Ben focus, leon yada subaru tercih ederim. Subaruya sıcak bakmadığınız için focusa oy attım.
Sebep o paraya alınacak mcs, rc gibi araçlar büyük ihtimal turşu olur, kısa zamandada keyfiniz kaçar(arıza vs.), alanlarda genellikle gazlamak için alır, yaşlı olanları çok yıpranmış olur.
Diğer yandan fazla gazlama derdiniz yoksa tdci focus alınır, çiplenir 130-140 hplik az yakan çok gezdiren aracınız olur.
söylememe gerek var mı ?![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
30 görebiliyorsan arayıp tarayıp e46 320 m paket bulabilirsin![]()
Coğrafya kaderdir
2.0R yi fazla hafife alma bence rollingde falan etkin olmayabilirsin ama carting arabası gibi araçtır yürümeye başladığında falan kafadan gıçtan kayanlar sana gıpta ile bakar.
sakın subaru düşünme. burda çok kişi oy atmış ama eğer anket gerçeği yansıtsa dışarıda o kadar çok görebilirdiniz. millete akıl verip kendi yapmayacağını söylemeyi çok severler.
bmw bana kalırsa geerek konfor gerekse prestij bakımından hepsinden önde. uçmalık bi şey aramıyorsan performansı da gayet yeterli olacaktır. m teknik olursa tadından yenmez e46..
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Subaru Impreza 2.0 WRX 2004 Model 29.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 93668158
araç pert değil anladığım kadarıyla??nedir?niyetlendim valla...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)