heh iyi oldu kardeşim yazdıgın haftasonu deneme yapar ztn bunlar deneyın VB ye çok guvenıyor kankım ama DC rex le yada Melih bir rexle dene nasıl olucak merak ediyorum ben
onurcan o araba bu denemeye gelecek.....
Crx denemiştim geciyordum onu ama eksiklerim var demişti hatırlıyorum deneriz yine AZ nin specler hala aynı cai Egzost bir ekleme yapmadık
onurcanın rex çok çok değişti daha önce böyle gitmıyordu
Deneriz kanka sıkıntı yok ya bu hafta sonu yada haftaya yağ vs degisicem zamanı geldi sıkmıyorum makinayı bu ara nasıl gittiğini biliyorsun zaten cok şükür
Deneriz kanka sıkıntı yok ya bu hafta sonu yada haftaya yağ vs degisicem zamanı geldi sıkmıyorum makinayı bu ara nasıl gittiğini biliyorsun zaten cok şükür
maşalah kardeşim ben duruşu hem görselligi olsun gidişide on numara bir araç çok severim 306 gtıları kapıma koymam ama o ayrı sonuna kadar honda....
AJ'ninde 3.senkromencte sikinti var sorun yok bence deneme yapilir kirmizi teg'li arkds ozelden msj cekersen sanada teg getirelim denemk amacli filitre egzozlu?
abi aracı daha yeni aldım tanıma asamasındayım nası gittiğini görme acısından deneyebiliriz tabi ama ben kimseyi direk deneyelim diye cağırmıyorum sadece denemek için getiricekseniz getirmeyin sohbet muhabbet icin gelmeyi düsünüyorum ben ilk olarak
abi aracı daha yeni aldım tanıma asamasındayım nası gittiğini görme acısından deneyebiliriz tabi ama ben kimseyi direk deneyelim diye cağırmıyorum sadece denemek için getiricekseniz getirmeyin sohbet muhabbet icin gelmeyi düsünüyorum ben ilk olarak
direk dene kardeşim bizim aramızda yok geçtim yok sapladım muhabbeti degil senın aracın bukadar gidiyor suan bak bunu bunu yaparsa daha iyi olurun muhabbeti vardır cekınme yanı...
direk dene kardeşim bizim aramızda yok geçtim yok sapladım muhabbeti degil senın aracın bukadar gidiyor suan bak bunu bunu yaparsa daha iyi olurun muhabbeti vardır cekınme yanı...
çekinme sebebim aracın gidişi değil hiç roll yapmadım ondan ama deneriz deneyim sahibi olmuş durumu görmüş olurum benim aracım stock ne filtre var ne egsoz var aksine 17'' advan racingler takılı
çekinme sebebim aracın gidişi değil hiç roll yapmadım ondan ama deneriz deneyim sahibi olmuş durumu görmüş olurum benim aracım stock ne filtre var ne egsoz var aksine 17'' advan racingler takılı
önemli degil kardeşim bu ögrenırsın çok birsey degil yanı biraz dikkat istiyor birazda arabayı tanımak gerekiyor geldiginde sohbet muhabbet ederiz nasıl yapılacagı hakkında bilgi sahibi olursun...
mrk çok yorgunum ya, inan boş anım yok, evi taşı temizle düzenle vs.vs.
artık 2 dk oturdummu uyuyorum
eee kanka söylese yardım edelim sadece rolden role mı görüşcez sadece araba mı yanı arkadaşlıgımız degil bence sen de 4 5 kişi toplanılım 2 dk da taşıyalım evı komyonette var büyük ayarlarız birseyler kanka ayıpsın senı bu yukten kurtaralım rollere zinde gel
önemli degil kardeşim bu ögrenırsın çok birsey degil yanı biraz dikkat istiyor birazda arabayı tanımak gerekiyor geldiginde sohbet muhabbet ederiz nasıl yapılacagı hakkında bilgi sahibi olursun...
o zaman tarih saat belli olduğunda pm bekliyo olucam