kardeşim vallaha sen perşembe iş güç cart curt dedin diye ben aramadım ama konuyu açan dallamanın seni araması lazımdı lann ersoy olum senin yüzünden gönül koydu adam bize :D kankacım sen rahat ol telafi ederiz ;)
Printable View
kardeşim vallaha sen perşembe iş güç cart curt dedin diye ben aramadım ama konuyu açan dallamanın seni araması lazımdı lann ersoy olum senin yüzünden gönül koydu adam bize :D kankacım sen rahat ol telafi ederiz ;)
al ıstee bunun bolelerını barındırmıcaksın abııı :D:D:D:D ısın gercegı serdar ustaaa yazmıs ıs guc falan dıye dedım kı herhalde gelmıcek oyuzden aramadım bende yoksa yazdım abı konuyada beklerız dıye... bı cok kısıyı saten konu goruldu gelıcekler dıye aramadım...
EDIT : yukarda sende bana gonul koydunnn GOKHANN KACAARRR !! demedıgını bırakmadın akm.. :eek::eek::D:D:D
Konu silinmiş bu akşam deneme var mı yok mu ?
Biz burger da olucaz 21 00 gibi.Varsa oraya haber kesin gelir.Ordan cıkarız.
konu silinmiş bu işte bir iş var ama salla gitsin beyler akşam baştaş karşısı King Car Care Center Wash & Detail GS 106 onur arkadaşımızın dükkanında toplanacagız 10 ile 11 arası orda muhabbet eder duruma göre birşeyler yapıcagız HERKESE HAYIRLI TRAŞ'LAR
arkadaşlar bılmıyorum haberınız var mı yok mu ama nam-ı değer Dr.Ecu Özgünün babası vefat etmiştir bu akşam toplanılması,antalya rollıng kıng vs. biraz abes olur dıye düşünüyorum sonuçta birçok araba ecufast yazılımlı.....Kendımızı onun yerıne koyarsak daha iyi anlayabiliriz...