Video çok kısa başka var diyorsunuz madem koyun izleyelim
Printable View
Video çok kısa başka var diyorsunuz madem koyun izleyelim
40kg suruculer arasi fark. sokukluktende bir 40kg oynarmi? oynarsa 80kg fazla ve bu setup eksikliklerinle mukemmel.sonuc.
EM typer her zaman çok güzel yürüdü.
'' Az spec, çok iş = JapanTuner typer '' benim için.
Ayrıca bana göre yürüyen en iyi typer 2 sene öncede öyleydi suandada öyle.
(Bu speclerde bu şekil yürüyen başka typer görmediğim için söylüyorum, varsada çıkarmalı. sezarın hakkı sezara)
madem oyle vıdeoları koyuyorz deılmı kaancım kızmak yok kank..sen onay vermeden koymıyacam demıstım ama.. sen koyduguga gore demekkı koyabılıyorz..
amacim polemik yaratmak deil baştan söliyeyim ama bu DBS nin her denemesinde bi olay vuku buluyo nedendir?
dbs tamam king bi araç güzel yürürü olan bi araç ama bu kadar polemik malzemesi olmamasi lazım...geçen sefer BK type r la denemede olay çikti şimdi kaan la olan denemede olay çikti bunlara bi dur demek lazım artık....denemelerde idda varsa kamera varsa video çekilir koyulur bunun tartişması olmaz ki....
Klasik Metin Bilen tripleri boşver insanlar neyin ne olduğunu anlamaya başlıyor işte
Bizle olan denemede bizim dezavantajlı olduğumuz videoyu lanse etti diğerlerini hiçe saydı 240'ta bi çamurluk boyu geçtim ama inkar etti yok arka tamponuma düştün dedi durdu
Bu denemede Dbs full sökük
Kaan'ın sadece ve sadece arka koltukları söküktü
Kaan bildiğimiz üzere baya boylu poslu gürbüz bir kardeşimizdir 130 kg:D sırf şöför kg'si 35-40kg eder
Kaanda aynı Dbs kadar sökük olsaydı 2 boy önde olurdu zaten...
Kaan tartismaya pek girmez bu tarz seyler icin arabasini hazirlar cikartir dener gecsede gecilsede kendi emegiyle hem daha iyisini yapmak icin emek harcar em dbs den onde olucak potansiyele sahiptir
demekkı benım dha oncekı denememde koltugu olan arkadas bende varken denedıgımzde bendemı ıkı boy dha one gecıyodum..:) dahada cevap yok yeter..
maşallah iki aracada speclere göre EM çok güzel yürümüş bece kg dezavantajı olmasına rağmen :)
Haktan e stp yazmayin konuya
maşallah DBS'ye..