User Tag List

Sayfa 5/23 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
420 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Akhisar yarışlarında yaptığınız yanlış bilgilendirmeler

Dino® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar araştırmacı olmanız gayet güzel ama rakamlarda çok hata var. Pistin uzunluğu net 395 mt. dir. Birebir ölçtüğüm metredir. Neden 402 değil derseniz pistin tadilat için bir kısmının parke taşlar ile döşenmesi ve pist sonunda durma problemi yaşanmaması için FF noktasının ileriye alınmak istenmemesi. Sadece 7 mt fark var. Bunun da ispatı Volkan Tanju nun arabasında bulunan performance box ile kanıtlanmıştır. Performance box çeyrek mil değerini 10.700 verirken bizim sistemimiz 10.500 ölçmüştür. Sapma sadece 0,2 sn dir. İddia edildiği gibi 25-27 mt. fark yoktur. Farklı cihazlar ile defalarca ölçüm yapılıp bu sonuç çıkmıştır. Federasyon gözlemcisi olan Hasan Başkara da ölçüm yapmış bu değeri görmüştür. Elimizde şu an için sportif açıdan en iyi pist budur. İnşallah imkanlar daha iyi olacak ve hep beraber daha iyi yarışlara imza atacağız.

Biz ekip olarak elimizden gelenin en iyisini her zaman yapmaya çalıştık ve yapacağız da. Araştırma için teşekkürler.

repsol
    Misafir
    Alıntı Dino® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar araştırmacı olmanız gayet güzel ama rakamlarda çok hata var. Pistin uzunluğu net 395 mt. dir. Birebir ölçtüğüm metredir. Neden 402 değil derseniz pistin tadilat için bir kısmının parke taşlar ile döşenmesi ve pist sonunda durma problemi yaşanmaması için FF noktasının ileriye alınmak istenmemesi. Sadece 7 mt fark var. Bunun da ispatı Volkan Tanju nun arabasında bulunan performance box ile kanıtlanmıştır. Performance box çeyrek mil değerini 10.700 verirken bizim sistemimiz 10.500 ölçmüştür. Sapma sadece 0,2 sn dir. İddia edildiği gibi 25-27 mt. fark yoktur. Farklı cihazlar ile defalarca ölçüm yapılıp bu sonuç çıkmıştır. Federasyon gözlemcisi olan Hasan Başkara da ölçüm yapmış bu değeri görmüştür. Elimizde şu an için sportif açıdan en iyi pist budur. İnşallah imkanlar daha iyi olacak ve hep beraber daha iyi yarışlara imza atacağız.

Biz ekip olarak elimizden gelenin en iyisini her zaman yapmaya çalıştık ve yapacağız da. Araştırma için teşekkürler.

Pistin 402metre olmadığını başından beri biliyordunuz.Organizasyon konularına açıp baktığımızda "Gerçek 402 m. yarış sizleri bekliyor"yazdınız bunu bildiğiniz halde.Amacım sizin organizasyonunuzu baltalamak değil ama sizin verdiğiniz ölçüler sayesinde bazı arkadaşlar başka alanlarda gayrı ciddi yorum yapmaktalar.Ayrıca videodanda görüldüğü üzere o mesafenin 7 metre olmadığını size kanıtladım.Hala iddaa edebiliyorsanız helal olsun.Elinizi vicdanınıza koyun.

http://www.techturkey.com/forum/drag...ship-12-a.html

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    muhtemelen birileri olcmeye gitmisdir bile. eger 12 metre bile fark varsa en kötü 0.1 oynar. bu da dp yi turkiyenin ilk 9 yapan aracı yapar..
    Arabacı Ağır japon..

shumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha önce başka konularda yazıldı profosyonel olark yapılan bir organizasyon olmadığı,ufak tefek hataların eksiklerin olabileceği vs vs...

yalnız açılan konuların başlıkların hepsi aynı dikkatinizi çektiyse copy paste olarak yayınlanmış sadece ilan değişmiştir..siz şu an ne kadar baltalamıyorum desenizde o yolda ilerliyorsunuz gerekli ölçümler yapıldı ölçüm yapılan cihaz belli yapan kişiler belli çıkan sonuçlar belli bizim elimiz hep vicdanımızda neden yalan yanlış beyanda bulunalımki ? çıkarımız ney ? paramı kazanıyoruz ? itibarmı yapıyoruz ? birazda mantıkla düşünün

konu olarakta yarışa giren bir aracın -7 mt de ne kadar kayıp yaptığınıda hesaplayabiliyorsanız olayı anlamış olacaksınız 13.00 yapan bir araç 402 de çıkaracağı süre 13.200 civarıdır,buda vht li pistin avantajını gösteriyor geçen sene yapılan org lara göre

edit :

pist uzunluğu 375-390 vs vs değil 395 mt dir ve 7 mt lik kısalma yapılan tadilattan dolayı olmuştur
    35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
    35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
    35 EA 5522 09s2k

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    10 HAZİRAN DAKİ dbn yanımda deil benim hatırladığım 10.72 ken 10.78 (tam terside olabilir) gibi bir fark vardı ve 192km ile bitiyordum mailimden baktım fakat yanlış dbn yollamışım(inceledim maildekini 11.7 gibi bir rakam var 1 sn farketmesine imkan yok zaten) sanırsam yaptığım hesaba göre 0.150sn gibi bir fark ediyor 7 mt kısa ise benim aracım için dbn yi koyarım bulduğumda
    RACE HARD OR GO HOME

repsol
    Misafir
    Alıntı shumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    daha önce başka konularda yazıldı profosyonel olark yapılan bir organizasyon olmadığı,ufak tefek hataların eksiklerin olabileceği vs vs...

yalnız açılan konuların başlıkların hepsi aynı dikkatinizi çektiyse copy paste olarak yayınlanmış sadece ilan değişmiştir..siz şu an ne kadar baltalamıyorum desenizde o yolda ilerliyorsunuz gerekli ölçümler yapıldı çıkan sonuçlar belli bizim elimiz hep vicdanımızda neden yalan yanlış beyanda bulunalımki ? çıkarımız ney ? paramı kazanıyoruz ? itibarmı yapıyoruz ? birazda mantıkla düşünün

konu olarakta yarışa giren bir aracın -7 mt de ne kadar kayıp yaptığınıda hesaplayabiliyorsanız olayı anlamış olacaksınız 13.00 yapan bir araç 402 de çıkaracağı süre 13.200 civarıdır,buda vht li pistin avantajını gösteriyor geçen sene yapılan org lara göre

daha iyisini yapabilecek kimse,kişi,grup varsa bizde yardımcı olalım pist bu,imkanlar bu...

Dikkat ederseniz açılan bütün konular burda olsun farklı forumlarda olsun 402metre olarak lanse edilmekte ve sizde bu konuları gördüğünüz halde ses çıkarmamaktasınız.Bu yarışlar sadece bu forumda konuşulmuyor.İnsanlar sizin verdiğiniz bilgilere güvenmekte doğal olarak sorumlu sizsiniz.Copy paste diyorsunuz fakat bir önceki yarışınızda 402metre değildi.Düzeltme ihtiyacı duymadınız.İnsanların çoğu bu konuda öğrendi.

melih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi herkezin yaptığı süreler yalnışmı ????

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sürelere eklemeler yapıldığı takdirde doğru..

KeremDOGAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bugra_0101 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu sıcaklarda evde canımız sıkılıyodu dondurmamı alıp geliyim hemen
    İzlenilesi bir konu olur şimdi.
    -/_________\-
    [O==ⓦ==O]
    Volkswagen GOLF MK1 GLD

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Repsol, önerin nedir?
    Alıntı Mfactory Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Torque = Acceleration. Torque is your best friend.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eğer net 395 metre ise aradaki 7 metre ile süreler farklı durumda.. her ne kadar 0.1xx sn dahi olsa süreler yanlış görünüyor

repsol
    Misafir
    Alıntı Renç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Repsol, önerin nedir?
    Doğruları söylemeniz yeterli.Geçen düzenlediğiniz organizasyonunda 402 metre olmadığı gibi.

CanSim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnsanlar ellerinden geldiğince çabalıyorlar, hem maddi hem manevi olarak yorularak, Türkiye'nin en iyi yarışını organize ediyorlar, buna rağmen hem canlı yayın hem şu konuda denmedik şey kalmıyor.

Sadece uzaktan izleyen biri olarak bu kafayla giden insanlar oldukca, bu insanlar bu işten uzaklaşıcaklar.

Daha iyisini yapabilen birisi varsa yapmayı denesin, yapamıyorsa eleştirmesin.

repsol
    Misafir
    Alıntı CanSim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İnsanlar ellerinden geldiğince çabalıyorlar, hem maddi hem manevi olarak yorularak, Türkiye'nin en iyi yarışını organize ediyorlar, buna rağmen hem canlı yayın hem şu konuda denmedik şey kalmıyor.

Sadece uzaktan izleyen biri olarak bu kafayla giden insanlar oldukca, bu insanlar bu işten uzaklaşıcaklar.

402 metre olarak lanse ederseniz o pistte yarışmış diğer motorlar ve araçlarla kıyas yapabilirsiniz.Fakat siz 375 metreyi 402 lanse ederseniz sonucunda yaşanacak tartışmalara ön ayak olmuş olursunuz.Bu yarış 402 metre değil denildiğinde kimsenin ne yarışa lafı var ne de organizasyona.İnce noktayı görmenizi istiyorum.

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

iyide adam kotu bisey dememiski

kardesim siz organizasyonlarda armut satiyoruz dediniz ama elma sattiniz kimsenin haberi yoktu benim sayemde bu konuda ogrendi herkes vs yazdi.

+izmir ekibini severim 2-3kez izlemeyede gittim istten kalkip akhisara velhasil kelam adami terslicek bi durum yok yani ortada.adam gayet normal siz lanse ettiniz gercek 402m diyo aksini idda etmiyoki zaten.
    - K -

________
    Dr.Ecu

pejocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eleştiriden ziyade şöyle bir sorum var ....
    diyelim ki ; yarışan araçların biri atmosferik diğeri turbolu.....ilk kalkışta atmosferik önde yarışı götürüyor,turbo yere basmaya başlayınca farkı kapatıp geçecekken yarış sona eriyor....normalde 402 metre olsa turbolu araç belkide burun farkıyla alacaktı....yarışın kaderi değişmiş oldu ,her bakımdan...0,200 saniye basite alınacak gibi gözükmüyor bu durumda....anıl ile satılmış usta yada ahmet ile satılmış arasındaki milimetrik yarışta belki durum değişecekti...
    S!nek Performance Race Parts & Aftermarket

pejocan 1.6 lt. 0-400 best tıme 13.302 KONYA

Ax Gti Turbo 1.6 lt. 0-400 best time ???

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaten bu tip sorunlar olucagindan dolayi

Drag konusundaki drag sureler bolumune hangi pistte surenin yapildigi yaziliyor

Ayrica herkes suresini akhisarda gordu

Mesela pejocan demiski boyle yaptim sdam nossuz boyle yapti

Geleydin akhisarada yapaydin sureni goreydin

Ayrica gecen sene pist net 402 metreydi

Sadece bu sene azcik kisa

Bende kendim olctum ilk yarista denizede sordum selcugada

Hic bir yerede 402 metre surem bu yazmadim ben
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

melih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Dedin gibi ellerinden gelenin en iyisini yapıyolar ekip olarak ve tr şartlarında olmayan başarılara imza attılar, kimse buna bişe diyemez sadece 402 yerine akhisar 300 küsür metre denileseydi zamanında bu kadar büyümezdi diye düşünüyorum şimdi draglara katılanların aklında ulan ben 402 sanıyodum pist 390 metre çıktı demekki yalnış sürem diye söylenmezmi..

shumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı repsol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dikkat ederseniz açılan bütün konular burda olsun farklı forumlarda olsun 402metre olarak lanse edilmekte ve sizde bu konuları gördüğünüz halde ses çıkarmamaktasınız.Bu yarışlar sadece bu forumda konuşulmuyor.İnsanlar sizin verdiğiniz bilgilere güvenmekte doğal olarak sorumlu sizsiniz.Copy paste diyorsunuz fakat bir önceki yarışınızda 402metre değildi.Düzeltme ihtiyacı duymadınız.İnsanların çoğu bu konuda öğrendi.
    anlatamadım galiba

tmm bu pistin uzunluğunu o hale getirdiğimizi düşünelim ölçümlerdeki farklılık ne olacak bana ondan bahsedermisiniz yani 10 sn altına inen araçlar bu 7 mt sayesinde yine 10 altı rakamlar çıkarmayacakmı ?

şöyle bir durumda çıkıyor ortaya,sizin amacınız kayıp sürelermi yoksa pistin kısa olmasının sizin tabirinizle sizden saklanmasımı ? bizim saklayacak birşeyimiz yok ve çıkan sürelerde 0.2 sn sapma ile gerçek sürelerdir...

yapılan org ların hepsinde kısa sürelerde çalışmalar yapılmış,yarışı tarihinde sorunsuz yapmak için uğraşılmış kopyala yapıştır ile açılan başlıklarda bu belirtilmemiş olabilir fakat pistin kısalığı bir başlıkta konuşulmuştu ( başlığı şu an hatırlamıyorum ) startın çok az ileri gittiği konuşulmuştu ve bunu renç arkadaşımızda bir konuda dile getirmiş siz bu başlığı açmadan önce...şimdi gizli ne var burada anlamadım ( evet hata olan göremediğimiz açılan başlıktaki 402 metre ibaresinden başka )
    35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
    35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
    35 EA 5522 09s2k

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)