80 üzeri almamız için kaç net yapmamız lazım arkadaşlar gk gy![]()
80 üzeri almamız için kaç net yapmamız lazım arkadaşlar gk gy![]()
herkesin başarısına göre değişiyor o puan hesaplama. standart sapmayla çarpılıyor; çarpanı işin içine koymazsak 120de 96 net yapman gerekir
evet arkadaşlar sınav nasıldı bana türkçe cok zor geldi zamanımın büyük bölümü türkçeye gitdi tarih ortahalli cografya vatandaşlık kolaydı matematik orta halliydi
sabah oturumundan aglayarak cıktım evet agladım sebebı ıse zamanın yetmemesıydı turkceden 1o bosum vardı yapmak ıcın gerı dondugumde zamanım bıttıgını söyledılar ben sımdı napayım emegım 1 senelık emegım göz göre göre gıttı ılk once kpss sınavında dılbılgıı sorup ınsanları zor durumda bırakn ınsanlartın alayınızın amına koyayım zaten ıkıncı sınavda moral sıfır gırdım benım 1 senemı yıne caldınız allh sızın belanızı versın kopek gıbı calıstm ama o gotunuzden cıkartmıssınız soruları
www.honda-tech.com
hepimize geçmiş olsun,bugün sınavdan çıkıp otobüsle eve dönerken sınava giren bayan türkçe öğretmeninin telefonla konuştuklarına ister istemez kulak misafiri oldum,bayan türkçe öğretmeni türkçe sorularını yapamadığını tanıdığına anlatıyordu ,var gerisini sen hesap et
gerçekçi olmak lazım bunca insan arasından donanımlı olanı seçmek için eleme yapmak ve seçici davranmak zorundalar eyvallah ama bununda bir sınırı olmalı bence, bu sınavda sorular mutasyon geçirmiş,ilk 20 dakika türkçe sorularında sanki 100 kg ile suquat yapıyormuş gibi terledim,zamanı zar zor yetiştirdim,simdiye kadar girdiğim sınavlarda bu kadar boş bıraktığım bir sınav daha olamamıştı.
her sene sınavın zorluk derecesını arttırıyorlar,daha nereye kadar zorlastıracaklar merak ıcındeyım gercekten,bunun sonu nereye varıcak?
durduk durduk en zoruna girdik desene , kısmet artık hayırlısı neyse o olsun ..
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
Buna da şükür mü desek acaba diye içimden geçirmiyor değilim yani,seneye daha zor sorular hazırlayıp bu senekınden daha zor sınav yaparlarsa hiç şaşırmam,paragraf soruları da konu anlatımı gıbıydı masallah,bırılerının artık olum bak git demesi lazım
şerefsizler zaman yetmedi yandaşlarına sorular ulaşmıştır tabi biz napalım kafa beyin kalmadı türkçeyi çözdükten sonra zaten kafa beyin kalmadı diğerlerini de yalan yanlış bişeyler yaptım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)