İnşalllah :)
Printable View
98-2003 arası legacy'ler nasıldır? motor, kasa sağlamlığı açısından vs... hani aynı dönemdeki passat, mondeo, 406 gibi araçlara bakarak diyorum. bu konu subaru'lar hakında akıyo, o yüzden yazdım araya. bi cevap alabilir miyim sualime arkadaşlar lütfen? ;)
Nasıl oluyor bu atlama? Rampa mı kullanıyorsunuz? :confused:
Bir de bu muhabbet nedir anlamış değilim, şimdi 9.3 yapan GC8 tüm STi'ların üzerinden atlarken, daha önce en hızlı olan BTU STi da tüm GC8'lerin üzerinde mi atlıyordu? :heyoo:
Gereksiz işler bunlar, aracını yükleyen geçer, öyle modelle markayla hiç alakası yok, çoktan öğrenmiş olmanız lazım kocaman adamsınız...
Düşünme bile Subaru almalımıyım diye araştır soruştur bul ve al :)
Subaru, tadı değişik olan bir otomobil... Ben uzun süreler ayrı kalıyorum, bağımlıların bağımlı oldukları zımbırtıya karşı duydukları özlemi duyuyorum aracıma... :D Benim ki Prodrive son susturucu haricinde tamamen standart bir WRX...
2.4 accord ile Impreza sahibinin rastlaşması en olası yer neresidir???
Opette denk geldik bugün JANTLAR BOMBA SPEC maşallah :D
arkadaşlar 02 model wrx ler ile 05 model wrx ler arasında makyajlama dışında bir fark varmıdır?
cenk hocam sizinle şu an tamamen aynı durumdayım. içimdeki subaru sevgisi bir türlü bitmiyor.3 sene vti kullandım, 1.5 senedir de typeR'ım var ama aklım hep sti'da. bende siz gibi standarta yakın bir seviyede binme düşüncesindeyim. acaba istediğim sti'ı bulabilir miyim diye typeR'ı da satamıyorum. tamamen muallaktayım...
2005 WRX için şanzımanı diğer WRX'lere göre sağlam deniyor. 2005 sağlamsa 2005 ve üzerinin de sağlam olması lazım. Ama yeri geldiğinde onlar da kırılıyor.
Ancak benim kendi araştırmalarım da 2003'den itibaren şanzıman dişlilerinin değiştiğini Type-RA'daki dişlilere geçildiğini okumuştum. Ayrıca 2003-2005 modeldeki hem WRX hem de STI kranklarını yedek parça programından kontrol ettiğimde aynı parça numarasını vermişti. Yani 2.0 lt WRX ve STI krankları aynı yanlış bakmadıysam. :)
teşekkürler
o zaman 03-05 modele bakacağız :)
Forester bak forester :D
Cenk kardesim...
STI al...
Kullandığın type R kadar giden WRX Bulursan şanslısın diyeyim sana, sen anla sebebini...
Type R kadar giden ama %50 fAzla yakan arabayla mutlu olcam dersen hala daha da yorum yapmam sana bilesin...
JapanVsGermany, mevzuya doğru yönden yaklaşıyor.
STI her zaman daha avantajlı ancak karar tabiki senin.
Abi bende STİ almak isterim. Ama 35k lara wrx varken STİ yok. Bendede başka para yok :D
bu arada wrx ler 10 litre yakmıyormuydu?
sana benım wrxi verem gel :D
10 numara 5 yıldız ;)
Bir wrx alicaksin ki arabaya bir wrx daha harcanmiş hem de ;)
Metin de STI alir :D