User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
22 sonuçtan 20 ile 22 arası

Konu: Peugeot mepa muyene kazığı

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yaşar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sağoalsın lakin şunu tekrar belirtmek isterim ne olursa olsun bana bayi bu bilgiyi vermeliydi onların yaptığı satış kurnazlığı olmuş,burda ne akdar fazla kişi okursa yarın sıfır araba almaya gittiginde bu kazığı yememiş olur inşallah

Farzedelim adam dediğinde haklı,peki bilgilendirmesi gerekmiyormuydu ?

abi şu an yerinde olmadığım için seni anlayabiliyorum muhtemelen senin yerinde olsam bende farklı bir tepki gösterirdim
    körler sağırlar

aliburma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Firma tarafından, satışa sunulacak araçların toplu olarak ülkeye sokulması, bu uygunluk belgeleri ile alakalı bir durum. adam malı ithal etmiş, listesini ilgili mercilere verip yurda sokmuş. fabrika bayisine arabayı satmış, işin içinden sıyrılmış. satılması için prosedür böyle başlıyor. ondan sonra geçen sürede bayinin arabayı satıp satamaması kendi sorunu. yıl sonlarına yakın her konuda olduğu gibi otomotivde de bazı kampanyalar yapılıyor, neden? Bayi arabayı sattıktan sonra da yük müşterinin omzuna biniyor. bunun için de özellikle yurt içindeki üretilen araçların satılması muhtemel kısmı için evrak düzenleniyor. bir sonraki seneye kalan araçlar sıfır "0" iken birer yaşına giriyorlar. Fabrika öncülüğünde satıcı firmalar kendilerini garantiye almaya çalışıyorlar. aslında güzel bir şey, tek eksiği iplerin yine üreticinin elinde olması. yoksa opsiyonları değişmeyen bir arabayı bir sonraki senenin modeli diye alma ihtimalimiz çoğalırdı. diye düşünüyorum.
    HONDA; KONFOR DA O'NDA ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı o.b.k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tamam. Ortada bir mağduriyet var. Ama bunun bayi ile ne alakası var? Trafik tescilde bayinin takipçisine mi soruyor memur "bunun ilk muayenesini ne zamana yazalım" diye? Bayinin yapabileceği hiçbirşey yok. Düzenleme açık. Ha bayiye dersiniz ki ilk muayenesinin yarısı kadar bana indirim yap, veya ilk bakımda o kadar indirim yap, yapabilir. Yerli üretim araçlarda bu sorun çok az oluyor. İthallerde fark artabiliyor.
    Başkan indirim falan istemiyorum adamların yaptıgı kaşarlığa kızıyorum,bunu neden ben farkettikden sonra anlatıyorlar vatandaş olarak bunumu hak ediyoruz? yanlışlık olabilir adam yanlışlıkda baldızına ......r gece fark edemedim diyor,yanlışlık farklı bizi koyduğu sıfat farklı
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)