User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
72 sonuçtan 58 ile 72 arası

Konu: Türkiye'ye gelen son M3 ve şu anki durumu

Berent.t - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahahahaha güzel bi çözüm yöntemi
    Türkiye'de ki tek comp. pack m3 gitmiş. Borumu? Yaşatmamız lazım, yemin ediyorum 5. biradayım. Çok kötü kurulup ağlarım buna şimdi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynı araç mı bu?

aklım gitti be birader bu ne böyle yaaaaa
    KA Style

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O araba artık böyle değil işte serencebey... vurdular kırbacı, vurdular kırbacı

Kekuti* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berent.t Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emin olmamakla beraber, acaba bumuydu araç?..

Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynı araç mı bu?

arkadaş bu araçsa eğer bu halemi geldi ? üzüldüm..

Bu Cem Bey dediğimiz zad CAS20'nin eski sahibi Cem Bey' midir ?

edit : yinede yargılamak geçmiş anlatmak neden ? birisi bu araba nedir diye sorgulattı da mı bunlar yazıldı ?

bu kadar üzülmeyin yaa.. Belki 1 2 tane daha vardır
    1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
    2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
    Instagram: @itkopekas #dev20 #project400

driftboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berent.t Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Türkiye'de ki tek comp. pack m3 gitmiş. Borumu? Yaşatmamız lazım, yemin ediyorum 5. biradayım. Çok kötü kurulup ağlarım buna şimdi.
    hhahahaa abi ben daha 3 deyim birazdan bende o moda geçerim alalım bunu beraber toplayalım
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var

dorukky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkes kafasına gore bosbos konular acıyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hhahahaa abi ben daha 3 deyim birazdan bende o moda geçerim alalım bunu beraber toplayalım
    Bak şimdi maziye gittim. İzmir'de bitane 575M Maranello pert olmuştu. Açtım fotoğraflarını şimdi.. Tüh tühh..

.::EmrE::. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence adamın üstüne gitmeyin. Bu kadar kazalı bir araca tutupta 155.000 tl yazarsan biri çıkar seceresini döküverir. Herkes özgür 155.000 tl isteyende özgür seceresini dökende bence. Ama yukarıdaki paylaşılan m3 resmine bakıyorum bide bu sahibinden.com daki m3 resmine bakıyorum.

Üzüldüm yani özgürlükte bi yere kadar ttnet bence bu adamı mahkeme kararıyla engellesin.
    +1
    ....

Yazık olmuş gerçekten arabaya.. Anlatılanları okumaya gerek yok,eski hali ile şu anki hali arasındaki farkı görmemek için kör olmak lazım.. Limited edition araçlara bunların yapılması benimde çok canımı sıkan bir durum fakat para onların,araç onların yapacak birşey yok...

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    tecavüz kelimesi ağır kaçmış para insanların herkez istediğini yapar.. arkadaşda konuyu yanlış açmış arkadaşlar bu aracı almayı düşünüyorum ama geçmişi bildiğim kadar şu bu almışdı şunu yapmışdı falan filan bilmediğim bir şey varmı desen belki aracın başka şeyleride yazılırdı ama bu üslupla konu açarsan bu araca çok emeği geçmiş insanlarada haksızlık etmiş olursun..
    olaya iyi yanından bakmak lazım aracı almak isteyen biri en azından seceresini bilir.. belki satan son sahibi bile bu kadar detaylı aracın geçmişini bilmiyordu..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu sanki araca yapılanlar değilde biyerleri iğneleme amaclı yapılmıs gibi
    araca yapılanlarsa kimse keyfi kaza yapmıyo refujede cıkar taklada atar kafadan da patlar umarım siz aracınızla kaza yapmassınız kaza yaptıktan sonra arkanızdan gitti güzelim araba diye konusulması hiç hoş birsey değil
    www.vava.cars
    Lapiztes mk7R

akif252
    Misafir
    tecavüz kelimesi ağır kaçmış ama bence eski haline bakarak afedersiniz ama b.k edip brakmışlar aracı

bu konudan şunu ders çıkarmak lazım her işi bilen iş çıkaramıyor her parası olanda iş çıkaramıyor kimisi para harcar arabam olsun diye parayı alan kiişi de tecrübe kazanır bu çark böle döner gider..

tuningcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allahım yarabbim yorumlara bak yaa arkadaslar begenmediyseniz konuyu yorum yapmazsınız bence cok guzel bir konuya değinmiş arkadas. Evet ağır ifadeler kullanmıs olabilir yanlıs yere konu acmıs olabilir ama bukadarda sacma sapan aglayalımmı ,antalyadan tasınacam ,eee napalım yani simdi gibi bos bos yorumları ben sadece mesaj sayısını yukseltmek icin yazıldıgını düsünüyorum. Bazen Öyle sacma sapan konular begeniliyor öyle övgüler yapılıyorki 100 sayfa muhabbet dönüyor o konuda. gidip bu araca 155.oooTL verip almayı dusununen birisine bence yardımcı olacak nitelikte bir konu olmus.Gercekten bu aracın son haline ee nevar gayet guzel olmus diyen insanlarda cıktı. Bari m3'ün Phoenix Sarı sına boyatsaymıs. Special Edition bir aracın Yok olusunu anlatmıs arkadasımız. BEN konuyu gereksiz bulmuyorum. Eger burası bir otomobil &tuning paylasım portalıysa butür şeyler paylasılıp insanlar aydınlatılmalı.Os...ruktan B...ktan seyleri paylasıp gulup kahkaha ya alısılmıs malesef yapacak bisey yok evet konu TR katliamda bir numara başlıgı altında paylasılabilirdi bu konu . bu yönde uyarı yapılabilirdi arkadasa.Bence 155.ooo Tl yi çöpe attırmıcak bir konu.Anca isim Yapmıs Garaj Sahiplerine Guzel Övgülü cevaplar yazılır. Birgün işimizdüşerse gibisinden ister ceza alayım banlanayım ama durum böyle kimse alınmasın kırılmasın.Sonuc olarak Guzelim M3 ü Rengiyle bile B..k ettiklerini kanıtlamıslar.İsteyen istedigini yaparsa araca İsteyende istedigi yorumu yapabilir.

timucintt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    muhteşem olmuş... çok beğendim....
    1991 HONDA CRX - TOTALLED
    1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
    1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
    1990 HONDA CIVIC EF - SOLD

85-92 OLDSKOOL COMING SOON

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi tamam paradır , sonradan görmeliktir tamam anlarım . Ama Allah rızası için bütün dünyada saygı duyulan bi kasa olan e46 nın m3 kasasının bir de limited edition olan bir modelini böyle harcamak ayıptır ayıp . Bu kişisel zevk değil resmen adam param var ayağına BMW'ye rest çekmiş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tuningcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allahım yarabbim yorumlara bak yaa arkadaslar begenmediyseniz konuyu yorum yapmazsınız bence cok guzel bir konuya değinmiş arkadas. Evet ağır ifadeler kullanmıs olabilir yanlıs yere konu acmıs olabilir ama bukadarda sacma sapan aglayalımmı ,antalyadan tasınacam ,eee napalım yani simdi gibi bos bos yorumları ben sadece mesaj sayısını yukseltmek icin yazıldıgını düsünüyorum. Bazen Öyle sacma sapan konular begeniliyor öyle övgüler yapılıyorki 100 sayfa muhabbet dönüyor o konuda. gidip bu araca 115.oooTL verip almayı dusununen birisine bence yardımcı olacak nitelikte bir konu olmus.Gercekten bu aracın son haline ee nevar gayet guzel olmus diyen insanlarda cıktı. Bari m3'ün Phoenix Sarı sına boyatsaymıs. Special Edition bir aracın Yok olusunu anlatmıs arkadasımız. BEN konuyu gereksiz bulmuyorum. Eger burası bir otomobil &tuning paylasım portalıysa butür şeyler paylasılıp insanlar aydınlatılmalı.Os...ruktan B...ktan seyleri paylasıp gulup kahkaha ya alısılmıs malesef yapacak bisey yok evet konu TR katliamda bir numara başlıgı altında paylasılabilirdi bu konu . bu yönde uyarı yapılabilirdi arkadasa.Bence 115.ooo Tl yi çöpe attırmıcak bir konu.Anca isim Yapmıs Garaj Sahiplerine Guzel Övgülü cevaplar yazılır. Birgün işimizdüşerse gibisinden ister ceza alayım banlanayım ama durum böyle kimse alınmasın kırılmasın.Sonuc olarak Guzelim M3 ü Rengiyle bile B..k ettiklerini kanıtlamıslar.İsteyen istedigini yaparsa araca İsteyende istedigi yorumu yapabilir.
    bu kısım cok yerinde olmuş

bu arada arac 115 değil 155 bin tl neredeyse duzgun ''2'' m3 parası.
    Polo gti 2.43.85 best
    Octavia vRS 2.38.40 best
    Polo gti 56.8 best ''korfez''
    Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
    Bulut Elektrik

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)