bu aksi olay yüzünden kulaklığın o tuşunu sabitleyebilmek için ne denediysem olmadı en sonunda içini açtım bozuldu aksi şey lanet olsun böyle laptopta ne diye böyle bir durum olduysa anasını satim böyle laptopun da kulaklık sorununun da....
Kardesim ilgincsin vesselam![]()
![]()
Oraya saglam sekilde banttamı yapıstıramadın![]()
En kötü mandal sıkıştırırdım yine sabitlerdim onu
Yada git 2-3 liraya bi kulaklık al bak keyfine
![]()
ya valla bant yapıştırdım 5 dk falan tuttu sonra geri çıktı, akşam içini açtım kağıt falan koydum olmadı deli etti beni en sonunda tamamen açtım içini içinden bi parçası koptu telefonda bile düzgün çalmıyor şimdi lanet olasıca...mandalla falan olcak gibi değildi çünkü tuş biraz kenarlardan içe doğru eğimliydi çok güçlü birşey lazımdı onu da bulamadım
![]()
birşey sormak istiyorum sizce bu telefon kulaklığı böyle bir duyum çıkartmıştı ya , yarın normal bir kulaklık almayı düşünüyorum o da böyle yapmaz inşallah..
sizce normal kulaklık ta sıkıntı olmaz dimi ?
benim laptobada kulaklığı tam takınca çalmıyor ses çok uzaktan geliyor gibi olur ondan çok hafif dışarı çıkarıyorum kulaklığı düzeliyor tam ayarını tutturmak lazım ama![]()
aynı sorun bende de vardı, biraz dışarı çıkartınca ucunu ses normal oluyordu, bugün yeni bir kulaklık aldım sonysıkıntısız çok ta güzel çalıyor. herhalde sizinki de yeni kulaklık istiyor
bimeks ten aldım 16 tl ye çok memnunum tavsiye ederim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)