Baktım bulamadım süre ile ilgili hiç birşey yazmıyor
Printable View
iphonede kulllandığından suresi dolmuştur ama yenileme için app store den bir gir bak oyle aracı linklere güvenmemek lazım
turkce olmasi ilginc degil mi ? neden turkce yollasinlar ki boyle bir destekleri mevcut mu ?
uydurma mesaj.
whatsapp'ım ilk kullanıcısı isen zaten iphonede 1$ verip aldın.
bu verdin 1$ 2020 yılına kadar numaran aynı kaldığı sürece hangi tele yüklersen yükle geçerli.
para ile ilgili bi durum olursa application store üzerinden gelir uyarı mesajı, "update var" gibi mesela ve senin account üzerinden gider gelir, böle fuck fuklu adres ile gelmez mesaj :D
Whatsapp ın Türkçe SMS desteği var.
ayrıca BB de 1 yıl free gibi bir durum da var. (hala var mı bilmiyorum ama bir ara vardı)
Sonra lisans alınması gerek.
sms de verilen link nereye yönlendirildiği ile ilgiliyim ben aslında. ayrıca ilk register sırasında gelen register kodu da benzer bir numaradan geliyor (amerika kodu ile başlayan +1....)
wireless ile değil 3G ya da E ile bağlanılmasının gerektiği uyarısı da mantıklı geldi, zira iPod ya da iPhone ayırımını bu şekilde yapıyor.
konu dışı olacak ama sormadan edemiceğim. bu androidlerde süre bitimi para ödeme durumları varmı whatsapp için?
Whatsapp firması mesaj yolladığında Admin adıyla yolluyor,bence de engelle gitsin kullanmaya devam et.
tel numaranızı tüm işsiz arkadaşlara dağıttım
rahatsız edecekler ama iyi çocuklardır :D
whatsapp böyle bi durum olsa daha resmi bi şekilde haber verirdi diye düşünüyorum
böyle "linke tıkla olsun" düzmece gibi duruyo
bence dikkate almayın
http://img694.imageshack.us/img694/6...izwhatsap0.png
whatsapp ta admin diye gelmez/gelmiyor mesajlar.. Başka bir uygulama ile karıştırıyor olabilirsin.
öte yandan önerim, whatsapp çalışıyorsa herhangi bir işlem yapmaya gerek yok bir yerleri tıklamayın silin gitsin.
bu daha çok dolandırıcılık işine benziyor bence
tıklamayın abi link e baksanıza :D goo.gl nedir kanmayın artk böyle şeylere yıl 2023
dün akşam banada geldi açmıyım dedim ama dayanamadım :) tıklayınca melodi sitesine yönlendirdi çıktım hemen inş bişey olmamıştır.. insanın başına ne geliosa meraktan gelirmiş :D