User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
23 sonuçtan 20 ile 23 arası

Konu: Metrobüs yolunda kaza

OnurGTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ruudvan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bnde o yuzden sordum .ama artık alıstık 2 kaza neden olmasın dıe ıcımden bı dusundum gecmıs olsun vatana mıllete olen olmaması sevındırıcı
    Evimin önü olduğu için her akşam genellikle Mc Donald's ta olurum.. ve hemen hemen hergece burda bi kaza olur..

Ama bu akşam kaza yapan arkadaşın verilmiş sadakası varmış baya bi takla attı, direği devirdi.. İlk gördüğümde havada takla atıyodu zaten.. Sonrada yere düştü takla ata ata durağa gitmeye başladı..
    34 VV 2001 - Peugeot 106 GTi

Alıntı BLuEBoY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hemen itfaiyeyi arıyorum...

bu 106 yanıyo dostum

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onurdestan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adam takla atıp metrobüs yoluna girmiş hala metrobüse söven var yav
    birde o sövenler gibi düşünmeye çalış neden sövüyorlar burda ben mi birşeyi kaçırıyorum gibi düşünmeye çalışsan olmaz mı?

söverler haklılar. yüzyılın projesi diyip kazaları hesap etmemiş olamazsın. yada etmişsindir ama arada olur öyle şeyler demişsende yüzyılın projesi diyemezsin o projeye!

daha proje aşamasında iken tonla insan söyledik tepki gösterdik bu iş olmaz şeritleri kaldırmazsın dedik. ama kafa nereye para kazandırılacağına çoktan kilitlenmişti. havadan giden sistemi yapsalardı şimdi o sistemin parası çıkmıştı çoktan devlet ekstra kâr etmeye başlamıştı trafik çilesi bu derece olmazdı 3 tane şerit e-5den çalınmazdı, emniyet şeridi olmadığından dolayı trafikte kilitlenip kalan ambulanslar yüzünden insanlar ölmezdi.

bu arabada kaza yaptığında kendi başını yerdi, otobüs durağındaki yolcular dalmazdı, nitekim gördük metrobüse dalanda oldu devirende oldu. lastiği patlayıp yola fırlayan metrobüste oldu. tanıtım günü bile kaza yaptı bu metrobüs. bütün basının önünde daha ilk seferinde kaza yapan bir sistemde sorun yoksa sorun kimde?

karşıyız diye gene mi bizde!
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    birde o sövenler gibi düşünmeye çalış neden sövüyorlar burda ben mi birşeyi kaçırıyorum gibi düşünmeye çalışsan olmaz mı?

söverler haklılar. yüzyılın projesi diyip kazaları hesap etmemiş olamazsın. yada etmişsindir ama arada olur öyle şeyler demişsende yüzyılın projesi diyemezsin o projeye!

daha proje aşamasında iken tonla insan söyledik tepki gösterdik bu iş olmaz şeritleri kaldırmazsın dedik. ama kafa nereye para kazandırılacağına çoktan kilitlenmişti. havadan giden sistemi yapsalardı şimdi o sistemin parası çıkmıştı çoktan devlet ekstra kâr etmeye başlamıştı trafik çilesi bu derece olmazdı 3 tane şerit e-5den çalınmazdı, emniyet şeridi olmadığından dolayı trafikte kilitlenip kalan ambulanslar yüzünden insanlar ölmezdi.

bu arabada kaza yaptığında kendi başını yerdi, otobüs durağındaki yolcular dalmazdı, nitekim gördük metrobüse dalanda oldu devirende oldu. lastiği patlayıp yola fırlayan metrobüste oldu. tanıtım günü bile kaza yaptı bu metrobüs. bütün basının önünde daha ilk seferinde kaza yapan bir sistemde sorun yoksa sorun kimde?

karşıyız diye gene mi bizde!
    güzel yazı.

gecen metrobuse bınmeden aramızda yasanan bı dıyalog su sekılde kaza yapmazsa yarım saate evdeyız
    .
    burda kaza haberı okuyunca soylenıyoruz ama yerı gelıyor kullanıyoruz mecburuzda bıgun sofor bıgun lastık bı gun yolcu bıgun akbıl kusurlu olur ama metrobus asla kusurlu olmaz.
    asfalttandır o.
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onurdestan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adam takla atıp metrobüs yoluna girmiş hala metrobüse söven var yav
    metrobüse söven hiç yok başlıkta sadece sistemde yanlışlık olduğunun herkes farkında

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)