Ayni msj arkadasada
Gelmis bisiy yapmadan silmis suan kullanilmiyo diyo.. Hesabinin suresi dolmus..
Printable View
Ayni msj arkadasada
Gelmis bisiy yapmadan silmis suan kullanilmiyo diyo.. Hesabinin suresi dolmus..
O zaman sıkıntı yaratcak bir durum yok heralde benden başka 2 kişiye daha gelmiş bende sıkıntısız devam ediyorum kullanmaya birde bugün güncelleme gelince biraz daha kıllandım ama güncellemeyi yaptığım halde bir sıkıntı yok. Herkeze yorumlarından dolayı teşekkürler.
iPhone için WhatsApp'ın üyelik ücreti gibi bir olayı yok.
Yanlış bilmiyorsam o BlackBerry'lerde var 1 yıl ücretsiz, sonraki yıl veya yıllar ücretli gibi.
iPhone'da uygulamayı indirip indirmediğinizdir önemli olan, AppStore'dan 1 Dolar verip satın almış da olabilirsiniz, veya WhatsApp'ın bazen yaptığı gibi kısa bir süreliğine programı ücretsiz yaptığı zamana denk gelip ücret ödemeden de indirmiş olabilirsiniz. Önemli olan ücretsiz veya 1 Dolar ücret ödeyerek almış olmanız değil, App Store'dan uygulamayı iPhone'unuza indirebilmiş olmanızdır.
Ve o saatten sonra da App Store hesabınızda kayıtlı şekilde durur bu uygulama. Aynı hesabı kullandığınız başka telefonlarınızda da uygulamayı ister paralı ister parasız satın almış olun, her şekilde kullanabilirsiniz.
Şuan için WhatsApp farklı bir bedel talep etmemekte.
App Store'da uygulama açıklamasında da bu konu ile ilgili herhangi bir bilgi yok.
Kullanmaya devam..
(buarada WhatsApp GENELDE yeni iOS sürümleri çıkmadan önce veya çıktıktan hemen sonraki 1 haftalık periyotlarda uygulamayı ücretsiz yapar, para verip satın almak istemeyenler, JB'li ise parasız yükleyenler bu tarihleri yakalayıp App Store'dan ücretsiz olarak indirip kullanmayı düşünebilirler, uygulamayı yasal olarak hesaplarına indirmiş olurlar)
Dikkatimi çekti aynı mesaj bana da geldi ve telefon numaralarımız çok benziyor.
whats appı kullanmanın belirli bi süresi vardır ve bittiyse silip tekrar kurarsanız olur
android telefonu 2 yıldır kullanan arkadaşım var süresi kendiliğinden uzuyor diyor. ben kullanmaya başlayalıda 1 yılı geçti ücret falan yok. aktif olarak kullanılıyorsa sorun etmeyin diyeceğim ama iphone da yüklerken ücret ödeniyor mu bilmiyorum...
ben nezamandır kullandığımı hatırlamıyorum ama
hakkındaya girdiymde ücretsiz deneme sürümü 15 aralık 2012 son kullanım gozukuyor
bakalım tarih geldiğinde ne olcak :D
reklam spam tarzi bir sey sil gitsin :)