benim asıl dikkatimi çeken kimse kimseyi geçemedimi yaa maaşallah herkes kafa kafaya gidiyodu ??
Printable View
benim asıl dikkatimi çeken kimse kimseyi geçemedimi yaa maaşallah herkes kafa kafaya gidiyodu ??
ben hiç kafa kafaya gidemedim ya geçildim ya geçtim
206 rc 2 boy onur 1 boy yedim , prelude sertanıı hırsımla geçecektim olmadii :))
Guzel geceydi herkesin ayagina saglik stres attik kazasiz belasiz donduk
Beyaz saxoya gecmis olsun umarim sorun olmamistir
3 aracla denedim
Ilk meli abiyle denedik o tek arabasi sokuk ben 2 kisi arabam yalitimli ve komle topluson susturucmda ss replika kafasini cift cikisa flan cvrdik sessiz ve oem olsun diye biraz araci sikiyoneyse bahane degl bunlar ilk baslangicta kafa cikartiyorum 3te gelmeye basliyo 3 sonunda geciyo 4te arayi aciyo masallah aracina cok saglikli gidiyo cok begendim
2. Dc crx onurcanla denedim iki aracta 2 kisi onurun arac sokuk 3e kadar ondeeyim 4te yetisiyo 5 sonunda yarim boy onumde 220 gibi roll bitirdik
En son kadirle denedik baslar baslamaz yavas yavas ayirmaya basliyorum sanirim 2 boy flan geciyorumdur arkayi goremedim kadir daha net yazar
Tum araclara masallah aracim guzel gidiyomus gece bunu gordum vteclerle deneyemedim vteclerlede denemek istiyorum
bizzat bende geçildim :) ama gelecek vaadediyor alet keyifliyim
apo abı grı rc senmıydın.bılseydım ıkı sohbet ederdık.geldın arabadan ınmedın dedım acaba apo abımı dıe baktım bıraz ama cıkartamadım tam olarak .:o
bu arada o kamyon lastıgını bızde teget gectık onumuz musaıttı hatta ıcımden allahtan hızlı gelmıyorduk dedım kı arkamızdan saxo on tamponuna zarar vermıs gecmıs olsun.
Yarin sabah is var ben yatar herkese iyi geceler tekrardan araclarin cigere gelenlerin ayaklarina saglik yeni arkadaslar tanidik gorusemedigimz arkadaslari gorduk guzel gece oldu
ben hiç memnun kalmadım.çarşı pazar karıştı.mesut zor yırttı gri aracdan bende öyle. allah korudu .
o kadar arac bu kadar sorunsuz gece bnce sukur.
onde 2 vtec 1 transporter var arkadan sol serıtten yardırıp gelen tır zor durdu cogu zaman omere yavaslamasını soyledım coh arac vardı tehlıkelıydı.sınek vızıltısı gıbı bır ordan bır bu yana basıp duruodu herkes.
orhan bende sana patlıyordum :D
evet beyler vıdeoları alalım :)
nerde çokluk orda b..kluk olayını yaşamışsınız Allah korumuş
gerçekten çok kalabalıktı, kaç araç vardı sayan oldumu?
videoları yüklüyorum
hepsini yüklüyorum abiler, kalkarım salih abi yoksa yarın akşam ev taşıma vs. 1 hafta yükleyemem bunları:)
gerçi uykumda yok fre24 :D
en son sakınken 10 arac vardı donustekı molada yaklasık 20 araca yakındı.
o kalkıs planıyla alakamız olmayacagı asıkardı zaten camdan cama ıletısım kurmak zor .
mısal ılk cıkısta fv ıle denıcektık.turuncu vtecle denedıler uzadılar gıttıler
melii abıyle deneme planımız vardı ama daha sonraydı ılk onla denemıs olduk belkıde yolun en guzel kısmında tertemız bı deneme oldu .
herkese masallah herkese gecmıs olsun bu geceyıde atlattık.
yh crx- elpadre crx- dc crx - zc si videolarınıda ben yukluyorum.kd ile denemek kısmet olmadı.
arkdşlar herkese tşkr ederm olayları ben görmedim o sıra çok öndeydim geçmiş olsun.. herkesle denediğimi düşünüyorum uçan kuşla. :D :D geçip geçildiğim boy muhabbeti yapmıyorum uyumazlık olabilir..
vb vtec (yunus) öndeydim Maşallah çok güzel gidiyor araç stok sanırım..
yh crx (ömer) 2 ve 3ün yarılarına kadar önüme geçiyor sonra yanına geliyorum 4 bitimi 5e attığımda ben öne geçiyorum.. Maşallah ömer'e
kd vtec (metin abi) kd'ye laf yok güzel Maşallah geçtim
zc si (kadir abi) Abi çok zevkli denemeler oldu korna sesini duymadım geç bastım bir yerde de 4e erken attım videolar yüklenirse zaten anlarsın.. :D :D Maşallah..
hts saxo (??) geçtim
fv vtec'le birebir hiç basmadım KD ile denerken yanlarında bastım korna seslerine göre onunda önündeyim ama yanlış anlaşılmasın birebir denenmeden birşey belli olmaz tabi ki.
birkaç denediğim araba daha vardır uykulu mod bu kadar.. :D :D
Edit: Allah'a şükür bu akşam deneyipte geçildiğim araba yok yanlış anlaşılmasın aracımın subab ayarları ve baskısı gerçekten çok kötü durumdaydı onları değiştirdim ve farkı çok çok gördüm :D :D
DC rex çok çok iyiydi, VB vtecte aemv2 megan headers 60 lık boru ss magnum 60 çıkış stage2 debriyaj short shift mevcuttu, aracı ilk kullanımımdı ilk denemelerde alışamadım fakat oem vites koluyla debriyajın hakkını daha iyi veririk inşallah
tüm araçlara maşallah hepsi çok istekliydi
eyw.. kankaa
evet araçlar kudurmuş roll istiyor hepsi.. :D
yaz geldıı gecıyor bıleee :D
ulan kadir bi si'ı deneyecen diye hepimiz pertingen oluyormuşuz:D
Hay maşallah, heleki böyle ufak ufak geçmiyonuzmu kafayı yiyorum.
abi geçen tak diye geçsin ya:D
yağmurda yürüyelimmi:D