Alkol almasam şimdi bile giderdim canım çekti valla![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
zeytinburnu hipodrom yolundaki pist iyidir arabalarıda iş gorur![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
o 2 numarayı ben bozdumzayıfsanız 2 ye bınmeyın sapıtıyo o fren filan yok zaten kumandadan kontrol edemiyorlar 2yi 4 de iyi gider orda 1den uzak durum güzel pist ama 1 2 kere sureklıde bayar oarası rakip arıyosanız oralardayım ben pm atmanız yeterli
ama suana kadar o pistte benı gecen olmadı![]()
İlker G.
benım su ana kadar gıttıgım en buyuk ve en guzel pıst alıbeykoyde kopru gecıtler felan var kapalı bıde
Butun kart pistlerine gidip boz o zaman sen harika gidiyor 2 numara kilomda 95 falan ama 2 numara yanlasan bile sara sara gidecek neredeysefreni yok ama o pistte frene gerek yok.Bende normalde iddialiyimdir ama kilo cok onemli karsindaki adamin pilotaji iyiyse ve kilosuda azsa basetmen mumkun degil.Biz haftada 1 falan gidiyoruz ortalama daha baymadi cunku gokart yapipta dayak yemis gibi ciktigim tek pist spor niyetine yapiyoruz
yalniz gop tunelde yapacak arkadaslar suna dikkat etsin tek gitmeyin arkadas grubunuzla binin yabanciyla yarisilmaz orda cunku ne kask ne kemer hepsi hak getire birde arabalar 9 hp olunca bayagi iyi hizlaniyor rampa asagi tunele girerken yabancinin biri gelir cakarsa kalici hasar yaratir ciddi yaralanabilirsiniz..
Spontane gidiyoruz ama gidersek bir dahakine pm atacagim![]()
@coder 0531 308 88 67 aksam 6-12 arası musait olursan 3 kişi akarız biz tünele
biz 2 yle kaza yapmıstık tünel cıkısı iki araba cıktık duz yolda spin atana vurduk yandan 2 nın vericisi bozuldu kısamıyorlar arabayı cok kayar arkası onun bide ben 60 kiloyum 2 3 senedirde kullanıyorum kendi arkadas grubumda 10 dk ıcınde en arkadan baslayıp 4 5 tur bindiririm
misafirle filan girmeyın piste ben 3 araba kaza yapmıstı 3nu makaslayıp cıktım zor bela adamlar uzerımıze yurudu masakmı gecıyosun bizimle dıye ki o pist 2 kişi bile çok zevkli![]()
İlker G.
Yarın 23:00 yola çıkıyorum Allah kısmet ederse Pazar gideriz herhalde
@!KO: abi coder diye mesaj attım tel nomu![]()
RESPECT YOUR ELDERS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)