Firma tarafından, satışa sunulacak araçların toplu olarak ülkeye sokulması, bu uygunluk belgeleri ile alakalı bir durum. adam malı ithal etmiş, listesini ilgili mercilere verip yurda sokmuş. fabrika bayisine arabayı satmış, işin içinden sıyrılmış. satılması için prosedür böyle başlıyor. ondan sonra geçen sürede bayinin arabayı satıp satamaması kendi sorunu. yıl sonlarına yakın her konuda olduğu gibi otomotivde de bazı kampanyalar yapılıyor, neden? Bayi arabayı sattıktan sonra da yük müşterinin omzuna biniyor. bunun için de özellikle yurt içindeki üretilen araçların satılması muhtemel kısmı için evrak düzenleniyor. bir sonraki seneye kalan araçlar sıfır "0" iken birer yaşına giriyorlar. Fabrika öncülüğünde satıcı firmalar kendilerini garantiye almaya çalışıyorlar. aslında güzel bir şey, tek eksiği iplerin yine üreticinin elinde olması. yoksa opsiyonları değişmeyen bir arabayı bir sonraki senenin modeli diye alma ihtimalimiz çoğalırdı. diye düşünüyorum.
HONDA; KONFOR DA O'NDA...
Başkan indirim falan istemiyorum adamların yaptıgı kaşarlığa kızıyorum,bunu neden ben farkettikden sonra anlatıyorlar vatandaş olarak bunumu hak ediyoruz? yanlışlık olabilir adam yanlışlıkda baldızına ......r gece fark edemedim diyor,yanlışlık farklı bizi koyduğu sıfat farklı![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)