bi kere ters yönden yedim cezayıo da polisin gözüne baka baka inadına gidince oldu yani
![]()
bi kere ters yönden yedim cezayıo da polisin gözüne baka baka inadına gidince oldu yani
![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
2950 tl ödemişliğim var. Dur ihtarına uymamak,radar, kırmızı ışık ihlalleri, tehlikeli araç kullanma, cam filmi, xenon, diye gidiyordu
7-8 sene once ~300 radar cezasi yemistim odememistim .Arabami sattigimda da cikmamisti ne oldu bilmiyorum .
mart ayında bmw 540 la kapışıodum 175 le radara girdim 319 lirageçen senedende var oda 460 olmuştu enson ödemedim
![]()
alamanlar otobanlarda hız sınırsız derler bende allah ne verdi basmıştım arkamda da bi araba takılmıştı otoban polisi ikimizi çevirdi. Çocuklar almanmış 600 euro ceza + 6 ay ehliyete el koydular. Benim ehliyet türk olduğu için 1200 euro (yaklaşık 2750 tl falan yapıyor) ceza yazdılar ehliyeti alamadıkları için cezalar iki kat oluyormuş..... cezayı kredi kartıyla ödemiştim![]()
3 tane ceza evime 4 yıl sonra geldi. ceza toplamları 425 tl gibi birseydi. ödediğim ücret 1300 tl lerde birşeyde.
bunların dışında 2 tane daha geldi. biri ben ıspartda iken ankarada arkamdan hatalı sollama yazmışlardiğeri sabahın 5:30 unda kırmızı ışığa uymamak. o vakitte kırmızı ışık çalışmıyor oda ayrı konu.
bu iki cezada 3 yıl sonra çıktı ortaya 500 kağıt civarında onlara ödedim.
650 lirada benim vardı polise karşı her türlü pisliği yaptım çoğalmıştı cezam,pişman değilim..
antep-adana arası oyobanda ortalama 230-240 civarı radarın onunden gectım bakalım beklemedeyım ne geleceksürekli kontrol edıyorum ama hıc bı yerde cıkmıyor ceza yedıgım sonradan gelıpde faız yemesek bari
![]()
ETE KEMİĞE BÜRÜNDÜM YUNUS DİYE GÖRÜNDÜM
YUNUS EMRE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)