DENON Nickli Üyeden Alıntı emrenın araba cıksın kadire saplar her türlü , ilkerin clc ile nıssan sunny e sapladığı gibi senin gibi gençleri pistlerde görmek istiyoz doğmamış cocuğa don biçilmez bi doğsun bakarız ozamn
CM MOTORSPORT..
...............ynls post
lambro_team Nickli Üyeden Alıntı öle deme ben geçen gittim R hep büyük sende be canım hahahaha bızde R yok be kanka raad oL hany ahauhaua gel aksama beklıyorum bı tıslıyayım sana
nissansunnygti Nickli Üyeden Alıntı senin gibi gençleri pistlerde görmek istiyoz doğmamış cocuğa don biçilmez bi doğsun bakarız ozamn ben don biçerim doğmamış çocuga kadirim nasılsa g.tünden ayagına kadar en fazla bı karış olur boyu
CNC MACHINE WORKS CUSTOM TUNE PARTS
Nolduu ya bu akşam gene herkez tirti cıktı
imza...
lambro_team Nickli Üyeden Alıntı Nolduu ya bu akşam gene herkez tirti cıktı Ya senin yeni mekanın belli cuma akşamları Git otur mekana Şaka bi yana Bursa şampiyonlar ligi çıksın artık otobana
Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı itin köpeğin maskarası değil, Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin bekçisi, askeriyim.
131mirafiori Nickli Üyeden Alıntı Ya senin yeni mekanın belli cuma akşamları Git otur mekana Şaka bi yana Bursa şampiyonlar ligi çıksın artık otobana Kanka simdi gunayla 2 ser tane bira alip yine ayni durakta oturcaz nasil olsa gazlicak kimse yok
lambro_team Nickli Üyeden Alıntı Kanka simdi gunayla 2 ser tane bira alip yine ayni durakta oturcaz nasil olsa gazlicak kimse yok O durak ta olsaydım da 2 tur dönseydim
lambro_team Nickli Üyeden Alıntı Kanka simdi gunayla 2 ser tane bira alip yine ayni durakta oturcaz nasil olsa gazlicak kimse yok ya arkadaş millete ne bakıyon önce kendine bak hep dümensin valla billa kirli çamaşırlar döküldü dökülcek ahuahuhuauha
Ulan varya banliycaklardi beni siteden seni fena delerdim fikoooooo ama siteye rüşvet verdin korkundan banlattin beni neyse bi dahakine
C R M performance
bi ekşın olursa hbr edin bana hazır ve nazır bekliyorum
Dr.Ecu
Semii Nickli Üyeden Alıntı bi ekşın olursa hbr edin bana hazır ve nazır bekliyorum Semii bu fikodan cacik olmaz aga beni banlatti siteden korkusundan
34tb9544 Nickli Üyeden Alıntı Semii bu fikodan cacik olmaz aga beni banlatti siteden korkusundan hahhha ortaya bi laf atar geçer bi otobüs duragında demlenir kanka
Gelsem denicek araç yok rakibim yok 1.3 ile
Mpower Nickli Üyeden Alıntı Gelsem denicek araç yok rakibim yok 1.3 ile Sanırsam ben varım
aksam tofasın orası canlı slnyallll
131mirafiori Nickli Üyeden Alıntı Sanırsam ben varım Abi pilavlı olduğunda banada bi mesaj atın pm atıcam sana numaramı
Ulan dun gece gene otobandaydim kimse yoktu bazoo abimle ikimiz hazir ve nazir turladik )
lambro_team Nickli Üyeden Alıntı Ulan dun gece gene otobandaydim kimse yoktu bazoo abimle ikimiz hazir ve nazir turladik ) şampiyonlar ligi cuma akşamı olmuyormu kankacım ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları