Araba hazir reisim seni bekliyoda sen yan cizdin :D
Printable View
oo adam çok atarlı EM typerı bekliyo ahahahah :D
Nos basmadim basmam kanka biliyosun beni ;)
Araban hazirlanmadan atar yapmamayi bi ogrenemedin gitti :D
Kazasiz belasiz bitsinde araban gerisi kolay ;)
konud bir em typerdır gidiyo anlamadım:D.typer gecilir gecilmesine ama ciddi anlamda rc ye yatırım yapılması gerekir devir dönmek lazım oda biraz bilgi birikimi gerektirir a noktasından b noktasına ulaşmak için he sökülür headers yapılır cr biraz daha arttırılır yakıt yapılır yakıta görede özgün cıkar ayar yapar iyi sökülürse k prolu typerla bir denenir bu speclerde eğer yan yana yürüse bile büyük başarıdır bizim arabalar için dbs em ygz bk bs ba geçmek için para zaman bilgi gerektirir..ama ev rc bölede cok başarılıydı bakalım son işlemler sonrası bende merak ediyorum daha iyi olacağından eminim.
aynen dedğin gbi kaan zaten AHM nin bu konulardaki bilgisi tecrübesini cogu kişi biliyo bende bilgisine ve tecrübesine inanarak bıraktım oraya arkamı dönüp çıktım allahın izniyle güzel basarılı bi rc cıkartcak piyasaya :D yapacagımız seylerlede çok iyi olucagını düşünüyorum allahın izniylee.........
İboooo beni gec oncede sonra emle denersin :D
EMdircen illa kanini rc nin :D
iboooooooo akılını alıcam vtec le :p
Bize yapilan gider hosumuza gider :D
Orda olmaya calisicam
Ya kanka seni herkez biliyo hem giderli hem atarlisin :D ev rc yenilmez kahraman :D
Yilmazinki stage2 fabia vrs sari sari hemde tam rc ye saplamalik dsg side var ;)
araban yürümezse ben o zaman görürüm seni:D
ama kalbin temiz yürümiyceği varsa bile yürür anasını satıyım :D
emre bu yakaya geçte bi deneyelim senle kank? ben gelemiyorum oralara biliyorsun.