yok ben evo 9 istiyorum :)
Printable View
yok ben evo 9 istiyorum :)
Wrx alacaksanız , takip ettiğim kadarıyla metinalan ın wrx i alınır :)
ama başka wrx ler yerine kesinlikle sti tercih edilmeli diye düşünüyorum.
Hoş , benim 2012 sti param da olsa gider yine gc8 alırım , gc8 in tadını duruşunu hiçbir arabada bulamadım..
2sene içerisinde inşallah bir gc8 de ben düşünüyorum
Subaru bambaşka bir dünya :)
bu nasil sevgi anlatilmaz.eroin gibi velet. 2.subarum gc8 imden sonra 06sti ikisinide cok sevdim. halada oyle. onume canli para koydular vermedim sti... garip bir tutku. bir gece yolda 8subaruyu tunele girerken gorunce asik oldum ogun bugun vazgecilmez oldu...
Ben bikere dişli kırdım dog box var şuan kafa rahat :)
Çok değil abi, inceden inceden ama taatlı bi ses var rahatsız etmiyor
Cevap için sağolasın dostum.
ahhaha :) aynen öyle işte en büyük sıkıntıda şanzuman ani hareketler yapamıyorsun spec-c yada dogbox'a çevirmeye kalkana kadar + forged masrafım da var foresteri 280-290 hp 'de bıraktı Orhan abi daha fazla masraf etmeyelim dedi önümüzdeki yaz temiz bi bugeye denk getirip alacağım nasipse ona zaman ayıracağım.Her subarunun keyfide başka bu arada foresterımdan da vazgeçemem :D
bende burda öğrendiğim kadar wrx alacaksak araba en fazla 300hp olacak. yoksa forget piston +şanzuman ee tabi ona göre frenler+ frenleride yapmışken yürüyenide STİ yapalım derken bir bakıyorsun STİ parası gitmiş :)
Subaru Impreza 2.0 WRX 2004 Model 29.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 93668158
buna talip olasım var:)
ulaşamıyorum,fake ilan herhalde,telefon hep kapalı...
valla çok hevesliyim bir gc8im olsun diye allah nasip ederse haftada 2-3 gün kullanacağım bir otomobil olarak klimamı açıp yeri geldiğinde gazlayıp otoparkta yatırmak istiyorum.