ehliyet herşeye ragmen hala cepte :D
Printable View
:D güzel gece idi la o degil kim kız eşofmanı koydu la arka koltuga onu koyanı bulursam mikicem arabanın arkasına baglayıp drift yapacam hastaneye gittim hanımla actiondan sonra kum döküyormuşum böbrekten işler yeni bitti eve gidecez neyse arkaya cantasını koycaktı hanım bu ne diye bi cıglık koptu daha uyumadım bugun sinirle uyamam yakalarsam o şakacı arkadaşı sözüm söz sanayii boyunca drift yapacam arkada baglı şekilde
sıka sıka geçtiğinizi 3 sokak öteden duydum aha gidiyorlar diye osmanları aradım adamlar 2 saniye içinde 5 cadde geçtiler ne işse :D fotoğrafları bekliyoruz cnrwörks
foto video ne varsa beklyrz :) cnrwörküs :)
Guzel geceydı herkesın ayaklarına sağlık
egzoz sesleri hala içimde sanki yaa :)
Osman fotolar,vıdeolar beklenıyor :)
İlk katıldım çok eğlenceliydi çıkan arkadaslari takip ettim beygirim yettiğince yakından görmek yaşamak anlatılira gibi değil beni sıcak karsilayan ilgilerini eksik etmeyen kardeşlerime teşekkürlerimi birde burdan iletmek isterim en kısa zamanda tekrarini yapalım unutulmaz anilarima bir yenisini daha eklemek isterim sevgiler...
Gercekten güzel bir gece idi benim için güzel gazlama oldu aracımı görmüş oldum advanlı onur arkadaşıma beni kırmayıp gazladıkları için teşekkür ederim
bekliyoruz ama ies i delirttm gece ya ck guzeldi paso yaristk :)
Aman aman haci abi sag salim cikardik
Geceyi
Barkinim niye gelmedin yaa valla bende dedim
Kendi kendime osmanin yaninda birileri eksik diye..
İyilerdi abii hele hele son hizlilaar Gectiklerinde yikilcak sandim ortalik
Bizde memnun olduk abi seni aramizda
Gordugumuz icin bekleriz hersaman ;)
Abiiiii gecenin yildiziydin kanimca... ;)
Abii yaktin ortaligiii valla iesle iyi yarislar cikardik..
ya işte atıştık arkdaşlarla buluşcam diye karı kızlamı takılıyorsun kimin bu yaw dedim aklın basmıor galiba kız olsa eşofman unutmaz donunu unutsa anlarım hani donsuz gider ama gel gelelim altı olmadan donla zor gider köşe başında cevirip tecavuz ederler türkiye burası :D