arkadaş hala dönemedi galiba sapancadan![]()
Dün Naturköydeydim.Fiyat 30tl olmuş ciğer eklemişler kahvaltıda ciger ne alaka anlayamasamda...Feci kalabalıktı herzmanki gibi.
Araç olmadan ulaşım nasıldır peki? Sapanca gölü çevresinde 2 kişilik ufak bir piknik, biryerlerde mantı ve övgüler üzerine Natürköy'ü göresimiz var.
Var mı akıl verebilecek biri?
K.
yarın için sapanca tarafına kaçma niyetim var ama bu naturköy ü aradım yer yokmuş. başka buna benzer yerler var mı acaba?
Sapancaya bir kere kısın gitmiştim tabi ole yol iz bilmeden arastırma yapmadan gittiğimiz için cok hosuma gitmemişti yazın havalar güzelleşince planlı bir şekilde gitmek gerek şu natürköy oldukca güzel bir yere benziyor birde güzel köfte yiyebilceğimiz bir yer buldukmu tamam![]()
naturköy doluysa istanbuldere alabalık diğer bir tercih olabilir.göl kenarı isterseniz gölevi var.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
genelde çoğu mekanın kapalı yeri var ama güneşli cıvıl cıvıl bir hava gibi tabi olmaz. yanık mevkinde atv turuda gün içerisine eklenebilir.özellikle yağmurlu havada çok zevkli olur![]()
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
yarın anneler günü eşimle gitsek sapanca taraflarına yağmura göre kapalı ve manzaralı kahvaltı mekanı varsa bende öneri alabilirim, fiyatları makul olursa daha iyi olur![]()
valla benim de düşüncem bu şekilde ama okadar yolu gidip gelmek nasıl olur karar veremedim. hava da kötü gözüküyor.
İstanbul tarafından gelecekler, gebze-körfez arası otoban da ki inşaatı gözönünde bulundursun..
İlerleyen saatlerde cok yogun olacaktır trafik..Sadece izmite geliş istikameti..
Otoban trafiği komple d100 de çünkü..
Sapanca ya gidecekler aynen yol calismasina dikkat etsinler corba olmayin yolda...
Ben Uzunkum'dayim, Berceste sapancanin disinda sayilmaz bence, arabayla 10 dk :-D sapanca da gidilmesi gereken yerlerden biri ise arabaniz tupluyse ilçedeki milangaz :-D
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)