34EV4212
Powered by AHM PERFORMANCE
PPR MOTORSPORTS
Mapped by Ecufast
alayınız gelsin kralınız bir adım öne çıksın
EV 206 RC ROLL HATTI: 555 980 ONYEDİ ONYEDİ
Nos basmadim basmam kanka biliyosun beni![]()
Araban hazirlanmadan atar yapmamayi bi ogrenemedin gitti![]()
Kazasiz belasiz bitsinde araban gerisi kolay![]()
konud bir em typerdır gidiyo anlamadım.typer gecilir gecilmesine ama ciddi anlamda rc ye yatırım yapılması gerekir devir dönmek lazım oda biraz bilgi birikimi gerektirir a noktasından b noktasına ulaşmak için he sökülür headers yapılır cr biraz daha arttırılır yakıt yapılır yakıta görede özgün cıkar ayar yapar iyi sökülürse k prolu typerla bir denenir bu speclerde eğer yan yana yürüse bile büyük başarıdır bizim arabalar için dbs em ygz bk bs ba geçmek için para zaman bilgi gerektirir..ama ev rc bölede cok başarılıydı bakalım son işlemler sonrası bende merak ediyorum daha iyi olacağından eminim.
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
aynen dedğin gbi kaan zaten AHM nin bu konulardaki bilgisi tecrübesini cogu kişi biliyo bende bilgisine ve tecrübesine inanarak bıraktım oraya arkamı dönüp çıktım allahın izniyle güzel basarılı bi rc cıkartcak piyasayayapacagımız seylerlede çok iyi olucagını düşünüyorum allahın izniylee.........
34EV4212