User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
59 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Gürültü yapan komşuya legal yaptırımlar nedir?

makif84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berent.t Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizim üst kattakilerde baya bi ateşli çift. Her gece yatsan yatılmıyo, evden çıksan çıkılmıyo, tıklatsan olmuyo. Sanki bi onlar sevişiyo bu memlekette.
    Neyse denemeler sonucu başarılı, artık abla 3 aylık hamile. Rahatladık diyebilirm.
    bombaymış

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim üst kattakilerde baya bi ateşli çift. Her gece yatsan yatılmıyo, evden çıksan çıkılmıyo, tıklatsan olmuyo. Sanki bi onlar sevişiyo bu memlekette.
    Neyse denemeler sonucu başarılı, artık abla 3 aylık hamile. Rahatladık diyebilirm.

benim üst kattakilerde öyleydi bir ara rutine bağladılar haftanın belirli günleri yaparlardı yatakta bir ses yapıyor sorma wd40 alıp çıkacaktım artık gece durulmuyordu cuma cumartesi geceleri, çocuk yapma arifesinde haftadaki sayı iyice artmıştı şimdi rahatım
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    VAlla bende öyle bir sıkıntı vardı. Herif gece 3 de yukarıda gitarla konser veriodu. Çıktım kapı çaldım duymadı. Ya sabır dedim indim yatağa yok uyuyamıyorum. Bu sefer onun üstündeki kalorifer borusuna vurmaya başladı daha da içinden çıkılmaz bir durum oldu. Aldım evden yan keskiyi cırt bandı. İndim ana sigorta kutularına. indirdm şalteri bir de açamasın diye cırtla bantladım mühür deliğinden sen sağ ben selamet. Bi da yemedi.

Tahta takunya kaldı mı yaw bi tek hamamlarda kaldı sanıodum yuuh.
    IN BOOST WE TRUST

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla yazdiklariniz efsane kivaminda bizim evin ustundekilerde kendini at hissediyo ailece sabah namazinda kalkiyolar aksam kaca kadar belli degil evi hipodrom sandilar galiba suan yazarkan bile kosan arap ati var halen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kadioglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İl Çevre Orman Müdürlüğüne bir uğra kardeş.Konut yakınlarında bulunan gece kulüpleriyle ilgili şikayetlerde desibel ölçümünü onlar yapıyorlar.İşte böyle havlayan köpek filan şikayetlerinde gelip desibel olarak ölçüm yapıyorlar.Sonra ceza kesiyorlar ya da ceza kesecek birime yazı yazıyorlar.
    hah iyi oldu bu teşekkürler bilgi için

Alıntı firat_07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynı durum bizimde başımıza geldi telefonla polise şikayet ettik geldiler adamla konuştular o günden beri süt dökmüş kedi gibiler
    biraz utanmaz bunlar. ama işin içine kesin polis girecek.

Alıntı Alican Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çet geçmiş olsun anneye
    Bendede var aynı sıkıntı bende bir kaç kere uyardım bakdım olmuyor elektrık saatleri benim kapının yanında sigortayı indiriyorum )Ama adamlar öküz bi fayda etmiyor
    sagol gözüm. işte bunlar da aynı öküzlükte. hatta daha fazlası. ulan kendi evlerinde hasta var ona bile saygıları yok. bize saygı göstermeleri zaten kendi karakterlerine ters.

ahaha supermiş.

Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    VAlla bende öyle bir sıkıntı vardı. Herif gece 3 de yukarıda gitarla konser veriodu. Çıktım kapı çaldım duymadı. Ya sabır dedim indim yatağa yok uyuyamıyorum. Bu sefer onun üstündeki kalorifer borusuna vurmaya başladı daha da içinden çıkılmaz bir durum oldu. Aldım evden yan keskiyi cırt bandı. İndim ana sigorta kutularına. indirdm şalteri bir de açamasın diye cırtla bantladım mühür deliğinden sen sağ ben selamet. Bi da yemedi.

Tahta takunya kaldı mı yaw bi tek hamamlarda kaldı sanıodum yuuh.
    olmadı buna benzer girişimlerde bulunacağım artık. takunya değil de kadınların yüksek ökçeli terlikleri olur ya işte onlardan giyiyorlar evin içinde. görgüsüzlük resmen.

Alıntı devil_berk22 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla yazdiklariniz efsane kivaminda bizim evin ustundekilerde kendini at hissediyo ailece sabah namazinda kalkiyolar aksam kaca kadar belli degil evi hipodrom sandilar galiba suan yazarkan bile kosan arap ati var halen
    bunlar da öyle hoca sorma. boost u açan veriyor gazı... 3 tana çocuk bir de. kimse de aman çoçuğum git parka falan demiyor.

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kpss calısyrm yan tarafta masaj salonu avr sarkıalr tukuler karsı tarafta uyducular var paldır kuldur ust katta afadersın essek gıbı anıran rak konusan adamlar gece 3 olmus hala bagrıs cagrıs yapan ogrencı kızlar 3 sefer babam uyardı korktular yıne basladılar
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    apartmanımın en üst katında bekar bir bayan yaşıyor. yan tarafındaki komşususu da arkadaşım. bazen oturmaya falan gidiyoruz oturduğumuz oda da onların yatak odasının bitişiği. geç saatlerde tansiyon öyle bir artıyor ki sanki yanımızda sevişiyorlar. arkadaş ve ailesi çok rahatsızdı bu durumdan. gel gelelim çok sesli sevişiyorsunuz diyemiyorlardı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kara şahin düştü 5+1 ses sistemi evden cıkıyorsun gece 2 kere baştan sona oynatıyorsun dize geliyor.....
    İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    apartmanında kendi içinde anayasası gibi bir kurallar manzumesi vardır buna kat mülkiyeti kanunu denir.. bende yöneticinin el kitabı diye bir kitapda vardı bu kurallar.. önce hiyararşiyi takip edin yöneticiye çıkın ve olayı anlatın o bir uyarsın olmassa yönetimi toplayıp apartman sakinlerini organize ederseniz apartman sakinleri olarak tutanak tutulur önden bir ihtar çekilir yok devam ederlerse gene kat malikleri olarak toplu bir dava açarsanız ev onlara ait olsa bile onları evden tahliyeye kadar gider bu mevzu kendi evlerine giremezler..
    bireysel bile bir avukat tutup 2-3 tane şahit bulsanız bu şahitler apartman sakinlerinden olursa daha iyi olur tahliye tabeliyle mahkeme açarsınız gene olur ama bu biraz usturupsuz ve bence sert olur en son yöntem olmalı.. önden ibr yumuşak yönetici uyarsın olmassa bir ihtarname olmadı en son mahkemelik olmalı şahsi fikrim. neticede komşudur her gün yüz yüze geldiğiniz insanlar.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Üniversitede de benim yatak çok gıcırdarmış, mış diyorum çünkü hic farkında olmamışım. Elemanlar arada bir iki laf sokmuşlar hatta dayanamayıp gelip giden hatunlar varkende sokmuşlar ama çakmamışım mevzuyu. En son bir gün içimizden geldi sana hediye aldık dediler.
    Bir baktım makine yağı almışlar. Yıkılmıştım
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    apartmanında kendi içinde anayasası gibi bir kurallar manzumesi vardır buna kat mülkiyeti kanunu denir.. bende yöneticinin el kitabı diye bir kitapda vardı bu kurallar.. önce hiyararşiyi takip edin yöneticiye çıkın ve olayı anlatın o bir uyarsın olmassa yönetimi toplayıp apartman sakinlerini organize ederseniz apartman sakinleri olarak tutanak tutulur önden bir ihtar çekilir yok devam ederlerse gene kat malikleri olarak toplu bir dava açarsanız ev onlara ait olsa bile onları evden tahliyeye kadar gider bu mevzu kendi evlerine giremezler..
    bireysel bile bir avukat tutup 2-3 tane şahit bulsanız bu şahitler apartman sakinlerinden olursa daha iyi olur tahliye tabeliyle mahkeme açarsınız gene olur ama bu biraz usturupsuz ve bence sert olur en son yöntem olmalı.. önden ibr yumuşak yönetici uyarsın olmassa bir ihtarname olmadı en son mahkemelik olmalı şahsi fikrim. neticede komşudur her gün yüz yüze geldiğiniz insanlar.
    teşekkürler hocam. arkadaşlar sağolsun bayağı dertli imiş. ben legal ne yapılır derken yaralarını dökmüş

dediğim gibi yöneticiye şikayet etmiştim ve kendisi de sanırım müzdarip bu apartman sakininden. bunun dışında bir kişi daha biliyorum ama apartmanın nabzını yoklamayı düşünüyorum. birkaç kişi daha bulursam sanırım mahkeme ile evini sattırıp başka bir ev almasını talep edebilirim.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    başlangıç için şöyle bi rşey yapabilirsiniz yöneticiye söyleyin toplantı talep edin her kezin gelmesi içinde apartmandaki herkezden sizde birebir riada bulunun gece bunların en çok gürültü yaptığı saate toplanyıtı denk geitirinki hepsi şahit olsun o seslere gürültüye yani bir taşda iki kuş hem sesleri duuyp şahit olurlar hemde toplantıyı yaparsınız tabi bu toplantıyı yaparken üst komşunuzu çağırmıyorsunuz mümkünse haberi bile olmasın.. sonrada bir yol zaten çizersiniz ortak bir kağıda bir ihtarname yazıp katmaliklerinin hepsi altına imza atar bir ihtarname çekilir daha olmadı mahkemeye gidilir.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

01ASU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hangimiz çocuk olmadık ki ... bence bu bnm fikrim al çocukları karşına ses çıkarmazlarsa oyuncak para vs vericeni söyle bide bunu dene
    Alıntı ASU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok çok iyi maşallah asulara...Adana'da bu ASU plakaların serisi sizde herhalde değil mi ?
    ASU SERİES UMUT ZİYAN

SOMEONESPECIAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim üst kattaki ana kız da benim sıpadan şikayetçi. E ne yapalım çocuk işte anlamıyor.
    Altımdaki şikayet etse tamam anlarım ama üst katımdaki şikayetçi. Geçen akşam geldi ana fil:
    Oğlunuzdan şikayetçiyim dedi, iyi git güvenliği çağır polisi ara dedim. Neyse yarım saat sonra
    iki polis memurunu takmış koluna geldi. İçeri buyur ettim altımda boxer filan gayet sexy bi
    şekilde o sırada kızı yürüyordu üst katta güm güm. Duydunuz mu memur bey bende 100kg lik
    iki filin tepemde gezinmesinden şikayetçiyim. Alt katında 20kg lik 4 yaşında ki çocuktan şikayet
    edeni afedersiniz götüyle gülerler dedim pervasızca. Polis haklısın valla dedi. Baktım dün sabah
    satılık yazmışlar. İnşallah gelen gideni aratmaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah bakıyorumda herkes içini dökmüş

SOMEONESPECIAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim üst kattaki ana kız da benim sıpadan şikayetçi. E ne yapalım çocuk işte anlamıyor.
    Altımdaki şikayet etse tamam anlarım ama üst katımdaki şikayetçi. Geçen akşam geldi ana fil:
    Oğlunuzdan şikayetçiyim dedi, iyi git güvenliği çağır polisi ara dedim. Neyse yarım saat sonra
    iki polis memurunu takmış koluna geldi. İçeri buyur ettim altımda boxer filan gayet sexy bi
    şekilde o sırada kızı yürüyordu üst katta güm güm. Duydunuz mu memur bey bende 100kg lik
    iki filin tepemde gezinmesinden şikayetçiyim. Alt katında 20kg lik 4 yaşında ki çocuktan şikayet
    edeni afedersiniz götüyle gülerler dedim pervasızca. Polis haklısın valla dedi. Baktım dün sabah
    satılık yazmışlar. İnşallah gelen gideni aratmaz
    Evet arkadaşlar... Yukarıdaki fillerle başım belada... Her iki balkondanda benim
    kapalı olan balkonlarıma yağmur yağdığında zeminin genelinden, balkonu yıkadığında
    su giderinden şakır şakır su akıyor. İhtarname çektim olmadı iş iyice inada bindi
    balkondan geldiği için beni ilgilendirmez diyor hanımefendi... Şimdi zabıta göndereceğim.
    Gene olmazsa sulh hukuktan dava açacağım ama bu tür davalara hangi avukatlar
    bakar. Dava açılırken harç filan masrafları benim mi karşılamam gerek. Avukat
    parasını kim öder. Bana bu konularda yardımcı olacak özellikle avukat arkadaş
    varsa aramızda onların yorumlarını bekliyorum lütfen ! Davanın süreci de önemli benim için.
    NE kadar sürer zaman olarak

Osman Bahadır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet arkadaşlar... Yukarıdaki fillerle başım belada... Her iki balkondanda benim
    kapalı olan balkonlarıma yağmur yağdığında zeminin genelinden, balkonu yıkadığında
    su giderinden şakır şakır su akıyor. İhtarname çektim olmadı iş iyice inada bindi
    balkondan geldiği için beni ilgilendirmez diyor hanımefendi... Şimdi zabıta göndereceğim.
    Gene olmazsa sulh hukuktan dava açacağım ama bu tür davalara hangi avukatlar
    bakar. Dava açılırken harç filan masrafları benim mi karşılamam gerek. Avukat
    parasını kim öder. Bana bu konularda yardımcı olacak özellikle avukat arkadaş
    varsa aramızda onların yorumlarını bekliyorum lütfen !
    İkametinin bulunduğu yerin Sulh Hukuk Mahkemesine konuyu içeren bir dilekçe ile başvuracaksınız. Dava harç ve masraflarını, varsa avukat masrafını siz ödersiniz. Ancak kazanmanız halinde karşı taraf sizin masraflarınızı da öder. Avukat masraflarınızı da alabilmeniz için davayı avukata vereceğiniz vekalet ile açtırmanız gerekir. Bulunduğunuz ile göre değişmekle birlikte altı aydan erken bir sonuç beklemeyin.
    Your car is your story. So don't let someone else write the book...

wrcsinan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kadyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Polisten once bi kolonu tavana bagla ver coskuyu bak napiyolar.biri boyle yapmisti sonra adam yalvarmisti tamam abi ses cikarmicaz diye
    bende tam bunu yazacamtım sağlam hoparlörlerle ses ver komşulardan izin alarak. 2 gün sonra bu ses ne diyip insin aşağı sende "noldu zorunamı gitti" cevabını verirsin

Flu06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çeto kaanı ve okan abiyi alıp geliyorum.. Akşam 21:00 sizin ev.. öptüm çav..
    TSI 'a biriki..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)