User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
30 sonuçtan 20 ile 30 arası

Konu: PS3 mü XBOX mı ???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    13 yıldır GT oynuyorum , PS3 aldım sırf GT için. yansız yorum yapmam mümkün değil . Fakat şun söyleyebilirim ki 6-7 kişi ring e çıktığın zaman online yarışta arkadaşlarınla , oyunun tadı bambaşka oluyor...

Forza 4 ü de bi kere oynadım cafede yarım yamalak , belki PS ve GT "fanboy" u ( selam turgay ) olduğum için bilemem ama kontrolleri çok kötü geldi bana

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Spawn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    13 yıldır GT oynuyorum , PS3 aldım sırf GT için. yansız yorum yapmam mümkün değil . Fakat şun söyleyebilirim ki 6-7 kişi ring e çıktığın zaman online yarışta arkadaşlarınla , oyunun tadı bambaşka oluyor...

Forza 4 ü de bi kere oynadım cafede yarım yamalak , belki PS ve GT "fanboy" u ( selam turgay ) olduğum için bilemem ama kontrolleri çok kötü geldi bana
    kardeş ilk basta banada ole geldı ama elın alısınca gercekten cok daha keyıflı oluor.gt yı gercekcı yapacam dıye acayıp zorlastırmıslar forzanın oynanabılırlıgı cok daha ıyı.ve de araçların ses lerı tabıkı.bırebır aynı yapmıs herıfler.e36 m3 surdunnu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E36 M3 ü boşver moruk , EK9 aldı arkadaş kullan bi şunu diye . 10 dk boyunca düzlükte durdurdum kaldırdım sürekli . vtec açıyo ama sanki içimde açıyo ses muhteşem forzada hakaten .

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Spawn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    E36 M3 ü boşver moruk , EK9 aldı arkadaş kullan bi şunu diye . 10 dk boyunca düzlükte durdurdum kaldırdım sürekli . vtec açıyo ama sanki içimde açıyo ses muhteşem forzada hakaten .
    hehe bıde debrıyajlı oynasaydın felaket oluyor ses ya ama forza 3 te vtec acıs 10 kat daha bariz.4 de kısmışlar nıyeyse

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben ps3 kullanıyorum.

xbox ı bilmemde ps3 de online sayısı aşırı fazla..

Fps olarak battlefied3 oynuyorum. 24 gün 19 saat online kalmışım , granturismo ve fifa12 yide oynadığım halde Ne kadar keyif verdiği konusunda azcık fikir sahibi yapar bu rakamlar

xboxında illaki cezbeden yönleri vardır sonuçta insanlar onuda satın alıyor ama ps3 bana göre apayrı bir dünya.

Berk7767 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onamdar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kırılınca online oyun oynanabiliyormu xbox da
    Bildigim kadarıyla oynanmıyor direk banlanıyorsunuz en son öyleydi yani bayadır takip etmiyorum

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Enes-x Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben ps3 kullanıyorum.

xbox ı bilmemde ps3 de online sayısı aşırı fazla..

Fps olarak battlefied3 oynuyorum. 24 gün 19 saat online kalmışım , granturismo ve fifa12 yide oynadığım halde Ne kadar keyif verdiği konusunda azcık fikir sahibi yapar bu rakamlar

xboxında illaki cezbeden yönleri vardır sonuçta insanlar onuda satın alıyor ama ps3 bana göre apayrı bir dünya.
    valla hocam fps de oynanabilirlik olarak xboxs ps3 e göre çok üstün yani xboxun joysticki sanki fps için yaratılmış ama dediğin gibi ps3 ün online networku çok başarılı
    Everyday I ** çapuling...

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onamdar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla hocam fps de oynanabilirlik olarak xboxs ps3 e göre çok üstün yani xboxun joysticki sanki fps için yaratılmış ama dediğin gibi ps3 ün online networku çok başarılı
    Demek istediğini anlayamadım.Joyistiklerin tasarımı nerdeyse aynı tuşlarıda istediğin şekilde atayabiliyorsun.

Tamamen pratikle alakalı zorluk kolaylık olayı.İlk bf3 aldığımızda arkadaşlarla herkes googleda ps3 e uygun mouse arıyordu Şimdi ise sanki mouse çok saçmaymış gibi geliyor , dediğim gibi oynadıkça alışıyor insan.

matthardy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ps3 daha sorunsuz.
    xbox'ta heleki fw li ise her açışta lan yakicakmi 3 yeşil ışık yok 3 kırmızı ışık tripleri oluyor.
    bu anlattım 3 yıl önce falandı belki çözmüşlerdir.
    fw oyunlarda 10 tl sanıyorum.
    Ama şunu söylemeliyim grafikler rezil yana yana 2 makinamız vardı ( ps kafede ) gta 4 oynuyoruz biri xbox'da öteki ps3Te arada uçurum vardı.

ben sony'ciyim.
    Oyunlarıda ps store'dan kıçımı koltuktan kaldırmadan alıyorum.cd derdide yok.
    Gt5 zaten ayrı bir dünya ona birşey demiyorum,dedirtmemde.

son olarak tavsiyem ps3 alıcaksan eski fanlı makina alman yok pahasına satanda biri var : http://www.techturkey.com/forum/off-...3-oyunlar.html
    Success is just like being pregnant.
    Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende ikiside var, sadece fps oynuyorsan bence 2side berbat, ben hiç zevk almıyorum açıkcası. en iyi PC de mouse la oynamak.
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

emirarslan34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ps3 ve xbox tercihi için güzel bir rehber yapıcam. o zaman kendin karar verirsin.
    Alcatraz GTI-6

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)