Pisti olcmek zor degil,gecen sene sureler 1sn.daha gerideydi vht farki olcum farki derken birde metre farki cikmasin biz surelerimizle mutluyuz![]()
Pisti olcmek zor degil,gecen sene sureler 1sn.daha gerideydi vht farki olcum farki derken birde metre farki cikmasin biz surelerimizle mutluyuz![]()
bir örnek vereyim ben 700 kg atmosferik gırtlak dolu artı 110 shot luk nos ile konyada 13,302 yaptım....aynı speclerde 800 kg atmosferik bir 106 ise nos basmadan akhisarda 13,040 yaptı...bastığım nos herkes çok iyi bilir ki ciddi bir rakam 110 shot....100 kilo da arada fark var....şimdi soruyorum benim arabam gitmiyormuydu da arada bu kadar fark oluştu....gitmediğini varsayalım ben konyadaki süreyi yaparken yeni kasa 2,5 sti ile kalktım 35 ahm plakalı oda 13,200 yapmıştı...oda mı gitmedi ?
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
pejocan 1.6 lt. 0-400 best tıme 13.302 KONYA
Ax Gti Turbo 1.6 lt. 0-400 best time ???
belki konya pisti 19 metre uzundur
Dr.ECU
Google earth dogru ölçüyor.Finish ölçüm yeri sabittir.Kalkış yapılan yeri videodan görebilirsiniz.
Dostum Google Earth'ten ölçtüğünün accuracy'si ne kadar doğru olabilir sence? Uydu fotoğrafı çekilirken her noktanın rakımı ölçülüyormu sanıyorsun?sabah sabah iyi güldürdün beni. İstersen Başarsoft İsmail Bey'i ara (PM'den numarasını atarım) o sana doğru bilgiyi verecektir
![]()
Google Earth ne kadar doğrudur ? Bu konuyla ilgili elinde somut bilgisi olan varsa paylaşabilir mi ?
Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.
neden deşmicekmişim ki....bu işin kuralı 402 metreyse 402 metre olacak....375 metre ise herkesi bilgilendirecek yetkili kim ise ...insanlar emek harcıyor para harcıyor sürelerini iyileştirmek için yazık günah değilmi....ii kısa pistte yarış sonra gel benim saniyem şu bu deee....o zaman bende gideyim pınarbaşında süre yapıp hava atayım millete...
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
pejocan 1.6 lt. 0-400 best tıme 13.302 KONYA
Ax Gti Turbo 1.6 lt. 0-400 best time ???
LÜTFEN İZLEYİN :
Oktay Dal Manisa/Akhisar Drag-1 - YouTube
pist yetkilisi gerekli açıklamayı yapacaktır ayrıca alan var adam neden 27 metre kısa yapsınki 402 yapıcakken?
bekliyoruz
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)