeldiniz hanımefendi diyeceğim", der. "Peki ben yanımda bir erkekle geldim. Ne diyeceksin?" Papağan: "Hoşgeldiniz hanımefendi, hoşgeldiniz beyefendi" "Yanımda iki erkekle geldim o zaman ne diyeceksin?" Papağan: "Hoşgeldiniz hanımefendi, hoşgeldiniz beyefendiler" "Tamam buraya kadar çok güzel. Peki ben yanımda üç erkekle birlikte geldim, o zaman ne diyeceksin?" Papağan bir kovaya bakar bir Necdet'e ve der ki: "Necdet kovayı getir. Anam avradım olsun bu karı Geniş !" Forum daki kufur durumu ıcın duzeltılmıstır ..... __________________________________ http://www.techturkey.com/forummisc/imza.gif http://img242.imageshack.us/img242/9...nleriimzaa.jpg |
|||
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 106GTI & GT30R civic D16
|
mauehauehuhua ben buna gülerim şimdii....ahahaahahaaaaahaha...
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 206 RG
|
Ehuehue.. Güzelmiş..
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
haha güzelmiş
__________________________________ Oldies but Goodies TechTurkey Steam Grup PSN: ERel306GTI Steam:erel306gti |
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: RASADİ RENT A CAR
|
aksam aksam züpper yaww
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
ahuahuauhauhauhuah süper ya gece gece yarıldım
"Necdet kovayı getir. Anam avradım olsun bu karı Geniş !"
__________________________________ ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya bok atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
ahaahh harbi geniş
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: 98 VTI HB
|
Geniş! Hell Yeah
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: 44 numara postal:)
|
aahahahhahah
XXL
__________________________________ çArşı uLAn! Bayburt Maden J.Krk.K.lığı 91/1 $a-FUCK: 89
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Audi a3(nam-ı diğer kara eşşek)
|
hahahhaha ııydı
__________________________________ Cezalar: 1/16 (235) bu nasıl isim yav? selamın aleyküm gibi ![]() -halil sezai -ve aleyna sezai halil... |
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|