kanka biz gelmeyelimde sen o ihtiyarı al gel vtecle, yeter yaw 1 senedir görmüyorum yüzünü
saçları ne kadar beyazladı mrk ediyom
rex olur kanka 2 kişilikte olur delsolde olur, pazartesi bakmaya başlarız
kanka biz gelmeyelimde sen o ihtiyarı al gel vtecle, yeter yaw 1 senedir görmüyorum yüzünü
saçları ne kadar beyazladı mrk ediyom
rex olur kanka 2 kişilikte olur delsolde olur, pazartesi bakmaya başlarız
sana akıl gel yanıma takıl kanka
Honda Civic 1.5 EX 1992 Model 10.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 92989508
bu makınayı al 9500 a bir guzel bir kaç ay bin sonra üzerine B16 yı swapla motor sanzıman ztn satarsın kasa gelir sana 7 ye araba klima sanruf muhteşem siyah çok nadir ztn bir kaç dokunuşla çok guzel olur bu araç 8250 ye daha önce satıldı
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
4 cam otomatik sanruf klima lpg daha ne var ki sedan eg de istersen bir airbag direksiyon takarsın tam yurt dışındaki eg ler gibi olur tek olursun gidip SU ya bayılcagın parayla sedan eg vtec sahibi olursun...
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
o değilde bu arabadan 3 kilo macun çıkar gibime geliyor
ama sanruf ve klima olması süper
kanka olursa hayalimdeki gibi olsun su'ya olsun be
HaLo'nun biraz daha zamanı var kankaben çekildiğimde sahneyi Halo alacak siyah rex'lerden kurtulamayacaksınz..
![]()
Onurcan Korkmaz
Bemaps Chiptunıng
beyler kusura bakmayın işten güçten forumu takip bile edemiyorum adam gibi ya:/ egsoz yapmadan denicem vb ile ama şu gaz kelebeğini halletmek lazım yoksa bu akşam çıkardık![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)