ben bir keresinde sahibinden. com da birisine 750 tl kaptırdım öyle üç kere numara değiştirdi gsm şirkelerindeki tanıdıklar vasıtasıyla her seferinde buldum kalktık gittik ankaradan izmite dedim ya parayı getir ya sen gel benle ankaraya parayı seçti buldu getirdi acı tecrübe
high power tuning [ subaru -honda]
Ertekin abi sakın peşini bırakma, bişeyler çıkmasada ceza falan en azından mahkeme falan uğraştır biraz. Belki anlar. Ayrıca böyle bir olayı ifşa ettiğin içinde teşekkür ederim.
öyle yapan salaklar var benide dolandırmaya kalkan biri oldu hatta dolandırdı diyelim sonra buldum geri aldım nette arastırdım biraz bi kaç kişiyi daha dolandırmıs onlarıda buldum onlarada iade etti edebildiklerini korkuttuk baya en son namaza falan başlıcam diyordu bana
bu arada peşini bırakmadıgınız çok iyi olmuş böyle yavşaklara göz açtırmamak lazım.
Bu işi meslek edinmiş ve hırsızlık, dolandırıcılıktan para kazanan tipler var.
Edit: işin ucunu bırakmamışsınız
millet ne kadar basit adi .erefsiz be arkadaş...300 lira içinmi bu kadar gavatlık...sahibinden de ben get ilan açmadım piyano sattım alan kişiye hesap numaramı verdim kutuladım adam parayı yatırdıktan 20 dk sonra kargoya tesli ettim takip nosunuda verdim allah razı olsun allah razı olsun bitti...
Vorsprung Durch Technik
Gecmis olsun... İnanana cok olunca, adamda kansiz olunca meslek ediniyorlar..
172RS ---- 182RS ---- 175RC ---- 182RS ---- 197RS ---- 180CPR ---- 210NBR ---- 225RS ----182RS ---- 200RS ---- 156CGI
bu dünyada cok şerefsiz var bu nasıl insanlık ya..
gecmiş olsun kandıramamış sizi şereften yoksn insan
buna benzer bir olayı karakola gittim şikayete bir sonuç alamadım savcılığa gidip suç duyrusunda bulunman gerekiyormuş kimse ilgilenmiyor haliyle böyle adi onun bunun çocuklarına gün doğuyor buna benzer olaylar elektironik eşyada daha çok oluyo .
Tabiri caize yem bulmus yicekti sert kayaya toslamis ama herkes sizin gibi degil, o arac icin para yatiranlar kesin vardir.
Erkan DOĞU
benı foto makınesıyle dolandıran adamın şoyle şans eserı bulundugunu hayal edıyorumda şimdi istermısın şu patlar ın benım adam çıktıgını adresını buldumugumu ılk uçakla yanındayım ya d90 ı ya parayı ver yada ben alcak başka bişeler bulayım der gırısırdım![]()
şerefsizler insanın güvenini kırıyorlar
Emeğe göz dikenin gözü çıkar inşallah
AS GARAGE
Herkes, insanlığı değiştirmeye çalışıyor, kimse, kendini değiştirmeyi aklından geçirmiyor.
hasarlı araç satışında nedense müşteri talebi daha fazla oluyor hele birde fiyatı az ucuz yazınca aynı gün gidiyor bunu kullanarak o mantık üzerinden hareket etmiştir
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)