kız arkadaşının ne istediğini iyi bilbende gittim beyaz blackberry aldım klavyeli diye beğenmedi benim teli verip gitmiş kendine iphone almış..
yani erkek kafasının işleyişi ile bayana bu yakışırı ile bayanın isteği farklı oluyor ondan sor derim
![]()
kız arkadaşının ne istediğini iyi bilbende gittim beyaz blackberry aldım klavyeli diye beğenmedi benim teli verip gitmiş kendine iphone almış..
yani erkek kafasının işleyişi ile bayana bu yakışırı ile bayanın isteği farklı oluyor ondan sor derim
![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
samsung galasxy 5830 ceramic beyaz iyi bir tercih olurdu
htc cha ıyı ama yorumlara baktım cokta ıyı kamerası ve sarjı ıyı degılmıs 1gunde btyo fln yazıyodu samsung kesınlıkle almıcak genelde nokıa sımdılık nokıa e5 e72 gıbı dusunuyoerum başka öle secenek tuşlu en ıyı onlar gıbı
General Mobile'dan uzak durmanı tavsiye ederim, HTC, Samsung veya Nokia düşünebilirsin. Özellikle Nokia e6 bir bayan için çok kullanışlı olur. Hem dokunmatik, hem de klavyeli.
BlackBerry alma üstad. Bbm diye bir dalga var ki evlerden uzak olsun.
Fazla karışık bişey alma ki karıştırması daha kolay olsun![]()
şuan nokıa e6 yada samsun galaxy modellerınden birini alıcaz artık 2 si arasında karar kıldık bakalım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)