User Tag List

Sayfa 17/23 İlkİlk ... 71516171819 ... SonSon
420 sonuçtan 305 ile 323 arası

Konu: Akhisar yarışlarında yaptığınız yanlış bilgilendirmeler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    harbi bu pist tam kac metre ? bilelim de hesabimizi ona gore yapalim kendimizi kandirmayalim.

ben maksimum 15 metre kisa yani 390 metre civari yarislar yapildi bu sene diye biliyorum, dogrusu nedir?
    ahmet diyor 395 metre diger arkadas diyor 327 metre arada daglar var.
    Guc;
    Bilgi ve Tecrubedir.

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    google earth da daha önce de ölçmüştüm 396m geliyo iki çizgi arası fakat bu resımin görüntü tarihi yani uydu 10-11-2009 da çekmiş , pist tadilata girdiğinde kaç metre kısaldı onu tam bilen varsa 396-xx= şimdiki uzunluğu bulcak şehir efsanesi yapmaya gerek yok tam olarak bilen yazsın isteyende google earth dan açsın ölçsün çok uç noktalarda bi değer çıkmazsa finish ileriye alınarak sorun giderilmeli

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KCANN_220 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rekor yapıordun rekordan mı dondun..? ucan araban mı war s son 20 metre hawalancak neyın pesındesınız arkadas herkez ısıne gucune baksın yapabıldıgı ıslerı yapsın..

o pıst 300 mt. bıle olsa kı degıl ımkansız konyayada yarıstım ızmır ulkuye gıtmem bı konyaya gıtmem akhısara gıderım organısyon guzel ınsanları guzel toplanan ınsanlarda guzel bu yeterde artar bıle dekor yapmayın artık ısınıze bakın..
    Pist olaki eksikse şuan, bunu konuşmak icin rekor kırmak mı lazım, kimse akhisara gidilmesin demiyor ki zaten, bir iddia var bizde bunun dogrulugunu merak ediyoruz.
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

ta_one - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pıst starttakı cızgıden ıtıbaren 402 mt olarak bılıyorum bende cunkı cok motorsıklet yarıslarına gıttım akısara ama arabaları gordugum kadarıyla cızgının bıraz ılerısınden kaldırmıslar.. start lambası da bu kadar yakın deıldı yanı ordan fark edın

I-HANN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pardon pardon yanlışlık benden kaynaklanıyo hemen durumu duzeltıyorum yerdeki beyaz seritler pistin eski halinden kalma.ölcümü painte aktardım

ölcümlerde direkler aralarında 15-20 cm farklılık cıkabilir.
    “Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”

KSK-VTEC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Start daki demir direk derken surelerin gosterildİgi tabelalarin asildigi demir direkmi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen öyle
    “Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eğer o direkse start daha geriden başlıyo yanlış hatırlamıyosam

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rpm events den görevli biri bilmiyomu kaç metre oldugunu buraya yazsa bide geçen senelere göre pist kısaldımı uzadımı onun bilgisini verse, ortada hatalı bi durum var onu düzeltmemiz lazım

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rpm ekibi pistin 395 metre olduğunu söylüyor zaten

Erol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biraz daha kassak 300m. altı çıkarırız..

ben şahsen 11m. kısaldı gibi biliyorum ama finishden de uzatıldı gibi hatırladım demekki yanılmışım finisden de uzatılmamış.

402m. olarak lanse edilmeside bizim yanlışımız ama konuları açarken , diger yarış konularından copy paste edilmişdi. onun arkasınada sıgınmıyoruz ama...

bu sene içinde normalde drag org. akhisarda yapmayacaktık.çünkü pist tam olarak hazır halde deildi!!

bir anda olan bir organizasyondu..

rekor muhabbetlerine gelince vht nin gerçekden pistde etkisini gördük..

bence rekor yapanlar, tahminim rekorlarını üstüne 0.2 - 0.4 sanise eklerlerse gerçek sürelerini görmüş olacaklar.

402m. olarak lanse edilmesi bizim suçumuzdur.( gerçi pist kısalıgı bilenler vardı)

bu durumda istenilmemesi halinde diger yarışı yapmaya biliriz,pistin tadilatı bitene kadar.

yada

elimizdeki pist bu deyip kullanmaya devam etmeliyiz.

birde finish uzatabilme olayınıda akhisara gidip ilgileniriz olursa olur olmassa yapacak şimdilik bişey yok.
    BOOSTPROJECTS
    EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
    100-200 - 8.5sn.
    N/A is the best..
    Civic Hatchback

SubieGuy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir 327 dedin, şimdi 367 diyorsun, sonra da direklerden direklere ölçtüm diyorsun.

Bu hesap aydınlatma direklerinin arasının toplanması ile mi, yoksa bir kerede tekerlekle gidişle mi?

Bir kerede starttan finişe tekerlekle gittin mi, yoksa her seferinde aydınlatmaların arasını ölçüp toplamı mı aldın?

Yarışın zaman ölçümlerinin gösterildiği tabeladan başlamadığını biliyorsun herhalde? Start olarak aldığın yer yanlış.

Ama sonuçta gidip ölçüm yaptın, senden öncekiler gibi senin de eline sağlık...

Bana bu konu "ölümü gösterip sıtmaya razı etmek"e döndü gibi geliyor, 327 diyip "aa yok 377 imiş denecek en son"

Şimdi son ölçümü doğru kabul edersek, bir de start takı ile start çizigisi arası mı lazım bize?

Berezilya dizisine döndü konu, her gün yeni helecanlar...

mechanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    la biriniz gidin bakın gps ile ya, navigasyon da olur bu kadar basit. bari metresini öğrensinler merak eden çok kişi var anladığım kadarıyla..
    --
    her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SubieGuy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir 327 dedin, şimdi 367 diyorsun, sonra da direklerden direklere ölçtüm diyorsun.

Bu hesap aydınlatma direklerinin arasının toplanması ile mi, yoksa bir kerede tekerlekle gidişle mi?

Bir kerede starttan finişe tekerlekle gittin mi, yoksa her seferinde aydınlatmaların arasını ölçüp toplamı mı aldın?

Yarışın zaman ölçümlerinin gösterildiği tabeladan başlamadığını biliyorsun herhalde? Start olarak aldığın yer yanlış.

Ama sonuçta gidip ölçüm yaptın, senden öncekiler gibi senin de eline sağlık...

Bana bu konu "ölümü gösterip sıtmaya razı etmek"e döndü gibi geliyor, 327 diyip "aa yok 377 imiş denecek en son"

Şimdi son ölçümü doğru kabul edersek, bir de start takı ile start çizigisi arası mı lazım bize?
    Berezilya dizisine döndü konu, her gün yeni helecanlar....
    327 metre yerdekı ıkı beyaz cızgı arası

demır dırekler arası
    elektrık beton dıreklerinın arası
    pistın toplam asfalt uzunlugu
    fınıshden startda dogru olcum tek tek yapıldı

tek yanlıs olan sey olcumlerı arabanın bagajında unuttuk ıstanbuldan telefonla olcum ısteyınce yerdekı ıkı beyaz serıdın olcusunu bana soyledıler 327 metre dıye yanlıslık sadece ordan kaynaklandı pıstın uzatılmadan oncekı halı yada yanlıs boyanmıs yer onu bılmıyorum sonucda paınte aktardım net olculerı ,

fınıshden ,ılk asfalt baslangıcı 390 metre

fınısdekı demır dırekler start dakı lambaların baglandıgı dırek arası 367 metre

sonucda pıst 390 metre asfalta sahıp ( fınıshden starta tekseferde yapılan olcum ) fınısh cızgısıne kadar bunun nekadarı start ıcın kullanıldı bılmıyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkür ederim.

Şimdi, eğer finiş takından asfaltın başladığı yani parkenin bittiği yere kadar 390 metre ölçtü isen, motodrag yarışları da parkeden başlamadığına göre, (ki oradan başlasa bile buna göre 12 metre eksik) pistteki tüm süreler çeyrek mil olamaz mı diyorsunuz?

Ben bu sayılardan bunu anlıyorum, eğer sizin ölçümler doğru ise pist inşa edilirken bile 402 metre olmadığını belirtiyorsunuz...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SubieGuy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim.

Şimdi, eğer finiş takından asfaltın başladığı yani parkenin bittiği yere kadar 390 metre ölçtü isen, motodrag yarışları da parkeden başlamadığına göre, (ki oradan başlasa bile buna göre 12 metre eksik) pistteki tüm süreler çeyrek mil olamaz mı diyorsunuz?

Ben bu sayılardan bunu anlıyorum, eğer sizin ölçümler doğru ise pist inşa edilirken bile 402 metre olmadığını belirtiyorsunuz...
    zaten kımse pıstın 402 oldugunu idda etmediki.

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu tam drahte1905e göre bi iş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Türkiye Motodrag 6. Ayak Son Yarışı Akhisar’ da Yapıldı!

Burada 400 metre yarışı yazıyor da...

overblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eğer çok gerekliyse bu ölçüm meselesi 60 metre ölçen lazermetrem var.bir dahaki yarışa getirrim parçalı olarak ölçeriz
    komançero garage

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)