Arka stopları direk Renault fabrikasına gidip alıp gelmişler. Clio 4 ile aynı :O Ön farlar Astra J yi andırıyor.. Tecavüz olmuş bence. İç mekan yine kötü![]()
Arka stopları direk Renault fabrikasına gidip alıp gelmişler. Clio 4 ile aynı :O Ön farlar Astra J yi andırıyor.. Tecavüz olmuş bence. İç mekan yine kötü![]()
en güzel leon 2. gen di zaten. hep düşünüyordum ulan çok hoş tasarımı var 3.gen elbet çıkacak ama bunun kadar güzel olabilir mi ? hep olamayacağını düşünürdüm. Haklı çıktım. Önden bildiğin bariz günel kasa opel astra profilden de benziyor. Aynı zamanda güncel seatın tasarım çizgisine sahip. Cık olmamış.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Biraz basılıp önüne güzel bi liple çok güzel olabilir.
Cam tavan olayı da güzel. Çok satmasın zaten heryer leon oldu![]()
Tamam eski marjinal kendine has tasarımı yok ama ben beğendim özellikle bizim güncel leonların iç tasarımından sonra bununki çok güzel önü tok duruyor arkası biraz enteresan gibi ama canlı görmek lazım ama yinede emsallerine göre daha sportif bir tasarımı var.
eskiden vw de polo su golfü bi ayrı dururdu seatta leon u ibiza sı farklı durur aradaki farktan modelleri anlardık artık ben jettamı passatmı golfmü ne geldiğini anlayamıyorum bütün tasarımlar aynı sadece uzunlukları değişik.
İçi süper olmuş. Ama dışı hormonlu Audi A1 olmuş direkt.
Arkayı ve iç mekanı beğendim. Ama ön Ibiza'nın büyüğü olmuş resmen. Ayrıca arka kapı kolu da kelebek camında olsaymış eskisi gibi daha iyi olurmuş.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)