Sanirim daha pisti olcen olmadi
vay be bende yer alsaydım en hızlı megane rs olurdum herkes 402 mt deneyecek ve benim dereceme ulaşamayacaktı![]()
Bu kadar saçma bir yorum olabilirmi?Sen insanlardan yarışmaları için para alıyosun adamlar karsından istanbulundan vanından kalkıp taa buraya kadar geliyor hatta bildiğim kadarıyla tır ayarlayıp uğraşıp tırla getiriyor arabasını resmi diye yarışlar yaptırıyosun adam 10 saniyede koştum diye sevinirken pat diye birisi çıkıp akhisar pisti kısa çıktı diyor.Senin başına gelse ne hissederdin bu kadar uğraş emek? belki 3 mili saniye oynayacak belki 1 saniye ama kafanda hep soru işareti olucak gerçekte ne olurdu diye.Daha iyisini yapabilen birisi varsa yapmayı denesin, yapamıyorsa eleştirmesin.
vay arkadaş neyle ugraşıyorsunuz birakın baltalamayı böyle seyleri lanse etmeyı 402 mtre olan yer aslında 375 m olsun yanı bız burda yapılan sanıyelerle yurtdışındaki draglarda yarışlara mı giriecez hayır yanı .
375 m olan drag yarışı her arac için gecerli oldugundan iç bir sorun yoktur bence...
hatırlatırım ki size daha 5 sene evvel
280 m izmit körfezde kupalanlar drag birinciligım var diyordu
300 küsürlerde olan ülkü pınarbaşı pisttinde gene drag birinciligim var diyor
bırakın adamlar ne guzel organızasyon yapılarlar o pisti yapmak için ugraş verdiler nekadara mal oldu pist biz suan bu guzel ortamda yer alabiliyorsak teşekkür etmeliyiz bu ortamı sagladıgı için organızasyonda yeri olan herkese ...
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
sorarım burda yarışan arkadaşlar türkiye içinde mi yarışacak yoksa burdan çıkıp uluslar arası draglarda yurtdışında mı yarışcaklar???
veya bu draglar uluslararası bir yarış mı yoksa turkiye içinde bu işle ugraşan insanları araçlarını guvenle denedigi bir organızasyon mu???
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
Eğer çizgi varsa tam metraj çıkartırsınız bu aletle.
STANLEY 1-77-174 MW40 TEKERLEKLİ MESAFE ÖLÇER 10.000M - Tekerlekli Metreler - - stanleyelaletleri.com Tüm Stanley el aletleri bu adreste,Mesafe Ölçer, Nivo, Metre, Takım Çantası...
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
Tezat konusuyosun. Amacin birini gecmekse laf soyledigin korfezde gec. Fakat amacin sure yapmak, aracinin dunya uzerindeki araclarin neresinde oldugunu gormek istiyorsan 402 metreyi ararsin. Senin dedigine korfezde uyar herkese 280 metre? Yurt disina mi cikicaktin? Yoo 280 devam.. Benim aracim olsa 402 olmadan girmezdim niye yorayim arabayi?
Rpm ekibide sansli suanda bizim ulkemizde kimse sikayet etmez. Gelmez bir daha olur biter. Ben sanmiyorum ki buraya elestiri yazan kimse rpm organizasyon yapmasin istesin. Herkesin amaci eksiklerin giderilip insanlarin dogru bilgilendirilmesi.
Ne ilgisi var bu işin madem sen bu işi 375 metre yapıyorsun oraya asıcaksın bu pist 375 mt dir diye.Insanlarda 0-400 ünü yanlış bilmiyicek.Yurtdışındakilerin başına böyle bişey gelse inan suskun kalınmazki zaten kimsede 400 mt lik pisti yanlış yapmaz.Denetim var düzen var.Sen pist yapıyorsun o kadar güzel buna bir lafım yok,pist uzunluğu yanlış.Sence bu kadar saçma bişey varmı?Farkındaysan herkes 375 mt yarıştığını bile bilmiyor.Bilenlerde %10 ya var ya yok.Sence herşeyi böyle boşverirsek daha doğru düzgün drag pisti yapamazken nasıl uluslararası alanda başarı elde edicez?Olaya ciddi anlamda bakmıyorsun, belkide bu işi ciddiye almıyorsun.Ama insanlar günlerini verip hatta bazılarıda işini gücünü bırakıp son ayarlarını yapıyorlar sırf bu yarışa yetişip güzel bişey çıkarabilmek için.Çünkü bu iş onlar için ciddi.Ve bu kadar ciddiye alan birine hop kusra bakmayın beyefendi 0-400 ünüz yanlış çıktı hatta böyle birşey yapamazsınız çünkü pistimiz 375 metre başka bahara görüşmek üzere hahah ?Önce o yarışa katıldığını düşün sonra birinin sana bunu söylediğini düşün sonra yaz
valla isteyen istediği kadar baltalamaya karalamaya çalışsın istanbuldaki birçok insan şimdiden eylülde yapılacak organizasyon için hazırlanmaya -plan yapmaya başladı bile en basit örnek olarak avk servis bu yarışta 2 aracındada sorun yaşamasına rağmen eylüldeki yarış için şimdiden 3 araba olarak hazırlanmaya başladı bile .
köstek olmayalım destek olalım arkadaşlar yaşımız 20de olsa 40 da olsa hepimiz bu işe gönül vermiş insanlarız .türkiyenin en iyi drag organizasyonunu düzenleyen bu insanlarıda küstürmeyin artık....
pistteki bu metre farkı düzeltilmeyecek bir sorun değil eminim halledilecektir.
açıkcası bu çok da hoş bi durum değil gösteriş kısmı evet güzel olabilir ama eğer imkanlar varsa gerçek 402 metrede yarışmak hiç fena olmaz dünyadaki sürelerle kıyaslama yapıyoruz ve bu bizim için önemli
bir de ivme güce göre çok değişkenlik sağlar 402 metrede turbo araçlar daha şanslıdır 4üncü vitesleri daha başarılıdır N/A araçlarla biz 400 sonuna doğru güç kaybediyoruz ivme azalıyo ama bunu göze alarak 402 olmasını tercih ederdim
rpm ekibi bu konuda eliden geleni yapacaktır diye düşünüyorum eğer finiş fotoselinin geriye alıması gerekiyosa ve bu da bi malyet çıkartıyosa yine tech olarak bu maliyet hesaplansın vht desteği gibi aramızda para toplayıp halledelim
rpm ekibi bizim için çok emek verdi gerekirse biz de verelim problemin çözümüne katkımız olsun gerçek 402 de yarışalım![]()
ECUTECH İstanbul
bende beğendim yazınızı tebrik ederim objektif olarak güzel bir öneri sunmuşssunuz keşke diğerleride 375 metre kafi biz diğerleriyle yarışalım diye düşüneceğine doğrusunu dileseydi.Dediğiniz gibi 27 metrelik birşey çokda külfetli olamaz tech ailesi bunu çok rahat karşılayabilir.
Bu yüzden yurt dışındaki her ülke her anlamda bizden ilerde. Türk mantıgı ; yurt dısında öyle, bizde böyle oluversin. Olmasın arkadaş; 1/4 mil ise bu işin raconu 402 metre olacak 401 bile değil.
Şahsen draglarda hiç yarışmadım,düşünmüyorum da, ancak yarışan arkadaşlar sürelerini uluslararası kıyaslamalara sokabiliyor.. Konuyu açan arkadaşı da taktir ettim baya dikkat etmiş mevzuya. Organizatörler açıklama yapmış ama herkesten farklı değerler çıkmış,okudukça iyi ki katılmıyorum diyorum. Hilmi abi 12 metre eksik diyor, repsol 27 diyor, rpmevents 7 diyor, biri 355 metre demiş... Oldukça ilginç. Köstek olacağına destek ol diyenlere katılmıyorum, adam pistin gerçek uzunluğunun 402 değil , 395 değil 375 metre oldugunu ortaya cıkarmış (gerçekten doğru ise bilemiyorum) zaten destek olmuş herkese, düzeltilmesi için adım atmış bunu açıklayarak..
1 saat once pistte olcum yaptim bilal e resimleri ile location a kadar yolladim pist yanlis olcmediysem 395 mt.
AHMET
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Okumadan imzalamam.....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)