O gunku sartlar ne ıse oyle yapılıcak ama ıdeal sartları olcmek,yarısmacılara bılgı vermek ıcın onemlı bu bılgıler.
Buarada,noktalama ısaretlerı kullanmanı tavsıye ederım ;)
Printable View
O gunku sartlar ne ıse oyle yapılıcak ama ıdeal sartları olcmek,yarısmacılara bılgı vermek ıcın onemlı bu bılgıler.
Buarada,noktalama ısaretlerı kullanmanı tavsıye ederım ;)
bence gereksiz, önce pistlerin uzunlukları tamamlanıp ölçüm sistemi dört dörtlük oturması lazım ,gece yarışı vs vs yenilikler yapıldıkdan sonra ince ayrıntılara inmek lazım nem rüzgar yönü çok çok geride , önce lastik ısıtmadan ve ısıttıkdan sonraki lastik basınçlarımızı düzgün yapalım da nem rüzgar hallolur :)
Herkese merhabalar.
Bugün açıklanan yazıya göre pistin uzunluğu yetkililer tarafından 379 metre ölçülmüş. Buradan okuyabilirsiniz. Ben 375 metre demiştim. Önemli değil. Başta 395 metre ölçmüşlerdi hatalarından döndüler. Kendilerine teşekkür ediyorum. Organizasyonlarda hatalar olabilir önemli olan doğruyu bulabilmektir. Umarım bir çok daha güzel yarışlara imza atarlar. Keza araçlarda öyle. Saniyelerde büyük farklar olmayacaktır. Fakat bir iş nasıl açıklanıyorsa öyle yapılmalı. Başından beri değinilen mevzu bu idi. Yanlış olan nokta benim bunu burda açıklamamdan sonra bana yapılan kışkırtıcı, yalan söylürmuşumcasına yorumlarla suçlanmam.
Peki şimdi neler ortaya çıktı ? (Dikkat : Bu kısımdan sonra yazacaklarımı organizatörler kesinlikle üstüne alınmamalıdır.)
Bana hak verenler oldu onlara sonsuz teşekkürler. Fakat bilerek yalanlar söyledi bazı arkadaşlar. Bilip bilmeden yalancıymışcasına suçladılar. Dalga geçenler oldu. Allah büyüktür yalan ile biyere varamazsınız. Şahsımı yalancılıkla suçladınız şimdi utandınız mı? Bari Allah'tan korkun. Göz göre göre yalan söylemeyin insanlara. Bu ülkede ilerlemek istiyorsanız önce yalanı bırakın. İnsanları suçlamadan önce bir düşünün. AYIPTIR. Bu konu sayesinde işler belki daha da yoluna girecek. Art niyet aramayı bırakın artık, yalanı dolanı bırakın. Kendinizi kandırmayın.
Yoksa böyle rezil olursunuz, komik duruma düşersiniz...
İyi akşamlar.
İmzalarda ki metreler güncellenir o zaman artık
geç de olsa hatanın bu kadar büyük olduğunu görerek camiadan özür dilemeleri yeterli bence bu saatten sonra yapılacak daha öte bir olay yok... ama rekor ve süre olayında 'üzerine şu kadar ekleyince gerçek değer çıkar' konusuna kimsenin girmemesi lazım, gerçek 402 de ölçülen neyse odur, xx,yy*1,06060 gibi çarpanlara girmeyelim artık...
teknolojiyi küçümseyen google map dan nasıl doğru ölçüyosun diyenler vardı gittin ölçtünmü diyenler vardı dicek kelime yok :nokta:
simdi o sallayanlar bi akilli sen misin diyenler, ben org. icinde gorevliyim sallamsyin sadece 7 metre kisa diyenler ne diyecek onu merak ediyorum. gik da demezler ozur de dilemezler. ozur dilemek onlara yalan soylemekten iftira atmaktan daha zor geliyor. ozur diledikleri zaman kuculeceklerini saniyorlar.
bak yarışa gelecem ora kaç metreyse söyleyin sonradan yanlış iş olmasın :D