rover çok sıkıntılı bence hiç bulaşma
eg ex veya ef derim ben
bütce biraz daha çıkarsa crx on numero olur![]()
rover çok sıkıntılı bence hiç bulaşma
eg ex veya ef derim ben
bütce biraz daha çıkarsa crx on numero olur![]()
Z3 Roadster
Golf Mk5 GTI
ef civic al 6 7 liraya geri kalanıda harçlık yap....
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
bence 206,corsa ,fiesta ların vanların,camlılarından alabilirsin hem,modelli hem ekonomik olabilir senin için.
rover 220 turbo alırsan baban seni okuldan alır , ısanayiye verir... onun masrafıyla uğraşılmaz, sonucta çöpe atılan para olacak.. hadi masrafıyla uğraşacak parayı buldun, bu sefer parçasını bulamazsın
benim sıralamam şu olurdu; 106 quiksilver, koltuklu palio van veya corsa van, opel corsa b, en son da fiat uno...
Ford Fiesta 1.6 Sport 2001 Model 10.000 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 88950680
bu araçlar bnm çok hoşuma gidiyor bi arkadaşa daha tavsiye etmiştim.
ilanla hiç bi alakam yok yanlış anlaşılmasın![]()
Yiğit ÇEVİKER-Samsun
16 JDM 76 Civic SiR Knight Rider
55 DM 620 İncredible Civic
55 SP 688 Bmw E36 3.20Ci
55 LB 949 206 Rc Diesel
06 CBS 65 206 Rc Diesel
55 AAY 95 Corsa 1.7 Dti Project...
öğrenci arabası olacak diyorsab accent alınabilir sanırım o paraya çokta sorun çıkarıcak bir araba değildir...
Parayi kenari at bu yaz c200 le idare ediver seneye yaza girmeden biraz daha biriktirmis olursun sonrada kafana yatani al
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
corsa, fiesta veya 206 van al. koltuk camsız olsun düzgün olsun. en azından modeli yüksek ve dizel olur
rover bi alırken sevinirsin bide satarken
yakın arkadaşımın babası almıştı onlarında ilk arabalarıydı
arkadaş ilk gösterdi arabayı o zamanlar bitek araba markalarını bilirim
vayy rovırrr çok rastlananan arabalardan değil ya şeklide fena değil ooo
ne zaman mahallelerine gitsem araba garajdaydı sorunu vardı sıkıntılıydı uğraştırdı onları
öle bi anımdır
Mercedesle devam etmek zor olur gibi ama amac kısida arabasiz geçirmemek Mercedes iyi güzel cok hosda iste hani bi BMW almış olsa araba istemezdim ama Mercedes bildigin baba arabası benim gözümde peder kullansın ben sag koltukta takılayım daha cok hoşuma gidiyor kullanmakdansadediğim paralarada Van dizel almak cok çelişkili bir durum olur en iyisi 200k dan 90klara dusurulmusdur
accent e gelince boyle hani cok var ortalıkta simdi diceksin elindeki para bunu eder ama iste bizimkide hem ucuz olsun hem iyisi beni ef paklar
bu aralar kim ucuz tekkapı araç sorsa bunu tavsiye ediyorum.
çook az yakıyor ( benimki otomatik olmasına rağmen şehir içi 9 -10 lt lpg tüketiyor.)mekanik parçası ucuz,biraz plastik sesini saymazsak konforlu,Donanımlı performanslı frenleri çok iyi,Yoltuttuşu güven verici ayrıca güzel görünüyor,Özellikle arkadan çok şık...
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)