User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
23 sonuçtan 20 ile 23 arası

Konu: stajer ehliyeti

hakan_41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şunlarda var ama; yanında ehliyeti olan biri ile kullanman gerekiyormuşşş ve şehir dışına çıkamıyormuşşşşsun falan

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aslında olsa çok güzel bir sistem korkulucak bir sistem değilki 2 seneydi galiba öyle bir şeydi 2 sene stajdasın bu müddet boyunca ciddi bir şeyden ceza yemessen zaten sıkıntın yok gidiyorsun 2 sene sonra normal ehliyet veriyorlar yok ama o 2 sene içinde ciddi bir kaza yada alkollü falan yakalanırsan bir daha kursa gidip sıfırdan başlıyordun bir daha yazılı direksiyona falan giriyordun öyle bir şeydi bence güzel bir sistem..
    sene 2003deki kitapla daha yeni sınava hazırlanan birinden gördüğüm kitabı kıyasladım

bire bir aynı konular aynı sorular. halâ millete karbüratör bile öğretmeye çalışıyorlar.

200 sayfa kitabın 150 sayfası soru, 30 sayfası ders 20 sayfasıda ıvır zıvır resimler dolu.

30 sayfalık kitaptan 150 sayfa soru çıkarmayı gene başarmışlar. aynı soruyu bi tersten bi baştan soruyorlar.

hatta 3ncü sorunun cevabı 4ncü sorunun kendisinde görünüyor halâ

böyle komik bir sistem ve sene 2012nin türkiyesi. bir kere motor dersi o zamanda saçmalıktı kimse tamirci olmak zorunda değil. gene saçmalık.

motora ayırılacak vakitte şu trafik işaretleri ve kuralların üzerinden tekrar tekrar geçseler trafikteki tabelaları yanlış bilen öküz sayısı azalma gösterir zamanla.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bizim zamanımızda motor kursu iyiydi ben çok faydasını gördüm benim aldığım zamanlarda enjeksiyonlu araba yok gibi bir şeydi parmakla gösteriliyordu yani o kadar azdı.. ben çok faydasını gördüm ama bu devirde gereklimi değil zaten artık motorlar kapalı kutu ve yüksek teknolojili kimsenin bilme gereği yok..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motor hocasınısı hem turbo hem superchargerlı 1.4 motorun kaputunu açıp, hocam bu ne diye soracaksın müfredat değişmeli gençler bilgilendirilmeli(sosyal mesaj)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)