User Tag List

Sayfa 2/7 İlkİlk 1234 ... SonSon
130 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Bosphorus Innovations (dragstar, yavuz364)

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha emin adımlarla daha çok ar-ge ve test sonucunda henüz beklemede olan projelerde ortaya çıktığında herkesin aracına göre işine yarayacak hem düşük maliyetli hem dünya standartlarında ürünler piyasaya sürülecektir.yavuz ve kemali ilk tanıdığımda arkadaşım doruk tanıştırmıştı. kanka sen delisin bunlar senden de deli dediğinde inanmamıştım ama iyi tanıştım iyiki birlikte bir takım şeyler yapmak için uğraştık.imkan olsada istanbulda olsam sürekli bitakım şeylerle uğraşsak.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    başarılarınızın devamını dilerim

yavuz364 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı S.celik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    girişimleriniz açısından sizleri tebrik ederim.İnşallah herşey istediğiniz gibi olur bol kazançlı bol ürünlü büyük bir firma olmanız dileğiyle
    Alıntı bLackModeL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    allahım bol kazanç versin gönül aksaray bayii olmak ister ama yavuzla çok derin konustuk allahım yolunuzu ve bahtınızı açık etsinn
    Alıntı littlevo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tebrikler Kemal,Allah utandirmasin,basarilarinizin devamini dilerim
    Alıntı DarkSky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    başarılarınızın devamını diliyorum...
    Alıntı AskinSrc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Başarılar kemal,güzel iş yapacağından,yapacağınızdan şüphe yok..
    Alıntı __FrK__ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah arkadaşlar işiniz gücünüz rast gelsin.
    yaptınızmı yaparmısınız bilmiyorum ama standalone ecu ve ebc tarzı ürünler bi çok kişinin işini görecektir.
    Herkese çok teşekkürler.. Bizim de amacımız türk insanının işini kendi insanımızın görmesi İnşallah o günler de yakındır..

Alıntı MKT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Daha emin adımlarla daha çok ar-ge ve test sonucunda henüz beklemede olan projelerde ortaya çıktığında herkesin aracına göre işine yarayacak hem düşük maliyetli hem dünya standartlarında ürünler piyasaya sürülecektir.yavuz ve kemali ilk tanıdığımda arkadaşım doruk tanıştırmıştı. kanka sen delisin bunlar senden de deli dediğinde inanmamıştım ama iyi tanıştım iyiki birlikte bir takım şeyler yapmak için uğraştık.imkan olsada istanbulda olsam sürekli bitakım şeylerle uğraşsak.
    Teşekkürler Kankacım

Alıntı Alper_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    başarılarınızın devamını dilerim
    Çok teşekkürler..
    Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Başarılarınızın devamını dilerim

Jeandan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Calismanizda basarilar. Keske wideband da uretseniz hepimiz kullanmak zorunda kaliyoruz zaten bunu
    .

SubieGuy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bravo, ülkemizde bu ürünlere pazar varken, üretim imkanı ve hammadde de varken, sadece (!) üretime geçecek medeni cesaret, beyin ve maddi olanağı biraraya getirmek gibi (ne yazık ki) az rastlanır bir melekeye sahip olduğunuz için, sizleri kutluyorum. Allah işinizi rast getirsin, bereket versin.

yavuz364 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AEAlmas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Başarılarınızın devamını dilerim
    Teşekkürler..

Alıntı Jeandan-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Calismanizda basarilar. Keske wideband da uretseniz hepimiz kullanmak zorunda kaliyoruz zaten bunu
    Aslına bakarsanız hep aklıma geliyor ancak görsel kısımları çok olan ürünleri üretmek daha yüksek yatırımlar gerekiyor o yüzden en azından 1-2 ay gibi bi vade de düşünmüyoruz..

Alıntı SubieGuy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bravo, ülkemizde bu ürünlere pazar varken, üretim imkanı ve hammadde de varken, sadece (!) üretime geçecek medeni cesaret, beyin ve maddi olanağı biraraya getirmek gibi (ne yazık ki) az rastlanır bir melekeye sahip olduğunuz için, sizleri kutluyorum. Allah işinizi rast getirsin, bereket versin.
    Teşekkürler Yazarken bunları bir araya getirmek kolay gibi ama gerçekten çok ciddi emek ve fedakarlık isteyen bir iş..
    Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr

Jeandan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yavuz364 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler..

Aslına bakarsanız hep aklıma geliyor ancak görsel kısımları çok olan ürünleri üretmek daha yüksek yatırımlar gerekiyor o yüzden en azından 1-2 ay gibi bi vade de düşünmüyoruz..
    Ben sahsen en azindan bir urununuzu aracimda bulundurmak isterim. Yeni urunlerinizi beklemekteyim, bakalim aracima gore birseyler olacak mi İleride meslektas olacagiz sanirim ekleyeim bunuda
    .

SubieGuy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ülkemizde teknoloji üretmeye çalışan herkesin karşısına çıkacak, dimdik bir yokuş... İyi bilirim, o yüzden okuyunca çok sevindim, ayrıca listede çok iddialı ürünler de var, hayırlısı.
    Dışarıya gereksizce kaçan paraya üzülürken, test edilip oturduktan sonra, soranlara tavsiye edebileceğimiz bir seçenek olur inşallah, gönülden isterim...

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar bu konularinizi her okudugumda bi acayip oluyorum bir gururla karisik buyuk bir sevinc.Yuz yuze tanimasamda sanki bir tanidigim bir dostum bir akrabam yapmis gibi seviniyorum cabaniz bizi yabanci markalarin kazigindan ve paralarimizi yurt disina cikartmaktan kurtaracak bu yuzden karsiliksiz destek cikilmali size.Basarilarinizin devamini cani gonulden diliyorum..

otto985 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Başarılar.

Allah bol kazanç versin.

ae101 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim Allah yardımcınız olsun cok buyuk ısler basardınız daha ogrencıyken...daha ıyılerını yapacagına emınım...
    45 ZK 098 - USDM AE101 - Sold
    35 MMR 57 - Auris - Just Begining

b.ustaoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tebrik ederim kemal meziyetlerini epeydir duyuyorum zaten. Allah yolunuzu açık etsin

onurdestan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yavuzun bu konulardaki heyecanını iyi biliyorum Allah yolunuzu açık etsin umarım herşey yolunda gider bütün liste hayata geçer

peace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tebrikler, allah yardımcınız olsun
    Alıntı SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uzaylıların bizi görmesi için çizilen sıfırlar gayet gereksiz..
    https://www.instagram.com/topalworks/

hasan çağri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Elinize saglik gercekten. İsini duzgun yapan kendileride birer kullanici olarak riskleri iyi bilerek yaptiginiz, test edip kullanima sundugunuz urunler ciddi urunler gercekten.

Sahsim adima ihtiyacim olan ve Turkiyeden temin edebildigim yerli urunleri kullanmayi tercih ediyorum. Urun gaminizda benim gibi litetunerlar icinde urunler var, sormak istedigim merak ettigim seylerde. İns tanisiriz.

Elinize saglik.
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    seni yapan mühendisin doşaklarını boynuma dolarım beeee

ukku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bol başarı, hayırlı kazançlar diliyorum gencolar.
    Faydalı konu olmuş; herkes her ürünü görsün. Kısa açıklamalar ile daha da aydınlatıcı olacağı görüşündeyim.

Yavııız, araba muhabbeti yaparken kalınan onlarca vize-finalin telafisi ancak bu şekilde olurdu. Yakışır
    if in doubt, flat out.

instagram: utkuuzunoglu

dragstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jeandan-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben sahsen en azindan bir urununuzu aracimda bulundurmak isterim. Yeni urunlerinizi beklemekteyim, bakalim aracima gore birseyler olacak mi İleride meslektas olacagiz sanirim ekleyeim bunuda
    ürünlerimizin hepsi universal dır, daha ne yazıkki araca specific ürün üretmedik

Alıntı SubieGuy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ülkemizde teknoloji üretmeye çalışan herkesin karşısına çıkacak, dimdik bir yokuş... İyi bilirim, o yüzden okuyunca çok sevindim, ayrıca listede çok iddialı ürünler de var, hayırlısı.
    Dışarıya gereksizce kaçan paraya üzülürken, test edilip oturduktan sonra, soranlara tavsiye edebileceğimiz bir seçenek olur inşallah, gönülden isterim...
    modifiye sektöründeki dünyanın 10 senelik firmalarıyla rekabete girmek hakikaten zor, sonuçta karşımıza aldığımız firmalar AEM, HKS, Greddy ...

Alıntı zktrs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar bu konularinizi her okudugumda bi acayip oluyorum bir gururla karisik buyuk bir sevinc.Yuz yuze tanimasamda sanki bir tanidigim bir dostum bir akrabam yapmis gibi seviniyorum cabaniz bizi yabanci markalarin kazigindan ve paralarimizi yurt disina cikartmaktan kurtaracak bu yuzden karsiliksiz destek cikilmali size.Basarilarinizin devamini cani gonulden diliyorum..
    çok teşekkkürler bu mutluluğu bizim hiç bir ürünümüzü daha kullanmadan veya kullanıcı yorumlarını okumadan yaşatabildiysek ne mutlu bize

Alıntı otto985 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Başarılar.

Allah bol kazanç versin.
    Alıntı ae101 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim Allah yardımcınız olsun cok buyuk ısler basardınız daha ogrencıyken...daha ıyılerını yapacagına emınım...
    5 senelik arkadaşımsın neredeyse 5 seneyi yan yana geçirdik inş bizimde çalışmalarımız karşılıksız kalmazda bu hızla ürün üretmeye devam ederiz

Alıntı b.ustaoglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tebrik ederim kemal meziyetlerini epeydir duyuyorum zaten. Allah yolunuzu açık etsin
    çok teşekkürler

Alıntı onurdestan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yavuzun bu konulardaki heyecanını iyi biliyorum Allah yolunuzu açık etsin umarım herşey yolunda gider bütün liste hayata geçer
    çok teşekkürler inşallah

Alıntı peace Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tebrikler, allah yardımcınız olsun
    Alıntı hasan çağri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Elinize saglik gercekten. İsini duzgun yapan kendileride birer kullanici olarak riskleri iyi bilerek yaptiginiz, test edip kullanima sundugunuz urunler ciddi urunler gercekten.

Sahsim adima ihtiyacim olan ve Turkiyeden temin edebildigim yerli urunleri kullanmayi tercih ediyorum. Urun gaminizda benim gibi litetunerlar icinde urunler var, sormak istedigim merak ettigim seylerde. İns tanisiriz.

Elinize saglik.
    yaptığımız ürünlerden bazıları hakikaten riskli ürünler, yanlış ayar yapılırsa veya üründe sorun çıkarsa motora kalıcı hasarlar verebilir

Alıntı ukku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bol başarı, hayırlı kazançlar diliyorum gencolar.
    Faydalı konu olmuş; herkes her ürünü görsün. Kısa açıklamalar ile daha da aydınlatıcı olacağı görüşündeyim.

Yavııız, araba muhabbeti yaparken kalınan onlarca vize-finalin telafisi ancak bu şekilde olurdu. Yakışır
    ürünlerin konusu açıcaz Utku, saolasın pampa

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah yardimciniz olsun beyler, yaptiginiz isleri gururla takipteyim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)