suan ıkı tane var vıdeo ama kaan ıle konustuk koyamalım dedık aracları gorduk ..ıstenıldıgı takdırde konulur..
masallah EM typr da bos bı typr deıl
Printable View
EM typer la denedik baya başarılı bir typer 2 de biraz geri düşüyor sanzumani farklı oldugundandirki EM nin 3. Vites de basarsak arka tamponuma düşüyor gibi.
Ama gercekten çok başarılı bı typer maşallah EM ye
Burdanda yazayim metincim biliyorsun 2tutunamiyorum artik sanzumanmi lastikm neyse bir boy geriliyorum dogrudur ama 3te basinca burun farki bile olmuyor tamponuna dustugum sen 2 benim e te basdigimi hatirliyosn eet onda dogru.
Güzel değer. BS typer ile denemesini merak ediyorum BS de çok hızlı acaba ne olur.
1 cisi sendede cam var.. Ikincisi iki tane arkadasn geldi onlarda cekti diosn.. Ben iphon la cekiyorm sana dun gecede soyledim biz kenara yanasirken baslatmisim rol e baslarken kapatmisim yani kenarda durdugumzda ben video kapali sanirken kayittaymis (hala duruyo ) rol e baslarken de kapatmisim.. Hatirladinmi seni iki kere kenara cektim kaan hep 2. Kornada basiyosun die.. Tmm kanka kusura bakma istersen sen bas ben sonra basiyim die soylemistin bana !! 6 dada uzun gittigmzde ewt 5 sonuna dogru bir keresinde birden geldin yanima oyle kaldi 6 zaten bitirmedikkkkkk..
Bu arada sende cektin kanka koysana izliyelim..
Sana bunlarin yasanacigini ilk beni arayp soylediginde soylemistim bu polemikler oluck die.. Ne denildiyse uydum ben.. Hic bi arkadas cagirmak yok dedin kimse gelip video filan cekmiyck biz cekicz dedin tmm dedm kimseye haber vermedim.. Ama senin iki tane arkadsn gelmis onlardada var diosn video cektiler diosn onlarida koy kank.. Ikincisi nedense 2 de senin araban tutunamiyo sanzumanin kisa yurumuyo vs vs.. Hep 3 de bastik onada bsey demedim video cekicem dedin hem senin sol una attin beni zor zalim bi iki video ben cektim bide bana cekmedigim video nun hesabinimi soruyosn ??
Kaan koysana videolari gorelim mevzu cikmadan once
al metin sen bu deneme muhabbetini cok abartıyosun sökmeden etmeden geldim kardeşim yazılarını okumadım ama al uğraşmıyalım hd cekim 3. vites 2 de sarmaktan gidemiyorum herkez biliyor yakın cevrem.
Typer R - YouTube
metin ben tartışmak istemiyorum.Kardeşim biliyorsun 40 kg senden agırım aracımda sökük sadece sırtlıklar sen komple söküksün bir kere lafını yaptımmı yapma tartışmıyalım.
Konu yine nerelere geldi.
Videoyu izleyemiorum kafa kafayami bu videoda ?
tartışmayın ikinizde güzel kardeşlersiniz:)
hem haftaya bi kardeş daha geliyor yanınıza:)
kaan araban güzel yürüyormuş hakikaten, dbs son ayarından sonra böyle yürümek güzel bence:)
Dun cardakta konusurken dbs gecer diye dusunuyordum ama Kaan ne yalan soyliim sasirttin beni cok iyi yurumussun tebrikler :)
helal olsun EM ye tebrikler Kaan abi.
speclerine göre EM çok güzel yürümüş helal olsun..emeğinin karşılığını almaya başlamışın kaan...
dbs'yede Maşallah.
Emege herzaman saygi. Sende emeklerinin karsiligini almissin Allah utandrmasin Masallah aracina. Beyazla bu sekilde yurumek gayet guzel sonuc.(Speclerini bilmiorm gerci)
Bide sunu anlamadim sen o kadar sarmasan yani daha saglikli bi lastik olsa ve arada 40 kilo var demssin yani sen 40 kg daha agirsin? Kilolarda esitlense daha farkli olucak oyleyse?
Speclerin nelerdi yazarmisin kaan.. Benm gibi bilmiyenlerde ogrenms olur.