Airbag falan açmadı ise , 30un altına alınsa bıle rakam çok cazip... Hatasız olsa zaten 40 üstü yazarlardı.. Boya vs takıntısı olmayanlar için birebir bir araç..
Airbag falan açmadı ise , 30un altına alınsa bıle rakam çok cazip... Hatasız olsa zaten 40 üstü yazarlardı.. Boya vs takıntısı olmayanlar için birebir bir araç..
plakasını isteyip sorgulatın derim çalıntı buluntu diye biliyorum ben 40binlik kaydı olması lazım eğer başka bi yeşil yoksa...![]()
aracı ben st cakması gıbı gordum cunkı ebayda bıle st nın herseyı satılıor bence cok ucuz bu arac vardır bı oyunu ıyı arastırın derım ...
Arac alanyada olanlar bi el atsa durumu nedir bende niyeti bozam 30 bin tl fiyat olarak güzel şu var bildigim kadar adamın cok cok sıkışık oldugu sahibinin
Açık net st işte; koltuklar, konsoldaki basınç göstergeleri ve direksiyondan belli(3 kapı sportlarda var birde bu direksiyon başka modellerinde yok)
kanka bu araba uzun zamandır satlık, fiyatı düşmüş,
büyük bir ihtimal kazası var, pert kaydı yok lafı huylandırıyor
motor, şanzuman, alt takım sorunsuz ise,
30 altına rahat alınır gibi duruyor,
güzelde olur, tabi bunları uzaktan yazıyorum,
ne demişler uzaktan davulun sesi hoş gelir
şuda varki dizel focuslara bile 28-29 isteniliyor,
ben gidip bakmandan yanayım![]()
yani pert kaydı yoktur demekten anlaşılmıyor mu bazı şeyler ? belli güzel bi kazası var veya bikaç kazası ama pert kaydı yoktur yazmış adam..lamba gibi bi st nin bu paralara verilmicegini hepimiz bilioruz![]()
farlar orjinal gibi duruyor, böyle bir foto buldum
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...t_20071112.jpg
pert kaydı yok kesin kazalı diye kaçın demek doğru değil
kazasız ama pert kaydı var deseydi dahamı güzeldi
ben 4 aydır s2k arıyorum kazalı olsun değişen olsun diyorum ona rağmen bulamadım yani
225hp bir focus üzerinde volvodan gelme bir motor var aracın yüklendiğinde gideri baya bi değişiyor çünkü hacim gibi bir artısı var... ama tabi boyası ufağı tefeğide olur 30bine st yani
ayrıca mercekli far makyajsız kasalarda opsiyonel olarak satıştaydı bende hala broşürleri var yani...
ama gözüme çarpan tek şey 103k bir st nin direksiyonu o derece aşınırmı düşünmek gerek... eğer araca baktırabilirsen buradan takipteyiz![]()
Arkadaşlar ben Alanyadayım.Sanırım sitede benden başka Alanaydan giren yok.Aracı bizzat gördüm ama gleride inceleme fırsatım olmadı.Dışardan çok diri görünüyor ve gerçekten motorund asorun olduğunu sanmıyorum iyi uzuyor çünkü.Daha araç galeriye yeni düştü sanırım.Ama dediğim gibi yakından görmek nasip olmadı Alanyanın sayılı ST lerinden.İsterseniz bir soruşturabilirim.Rengi filan çok diri araç bayağı iyi duruyor.Ama kazalıysa sonradan ST ye çevrilmiş olabilir bellide olmaz.
Bu arada sahibi bu adam galerinin.İsterseniz mesaj atarak bilgi edinin derim..
http://www.facebook.com/profile.php?...3950128&ref=ts
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)