Bende 2 kişiydim :) lütfen :) görenler gördü 2 kişi olduğumu pardon 2 kişilik olduğumu :)
Printable View
maşallah onur'un araca, çok güzel gidiyor, etiler'deki siyah rex gibi..
geçti beni acı acıı:)
videoları izledim melii nin rex güzel yürümüş, onur'un crx de gayet başarılı çıkmış emeklerinin karşılığını alıyor. kazasız sıkıntısız bir gece olmuş aman dikkat edin her zaman roll e çıkmadan yapılan planlamalara sadık kalınırsa az sıkıntı oluyor yoksa işkence oluyor yanlış hareketler yüzünden. crx lerin videolarını forumada bekliyoruz.
FV VTEC & KD VTEC & VB SAXO & VB VTEC - YouTube
Hatta abi burda videonun sonunda kesici sesiniz geliyor, kullanan arkadaş yanaşsa yanınıza girecektim ama kesici sesini duydum bende kısa bi fren yaptım arkanıza girdim, son ana kadarda frene basmadım hatta orda gireriz şeride beraber diye.
Tekrar rahat zamanda deneriz abi :)
kadir, vol.3 underground bekliyoruz.
vol 3 te çok guzel video yapıcam bu sefer çok kalabalıktık video cekemedık benım arkadaşta videolar var alır eklerım
nasıl olurmuş?
Seni az çok tanıyorum forumdaki mesajlarından vede 1-2 kere denk geldiğimizden, haklısın tatsızlık çıkmamasından tarafımdır ama seninde başına bu tip birşey gelse belki daha bile fazlasını yapabilirdin, küçümsenecek ve kabul edilebilecek birşey yok ortada açıkçası.
abi yunus hatasını kabul etmiş zaten, kızabilirsiniz hakkınız tabi ki ama tehdit eder gibi yakışmıyor.
kesinlikle yunusu savunduğumdan yazmadım.
sen tepkini ne güzel belli ettin kızdın da çıkmam da dedin. büyüklüğünü gösterdin. yani yunusun ağzını burnunu kırsa nolcak, dün olanlar olmamış mı olucak anlatmak istediğim bu.
daha çıkmazsınız adamla olur biter.
yine söyliyim yunusla benim görüşmüşlüğüm bile yok onu savunmuyorum:)
Ben kabadayi degilim kardesm bu 1 giderken hata yapti neyse dedim uyardik kusura bakma dedi eyvallah dedim donuste 2 defa daha yapti bole bisi yok bole direk adam oldurmeye tesebbus gibi idi hepsine eyvallah yunus bide yazmis 200 de tamponumda ne isi vardi videoyu koyunca gorursunuz ben kimseyi tehdit etmem yapsaydim dun gece yapardim yapcagimi ama disardan size ozur diledi tamam diyosunuz arac icinde olsaniz gorurdunuz telden giriyorum video atamiyorum cumdan sonra atcam videyu gorceksiniz herseyi yunus nasil olcak konuscaz kardesm kavga meraklisi degilimdir beni burda cogu insan tanir mekanim belli yerim belli uskudardayim senle kavga etmeme gerek bile yok
abim ben sana diyorumki haklı olabilirsin bende hata yapmış olabilirm fakat ilk gidişte 70 de çıktık ben 4te arkama aldım seni önünede sinyal vererek geçtim videoda var, sağ şerit tıkandı 200 le gidiyoruz tamponuma girdin yol rampa ve viraj, çekimlerde belli, farlarınıda kapatmışsın senide farketmedim, frenede sadece dokundumki ışık yansın diye, sonra geç oldu ama dörtlüleri yaktım.
yani zaten önünden gidiyorum 200 üstü oluyor neden yaklaştın o kadar anlayamadım:(
tekrar özür dilerim, öğlen arası müsait olursan görüşürüz.
adam ilk mesajından son mesajına kadar özür dilemiş. özür yeterli değil ise ne istiyorsunuz bu adamdan. zamanında gereksiz yere ben de tartıştım kendisiyle ama en ufak bir saygısızlığını görmedim. farkında olmadan tahrik ediyorsunuz adamı. adam emanet araç kullanıyor ister mi kazaya karışsın başı ağrısın.
teşekkürler Timur abi.
O kadar tedirgin olacaksa, kullanamayacaksa oturmayacak emanetin direksiyonuna madem korkuyor çekiniyor. bu bu kadar basit
daha fazla yorum yapmak istemiyorum.
saygılar..
İyiki birşeyler olmadı Allah korududa, olsaydı gerçekten bu özürler hiç bir işe yaramayacaktı. Saldırıyor yada tahrik ediyor değilim, ortada bir yanlış var büyük bir yanlış var tamam arkadaş efendi diyorsunuz, özür diledi diyorsunuz ki özür dileyecek zaten aksi halini düşünemiyorum, seviyorsunuz arkadaşı sizde haklı olarak kolluyorsunuz herşeye kabulumde sizde büyükleri olarak tabir-i caizse kulak çekin, büyüklük gösterin.
tamam abim numaram 0532 353 96 78
12,30 gibi uygun olursan görüşürüz
aynen bende konuştum abi yanı tek size yapılmış birsey degil bunu anlayın, umit abide metin abide kızdı yunusa bende en son FV ile denerkende aynı sey olunca tepki gösterdım olur böyle seyler ınanın suan yunusun yerınde başka biri olsaydı aynı yorumları yapardım ınsanız sonuçta hata yapabiliriz.
Tabiki insaniz hatAsiz degiliz ama uyarmanin ardindan tekrar yapilinca şalter atyo videolar var bana olanla orhanin onune kirmasida 3 video paylascam ondan sonra istesrseniz konusuruz gene
şimdi burdaki maksatımız kardeşim olayın çok fazla büyümemesi suan kadar konu 6 bın küsür kez görüntülenmiş saygımızı bozmamışınız ama bozmak için küçük bir filit varsa tech teki kişilerin en çok sevdigi seydir filitili ateşlemek o yuzden bir hata yapılmış özrü dilenmış sen sinirini yatıştırmak için birseyler yapmak istersen telden konuşursunuz buraya yansıtmayın tadımız kaçmasın ama konuşsanda birsey değişmeyecek yunus gene özürünü dileyecek bisey yapamazsın olan olmuş çünkü allah izin verirse bir dahaki denemelerde bu kulagımıza küpe olur daha dikkatli oluruz yunus kardeşimizde hem denerken hemde beklerken dikkatli olur bu sorunu bir daha yaşamayız
direksiyon Umut'da, kamerayla gelirim oturur çekerim:)
güzel ve sorunsuz bi roll gecesi olmuş
sayfalardır konuyu okuyorum ,tabiki böyle tatsız olaylar olur otobanda hepimiz insanız o heyecanla o hızlarda
ama yapıcılık çok önemlidir burası forum ortamı klavyeninde kemigi yoktur bu gibi tatsızlıkları mümkün oldugunca sanala yansıtmadan telden veya yüzyüze halledilirse daha yapıcı ve çözüm kolay olur,birdaha yaşanmaması dilegiyle herkese kazasız belasız ekşınlar
saygılar
bizim opetten çıkmadan önceki araçların görüntüsünü alan birileri varmıydı çok guzeldi o an 13 yada 15 araç vardık sonra 20 oldu ama
hani foto çekecektin ihaleci..