valla en çok güzeldi bu sene.
Ali GÜRBÜZ e maşallah.
doc doğru bir soru sormuş doping kontorlü var mı acaba ??
ali gürbüz babası gibi doğal mı kazandı bu ödülü ?? alnının akıyla
schumi
dr.46
iron tyson
frank ' the chemist ' zane
kırkpınarın arka sokakları hep sıkıntılıdır. kavgasız gürültüsüz bitmez.... 97-98 senesinde gemisanayi spor klubnde güreşe gidiyorduk dersler kötü gitmeye başlayınca aile isteğiyle bıraktık
bizim zmanımızdan şuan cenk ildem var cok iyi dereceler yaptı yanılmıyosam dünya 3. falan var.
bu senede haberlerde gürşciler isyandaydı 10 lira su parası 50 lirada katılım parası veriyormus belediye bize verilen önem bu mudur diye roportajları vardı. güreş malesef güncelliğini kayıp ediyo ülkemizde. sahip cıkılmalı.
ali gürbüzde maşallah yaşına göre güzel şeyler başarmış allah ssakatlıkdan korusun.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
2011 in en teknik güreşçisi Fatih ATLI, 2012 nin en teknik güreşçisi Bayram ERTAN, gene kırkpınarda başa güreşen Serhat GÖKMEN benim memleketim Ladik'tenler. Bu sene izleme fırsatım olmadı ama Serhat abi sakatlık geçirmiş kulağı kırılmış sanırım. Gene büyük ortada 3. olan Oktay SANCAK'ta sınıf arkadaşımdı.
bu kadar takipçisi olmasına sevindim ama sanırım her geçen gün ilgi azalıyor bu ata sporuna. cirit i falan da bir takım gönülvermişi yapıyor, deve güreşleri desen ayrı bi dünya umarım bu değerlerimiz unutulmaz..
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Recep Kara ve Ahmet Taşçı ile tanışıp sohbet etme şansım olmuştu. Güreşi izlemeyi seviyordum onlardan sonra daha bir ilgim oldu milli sporumuzu temsil ediyorlar manevi olarak yaptıkları çok değerli.
Gökteki Melekler Bizim Şehitler
2 sayfa 28 post kadar değer veriliyomuş demekki ata sporunaasimile olmuşuz bile hayırlı uğurlu olsun
![]()
Ingilizin 150 yillik wimbledon'ini butun dunya izliyor. Bizim 650 yillik kirkpinarimizi biz bile dogru duzgun takip etmiyoruz.
cok dogru soyluyorsun kardesım. yukarkı postlarımda ATA mızın sozlerı nı paylastım. burda bı sıyaset kopsa ben ataturkcuyum dıyenlerı gordum. saolsun lar Osmanlı ve ATA mıza saygımız sadece onları severek olmuyor. emanetlere sahıp cıkmakla oluyor. yazık ne dıyım.
dopıng le ılgılı soru sorulmus. yaglı gures kara kucak mınder gureslerı elmalı gureslerı hepsınde var olan sporcular lısanslı ve kontrolden gecıyorlar.
ve ınanın bu sporla ugrasıp dopıng yapan sporcu oldugunu sanmıyorum. hepsının vucudu yaglı. hacımlerı kılolarına gore cok normal. 120kg nın altında baspehlıvanlık mucadelesı veren sporcu yok hemen hemen. kas kutlelerıne bakarsak 120kg lık adamlara gore az bıle![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
kucuklugumden berı sureklı takıp ederım,babamla oturup cay demler ızlerız
ali gurbuz ve recep kaya fınalı ztn olması gereken fınal ısmıydı bana gore.. alı gurbuze helal olsun o yasta bu basarı..
gures guc kuvvet demektır ama en az bunlar kdr onemlı olan tecrubedır..
ahmet tascı ıle ogrencısının fınal guresı gozumun onunden gıtmıyor..uzatmalarda ogrencısının dıkkatı dagılıp baska yere bakarken tırpanla tus etmıstı.. bu da tecrubenın en buyuk ornegı bence..
ali gurbuz tecrube kazandıkca ahmet tascının yerını alıcak gıbı duruyor.. ALLAH utandırmasın degerlı bır sporcu
bu arada yaglı guresı bıtıren bence puan sıstemı..
hep savunma hep savunma tadı kalmadı bence,eskıden kazık oyunları,sarmlar,tek dalmalar,tırpanlar havada ucusurdu. sımdı uzatmaları beklıyorlar son anda 1 puan aldım mı yeter aman hata yapmıyım tarzında guresler ızlıyoruz.buda bu sporun dogasına aykırı bence
Abi belege bi gelisi vardi tuylerim diken diken
Oldu helal olsun belek"in gururu ALİ GURBUZ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)