VTEC® Nickli Üyeden Alıntı
Dün akşam güzeldi. Güzel vakit geçirdim, CRX lere bulaşmadım :D, ama onurcanın 2 denemesinde yanlarındaydım denesek 3 boy kadar geçebilir beni çırılçıplak arabasıyla canım kardeşim :) zaten size birşeyler yapabilmem için benimde sökmem gerekir bide 40-50 kg vermem gerekir :D full stock ağırlık ve 120 kg ben ile bu kadar gidiyoruzzz :) kadir Si ile gelmiş öylesine zevkine bastık, Si ın ayrı bir maaşallahı var zaten hep söyledim. :icon_tup:
2 vteclede denedim (FV vtec f/e/h, TM vtec F/e/h piston egzantrik) Arabamdan çok memnun kaldım umduğumdan daha iyi gitti. yaptığım setupum ve son filtre kitim yaramış, Mesutuma ve ismailime ayrıca denemeler için teşekkürler :icon_tup:
Elpadre CRX SR vtec, uc 106 s2000, yine 106 sr vtec denemeleri gayet keyifliydi.
sağolsun herkes dostane denemeler oldu.
her zamanki gibi K 206 GTI ile dibine dibine denedik Kankaaaaaaaaaaaaa tırcı amca torunlarına kadar bizi anlatır :D:D:D
Bu arada TM vtec ismail ve onurcan 2 nizide çok seviyorum ben 180 le giderken rollingi bıraktığınız için :D:D:D onurcanın stoplar anlaşılmıyor, ismailin 3. stop lambası yanmıyor süperdi o an 3 şerit sağ ve sol kaçtım sizden :D neyseki kesinlikle kasti şeyler değildi. Ben eğlendim çokta keyif aldım sayımız yeterliydi deneme için daha sonrası içinde adeti arttırmayalım ;)