Olağan üstü bişiy olmazsa ben geliyorum
Printable View
Olağan üstü bişiy olmazsa ben geliyorum
Zamana çok bağlı aracım şuan sanayide bir kaç rahatsızlık veren sesleri yaptırtıyorum.. bugün yarına yetişemeyebilir DC ama AJ ile gelebilirz.?
kafadan 4-5 araba olduk zaten, rex gelmiyor onur dimi?
sen kaan'la geliyordun, kadir deneyecek herhalde
sayı tamam gibi, inşallah güzel sıkıntısız atlatırız
AMİN
4-5 araba ise güzel daha fazlası bi soraki zaman olsun zorlamaya gerek yok.
aj hazırsa uygunsanız çıkalımmı bu akşam?
yaw perşembeye programladınız diye öyle hazırladım akşama başka planım var benim, ben bu akşam gelemem yarına olur ancak.
AJ hazırlarız bu akşam hazırlancak birşey yok egzoz bulamadk kelebek vidasınıda yaa yapacaz yada böyle çıkacaz kaan'la konuşayım GÖrkem abiyle konuşun yeri ayarlayın çıkalım.. bu akşam ;)
tamam abi yarın olsun
beyler bana her yol paris, umut'a da soralım
kadir zaten gece kuşu bu aralar, birşeyler kovalıyor ama:D
Ya bana bel bağlamayın bugün çıkacaksanız çıkın, ama ancak ben yarın gelebilirim.
Son karar Perşembe.. ;) gelecekler kendini Yunus'a bildirsin :D yeri söyleriz.
nasıl isterseniz, ben gelirim cumaya kadar, sonrası çıkamam:D
Bana pm atında yeri ve saati ona göre gelelim.
bende pm bekliyorum :)
bekar adamız amk hep geceleri rol mu yapalım az bir kaç birsey yapalım dedik oda içimzide patladı avcumu yaladım aracın sahilde benzını bitti kızı yolladım taksiyle evıne sonra biraz midye yedım aracı 1 metre kadar geri ittirdim araba çalıştı evıme gittim senın honda gibi adamlar su depo işini bir çözememişler ya hep sorun lu mu hep
benimkide 120 ile giderken stop ediyordu:D
zc hazırmı?
yoksa benim lancerı verim kanka
widebandlar, avanslar, falanlar filanlar kadirler hayırdır sanalar ??? :D:D:D
sagolsun radar yaptırdık ayarlarımz oldu dedik iyi oldu dedik araba yürümedi ikilerde tekrar kontrol ettirdim avans kısık araba zengınde çalışıyor bujıler sımsıyah sagolsunlar ayar yapmışlar araca guzelce okadar tembih ettim ama neyse şimdi wideband takıp afresini ayarlayıp acans ayarlancak egzos yapıcam bakalım ozaman nasıl olur araç deneyerek görücem...
yine beni geçemezsin bence.. :D :D